2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dün akşam bende hamiş pantolonu aldım çarşıda gezerken denk geldi ama çok rahat geldi vallahi meğerse kemerli düğmeli pantolonlar sıkmaya başlamış.

ben kullanıyorum cnm tüp bebek dr.um bir süre daha devam edeceksin iğneye dedi diğer başladığım dr.da doğuma kadar devam dedi.gerçekten hergün iğne vurmak sıkıcı ama bu yüzden riske de atmak istemem ben .eşini ikna et bence bu iğnenin sana zararı yoksa en azından 6 aya kadar kullan

Ben saglik ocagina yazdiriyorum dr soyle bol bol yazsin ben 4 kutu yazdirdim yaninda baska ilaclarda aldim 36 tl fark odedim

dün akşam bende hamiş pantolonu aldım çarşıda gezerken denk geldi ama çok rahat geldi vallahi meğerse kemerli düğmeli pantolonlar sıkmaya başlamış.
Al bendende o kadar canım :) ama ben alalı epey oldu özentiden aldım bol geliyordu yeni yeni olmaya başladı

Ben saglik ocagina yazdiriyorum dr soyle bol bol yazsin ben 4 kutu yazdirdim yaninda baska ilaclarda aldim 36 tl fark odedim
Canım sağol çok ama bunu diğer eczacılar neden söylemedi hiç yaa uyuz oldum benim büyük ihtimal son kutu olcak bu çünkü 3. Aya kadar kullanılıyor diye biliyorum ödediğim paralarda içine oturdu resmen şimdi teşekkür ederim yardımın için canım ya sağol tekrardan :)

bende sonradan öğrendim aldığım son iki kutuyu aile hekimi yazdı.ben bıraktım crinoneyi tüpçü bırakabilirsin demişti

Bende 2 kutusunun ucretini odeyerek aldim sonra eczane soyledi herhafta sen niye 74 tl oduyosun diye sonra hep yazdirdim benim 4 hafta daha kullanmam gerekiyor :)

bende sonradan öğrendim aldığım son iki kutuyu aile hekimi yazdı.ben bıraktım crinoneyi tüpçü bırakabilirsin demişti
Evet ama yani eczacılarda bulmuş yolunu yani uyuz oldum neyse artık çakacağı varmış o paranın napalım benimde herhalde 1 hafta kullanırım haftaya gittiğimde büyük ihtimal kullanma dicek bakalım :)
bende daha hamile kalmadan bakardım reyonlara bide okul açılacak mecbur kumaş pantolon lazım alıyım dedim
evet zaten almamak için zor tutuyo insan kendini ben geçende elbise aldım dayanamayıp yemek yedikten sonra kocaman oluyor karnım hoşuma gidiyor :)) sana daha çok lazım canım rahat kıyafetler çalışan bayanlar için daha fazla kıyafet olması şart güle güle giyin inşallah canım :)
Bende 2 kutusunun ucretini odeyerek aldim sonra eczane soyledi herhafta sen niye 74 tl oduyosun diye sonra hep yazdirdim benim 4 hafta daha kullanmam gerekiyor :)
yaa canım sen yine ucuz atlatmışsın :) ben kaç kutu ödedim napalım meleklerimiz sağlıklı olsunlar yeterki :)

Kadin dogum uzmanini dikkate alman gerektigini dusunuyorum ben. Hamilelik durumu olmasaydi esin hakli olurdu ama gebelikte problem teskil edebilir belki. Benimde tsh degerim dusuk cikti dahiliye uzmani bebekte zeka geriligi olur hatta zehirlenirsin erken dogum riski olur dedi kadin dogumcum endokrin uzmanina git dedi iki farkli endokrin uzmanina gittim gebelikte bu dususun sebebi artan beta hcg dedi .. Gebelik durumu bazi istisnalar yaratiyor bence kadin dogumcunuzu dikkate alin herseyin bir uzmani var

Kızlaarr günaydıın..Hiç bir hamilelik belirtisi yasamadan hamılelık gecıren birisi olarak bugun kontrolüm var ve cok heyecanlıyım..inşallah her sey yolundadır ilk hamılelıgımde cektıklerımın hıcbırı yok masallah, ama ınsan da huzursuz oluyor belırtı olmayınca...sanırım ıkıncı bebegımız ılkınden uslu olacak Herkese hayırlı haberlerle dolu günler diliyorum..umarım ben de guzel haberler alırım bugün

günaydın kızlar, iki gündür karın kaslarımda ağrı var hani uzun süre spor yapmaz ve bi anda mekik çekersinizde karın kaslarınız ağrır ya öyle sizde de oluyomu bu ağrılar, eşim karnın büyüyodur ondan ağrı oluyodur diyo ama insanda ufacık bişeyde telaşlanıyo hemen

Bende hiç olmadı böyle bir ağrı..aradabir kasıklarım agrıyor ama kas agrısı gibi değil, adet sancısı gibi..muhtemelen önemli bir sey değildir..hamileliğin basında buna benzer agrılar olması normal dıye bılıyorum

anladım cnm inşallah öyledir doktoruda değiştirdim diğerine eylülde ilk randevu hastanede arayamıyorumda

canım zaten doktorum dahiliyeciye görün dedi bu konu dahiliyenin uzmanlık alanında ama bunu kullanman gerek bence diye de ekledi.

canım zaten doktorum dahiliyeciye görün dedi bu konu dahiliyenin uzmanlık alanında ama bunu kullanman gerek bence diye de ekledi.

Taylanınannesi : korkulcak bişey yok , benimde kasıklarıma bıcak ağrısı gibi ağrı giriyor 3sn. sonra geçiyor.

günaydin canim.. okurken sanki kendim yazmisim gibi oldu :) benimde hic belirtim yok cok rahat geciyor Allahima sükür.. ve benimde bugün randevum var ögledensonra ikili test icin.. bizde cok heyecanliyiizzz.. :) insallah güzel haberlerle döneriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…