Kızlar günaydın kan sonuçlarımda plt değerim sınır değer 300 iken benim 312 çıktı kadın doğum uzmanım düşük dozda kan sulandırıcı iğne kullanmamı önerdi günde 1 kere benim eşimde iç hastalıkları uZmanı oda değer 312 iken hiçbir şey yapmaya gerek yok deyip kullanmamı istemiyorum. Aranızda benimde aynı durumda olan ya da kan sulandırıcı iğne kullanan var mı
Kızlar ben birşey sormak istiyorum crinone %8 jel kullanan vardır aranızda ben Acıbadem hastanesine gittiğim için ilaçlarım dahil hiçbir şeyi sigortam karşılamıyor ama devletin karşıladığı ilaçları sağlık ocağında yazdırabiliyorum.. Sormak istediğim şu crinone jeli devlet karşılıyor mu sizde ben kaç aydır kullanıyorum 74 tl ödüyorum ve bugün farklı bir eczaneye almak için gittim sağlık ocağında yazdır karşılıyor dedi şimdi sağlık ocağı çok uzak boşu boşuna gitmek istemiyorum oraya siz nasıl alıyorsunuz devlet karşılıyor mu acil cevap kızlar ya
Al bendende o kadar canım :) ama ben alalı epey oldu özentiden aldım bol geliyordu yeni yeni olmaya başladıdün akşam bende hamiş pantolonu aldım çarşıda gezerken denk geldi ama çok rahat geldi vallahi meğerse kemerli düğmeli pantolonlar sıkmaya başlamış.
Canım sağol çok ama bunu diğer eczacılar neden söylemedi hiç yaa uyuz oldumBen saglik ocagina yazdiriyorum dr soyle bol bol yazsin ben 4 kutu yazdirdim yaninda baska ilaclarda aldim 36 tl fark odedim
bende sonradan öğrendim aldığım son iki kutuyu aile hekimi yazdı.ben bıraktım crinoneyi tüpçü bırakabilirsin demiştiCanım sağol çok ama bunu diğer eczacılar neden söylemedi hiç yaa uyuz oldumbenim büyük ihtimal son kutu olcak bu çünkü 3. Aya kadar kullanılıyor diye biliyorum ödediğim paralarda içine oturdu resmen şimdi teşekkür ederim yardımın için canım ya sağol tekrardan :)
Canım sağol çok ama bunu diğer eczacılar neden söylemedi hiç yaa uyuz oldumbenim büyük ihtimal son kutu olcak bu çünkü 3. Aya kadar kullanılıyor diye biliyorum ödediğim paralarda içine oturdu resmen şimdi teşekkür ederim yardımın için canım ya sağol tekrardan :)
bende daha hamile kalmadan bakardım reyonlara bide okul açılacak mecbur kumaş pantolon lazım alıyım dedimAl bendende o kadar canım :) ama ben alalı epey oldu özentiden aldım bol geliyordu yeni yeni olmaya başladı
bende daha hamile kalmadan bakardım reyonlara bide okul açılacak mecbur kumaş pantolon lazım alıyım dedim
Evet ama yani eczacılarda bulmuş yolunu yani uyuz oldumbende sonradan öğrendim aldığım son iki kutuyu aile hekimi yazdı.ben bıraktım crinoneyi tüpçü bırakabilirsin demişti
evet zaten almamak için zor tutuyo insan kendini ben geçende elbise aldım dayanamayıp yemek yedikten sonra kocaman oluyor karnım hoşuma gidiyor :)) sana daha çok lazım canım rahat kıyafetler çalışan bayanlar için daha fazla kıyafet olması şart güle güle giyin inşallah canım :)bende daha hamile kalmadan bakardım reyonlara bide okul açılacak mecbur kumaş pantolon lazım alıyım dedim
yaa canım sen yine ucuz atlatmışsın :) ben kaç kutu ödedimBende 2 kutusunun ucretini odeyerek aldim sonra eczane soyledi herhafta sen niye 74 tl oduyosun diye sonra hep yazdirdim benim 4 hafta daha kullanmam gerekiyor :)
Kadin dogum uzmanini dikkate alman gerektigini dusunuyorum ben. Hamilelik durumu olmasaydi esin hakli olurdu ama gebelikte problem teskil edebilir belki. Benimde tsh degerim dusuk cikti dahiliye uzmani bebekte zeka geriligi olur hatta zehirlenirsin erken dogum riski olur dedi kadin dogumcum endokrin uzmanina git dedi iki farkli endokrin uzmanina gittim gebelikte bu dususun sebebi artan beta hcg dedi .. Gebelik durumu bazi istisnalar yaratiyor bence kadin dogumcunuzu dikkate alin herseyin bir uzmani varKızlar günaydın kan sonuçlarımda plt değerim sınır değer 300 iken benim 312 çıktı kadın doğum uzmanım düşük dozda kan sulandırıcı iğne kullanmamı önerdi günde 1 kere benim eşimde iç hastalıkları uZmanı oda değer 312 iken hiçbir şey yapmaya gerek yok deyip kullanmamı istemiyorum. Aranızda benimde aynı durumda olan ya da kan sulandırıcı iğne kullanan var mı
günaydın kızlar, iki gündür karın kaslarımda ağrı var hani uzun süre spor yapmaz ve bi anda mekik çekersinizde karın kaslarınız ağrır ya öyle sizde de oluyomu bu ağrılar, eşim karnın büyüyodur ondan ağrı oluyodur diyo ama insanda ufacık bişeyde telaşlanıyo hemen
anladım cnm inşallah öyledir doktoruda değiştirdim diğerine eylülde ilk randevu hastanede arayamıyorumdaBende hiç olmadı böyle bir ağrı..aradabir kasıklarım agrıyor ama kas agrısı gibi değil, adet sancısı gibi..muhtemelen önemli bir sey değildir..hamileliğin basında buna benzer agrılar olması normal dıye bılıyorum
canım zaten doktorum dahiliyeciye görün dedi bu konu dahiliyenin uzmanlık alanında ama bunu kullanman gerek bence diye de ekledi.Kadin dogum uzmanini dikkate alman gerektigini dusunuyorum ben. Hamilelik durumu olmasaydi esin hakli olurdu ama gebelikte problem teskil edebilir belki. Benimde tsh degerim dusuk cikti dahiliye uzmani bebekte zeka geriligi olur hatta zehirlenirsin erken dogum riski olur dedi kadin dogumcum endokrin uzmanina git dedi iki farkli endokrin uzmanina gittim gebelikte bu dususun sebebi artan beta hcg dedi .. Gebelik durumu bazi istisnalar yaratiyor bence kadin dogumcunuzu dikkate alin herseyin bir uzmani var
günaydin canim.. okurken sanki kendim yazmisim gibi oldu :) benimde hic belirtim yok cok rahat geciyor Allahima sükür.. ve benimde bugün randevum var ögledensonra ikili test icin.. bizde cok heyecanliyiizzz.. :) insallah güzel haberlerle döneriz..Kızlaarr günaydıın..Hiç bir hamilelik belirtisi yasamadan hamılelık gecıren birisi olarak bugun kontrolüm var ve cok heyecanlıyım..inşallah her sey yolundadırilk hamılelıgımde cektıklerımın hıcbırı yok masallah, ama ınsan da huzursuz oluyor belırtı olmayınca...sanırım ıkıncı bebegımız ılkınden uslu olacak Herkese hayırlı haberlerle dolu günler diliyorum..umarım ben de guzel haberler alırım bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?