Rabbim hepimize sağlıklı bebekler versin inşallah evet çok zor bi ömür herşeyini bırakıp o çocukla ilgilenmen gerekicek 2. çocuğun sağlıklı olsa bile ilgi öbüründe olduğundan oda hep kendini yalnız hisseder, hadi bunları geçtim ya bize bişey olursa kim anne gibi bakabilir o çocuğa ? sağlıklı bebeklerimize yine babası dede anane bakar elbet bi şekilde idare eder ama özürlü bi bebeğe anne dışında hiç kimse sabırla özveriyle bakamaz.. bunlarıda düşünmek gerek herkesin düşüncesine saygımız var ama ben bunlarıda düşünüyorum.. tabi biz bile bi kazayla yatalak veya akli dengemizi yitirebiliriz hiç birimizin garantisi yok Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize inşallahhhKızlar beni yanlış anlamazsaniz bişey söylemek istiyorum. Öncelikle inş. Allah hapimize sağlıklı bebekler nasıp eder. Ve bebek özlemiyle yanan herkese nasip etsin. Ama özürlü bir çocuğa sahip olmak çok zor. Özür den kastım zeka geriliği dir. Komşumuz oğlu var,20 yaşında zeka geriliği var.saldirgan annesine, kardeşlerine herkese saldırıyor. Odasının kapısına demir parmaklık yaptirmislar. gece gündüz çığlık çığlığa bağırıyor. Annesi bir yere çıkamıyor ona bakmak için. Yani bu hem çocuğa hem aileye bir eziyet. Mevlam hiçbir kuluna tasiyamayacagi bir yükü yüklemez. Bir anne o bebeği aldırıyorsa inaniyorumki Mevlam öyle istemiş. Yiyecek ekmeği yokmuş. Yoksa Mevlam istese o bebek dogar di.
Yani söylemek istediğim eğer böyle bir bebeğe sahip olacaginizi gebelik döneminde ogrenirseniz eşlerin karşılıklı oturup konuşmaları ve bir karara bağlamak gerekir. Duygusalliginizi bir tarafa bırakmalısınız. Çünkü maalesef şunu söylemeliyim ki insanlar zoru gördümu "batan gemiyi ilk önce fareler terk eder misali" oluyor. Allah kimseye bunu yaşatmasın. ..
BENDE YAPTIRMAYI DÜŞÜNMÜYORUM CANIM SENİNLE AYNI DÜŞÜNÜYORUM AMA EŞİM YAPTIRMA TARAFTARI BELKİ TEDAVİ EDİLİR DİYE DÜŞÜNÜYOR ALLAH KORUSUN KÖTÜ BİR SONUÇ OLSA ALDIRMAYI KESİNLİKLE DÜŞÜNMEM RABBİMDEN GELEN HEDİYE
Cnm kendini ne zaman hazır hissedersen ozaman tekrar düşün hamileliği..öncelikle senin sağlığın psikolojin önemli tabiki..duaların için çok Saol biz her zaman burdayız kendine iyi bak Allah'a emanet olAllah razi olsun kızlar. Psikolojim hazir değil yeni bi hamilelige sanki. Bilmiyorum. Zaten yeni evliydim cok planlayarak olmamisti bu bebek ama yine de baglanmisim. Annelik baska biseymis tam anlamıyla anne olamasam da. Onu anladim.
Bir sure nadasa birakmam lazim kendimi.
Aci bir tecrübe ile tanismis olsak da cok sevdim ben sizi. Kusura bakmazsaniz konuyu izlemeyi birakacagim bir sure. Canim yanıyor cunku. Arkadaşlik davei gondermek isterim size yoldas oldunuz cunki bana. kabul ederseniz mutlu olurum guzel haberlerinizi duymak isterim.
Rabbim saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin bebeklerinizi. Hayirli evlat olurlar inşallah.
Allaha emanet olun.
hayırlı uğurlu olsun hosgeldin aramızaMerhaba, ben de geldim bakalım
Özlemişim buraları. 2012 Mart annesiyimŞimdi de 2015 Mart annesi olacağım hayırlısıyla. Hem de kızımla aynı gün görünüyor tahmini doğumu. Mart anneliği bana çok yakıştı sanırım 11. haftadayız.
Hepinizi de tebrik ederim. Mart annesi olmak olunabilecek en güzel ayda anne olmak bence. Hem hamileliğin ağır zamanları serin havalara geliyor, hem bebek evden çıkarmalık olduğunda havalar yeni ısınmaya başlıyor. Her şeyiyle mükemmelBir daha yapsam yine Mart annesi olurum
Merhaba, ben de geldim bakalım
Özlemişim buraları. 2012 Mart annesiyimŞimdi de 2015 Mart annesi olacağım hayırlısıyla. Hem de kızımla aynı gün görünüyor tahmini doğumu. Mart anneliği bana çok yakıştı sanırım 11. haftadayız.
Hepinizi de tebrik ederim. Mart annesi olmak olunabilecek en güzel ayda anne olmak bence. Hem hamileliğin ağır zamanları serin havalara geliyor, hem bebek evden çıkarmalık olduğunda havalar yeni ısınmaya başlıyor. Her şeyiyle mükemmelBir daha yapsam yine Mart annesi olurum
hayırlı olsun dediklerin çok doğru tam ayı bebişlerimiz ve bizim için :) hem siz bizden tecrübelisinizde sizden faydalanırız bizde ilerki zamanlarda :)Merhaba, ben de geldim bakalım
Arkadaslar sakat çocuk olayı çok zor rabbim böyle bir kararla kimseyi sınamasın,benim görümcem 5 aylık hamileydi adananın en ıyı kadın doğum uzmanı doğsa da yasamayacak dedi cunku beynı su toplamıştı,şimdi bu durumu oğrenmeyıp 9 ay sonunda kaybetmek daha mı makul.evet stresse stress ama her testin bir gerekliliği var.ben 11.haftaya girdiğimde teste giricem inşallah.Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.kimseyi evladıyla sınamasın amin
Merhaba, ben de geldim bakalım
Canim o yanlis bence kk da forumlarda var boyle bir baslik deneyen cok oku istersenKızlar geçen günde sordum , atlandı sanırım
İnek sütü ve idrar ile yapılan cinsiyet tahminini biliyor musunuz? Süt kesilirse kız kesilmez ise erkek diye sonuç çıkıyor.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?