2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Birşey sormak istiyorum bayanlar, saçlarını beyazları olanlar ne düşünüyor . Boyayıp-boyamama konusunda ?

HAdı hayırlısı o zaman..senin de ikinci mi hamılelık? Bu arada biz ikili testi hıc konusmadık daha..herhalde bugun ıkılı test randevusu verır dıye dusunuyorum..

canım maşallah diyeyim benimde gaz ve arada kabızlık haricinde ciddi belirtilerim yok mide bulantısı kusma gibi. İlk çocuğun kızmıydı?

canım maşallah diyeyim benimde gaz ve arada kabızlık haricinde ciddi belirtilerim yok mide bulantısı kusma gibi. İlk çocuğun kızmıydı?

Aynen, yogun bir şekilde gaz ve kabızlık var..ona bir çözüm arıycam bu seferki kontrolde..İlki erkek benim..hem hamılelıgım sıkıntılıydı hem de cok tepinirdi karnımda ve son derece yaramaz bir oglum oldu bu sefer farklı olabılır dıye dusunuyrum bu yuzden

Birşey sormak istiyorum bayanlar, saçlarını beyazları olanlar ne düşünüyor . Boyayıp-boyamama konusunda ?
canim bence boyatma hele kendin hazir kutu boya alip kendin sakin boyama o boyalar sakincaliymis.. ama kuafördekiler biraz daha az zararliymis.. yinede doktorlar boyamayi tavsiye etmiyor cogunlukla.. ama tabi yinede sen bilirsin :)

Ben boyamayı dusunmuyrum..cok gozume batarsa hint kınası yapıp sıyaha dönüştürücem sacımı ilk hamılelıgımı hıc boyamadan gecırmıstım..yıne öyle yaparım napalım

canim bence boyatma hele kendin hazir kutu boya alip kendin sakin boyama o boyalar sakincaliymis.. ama kuafördekiler biraz daha az zararliymis.. yinede doktorlar boyamayi tavsiye etmiyor cogunlukla.. ama tabi yinede sen bilirsin :)

30 yaşındayım henüz ama beyazlar ırsi Birde çalışınca kötü bir görüntü oluyor. ilk üç ay zaten boyatmayı düşünmüyorum. Ondan sonra organik boya olabilirmi acaba bilmiyorum.

Ben boyamayı dusunmuyrum..cok gozume batarsa hint kınası yapıp sıyaha dönüştürücem sacımı ilk hamılelıgımı hıc boyamadan gecırmıstım..yıne öyle yaparım napalım

hint kınasının üstüne boya tutmuyormuş diye duydum , birde beyazları kapatıyormu kına?

Benimde ilk hamileliğimde hiç beyazım olmadığı için öyle bir derdimde yoktu

HAdı hayırlısı o zaman..senin de ikinci mi hamılelık? Bu arada biz ikili testi hıc konusmadık daha..herhalde bugun ıkılı test randevusu verır dıye dusunuyorum..
hayir canim benim ilk hamileligim :) benim doktorum son gittigimde düsün yaptirmak istiyormusun diye dedi bence istiyorum diyince bugün yapar cünkü cumadan sonra 2 hafta tatildeyim türkiyeye geliyorum insallah :) ama ucak korkum oldugu icin izin verirmi doktorum bilmiyorum

30 yaşındayım henüz ama beyazlar ırsi Birde çalışınca kötü bir görüntü oluyor. ilk üç ay zaten boyatmayı düşünmüyorum. Ondan sonra organik boya olabilirmi acaba bilmiyorum.
bilemiyorum canim doktoruna sor bence..

benmde malesef 18inde başladı beyazlar şuan kötü gözüküyo ve düğün mevsimi iş yerinde kötü görüntü ama bi süreden sonra umursamamaya başladım bitkisel boyaları bende duydum ama kararsızım yinede

Günaydin birbirinden güzel hamisler :) sac boyamasi hakkinda bende yillardir uyguladigim hint kinasini tavsiye ederim 29 yasindayim hic beyazim yok.Ama ben saclarimi beslemesi icin kullaniyorum 6 ayda bir tekrarlayinca saclariniz hem haika gücleniyor Hemde kuaförlerin bile sasirdigi inanilmaz bir parlaklik ve canlilik veriyor.Ben esmer bi bayanim saclarim oldukca koyu siyah, kinanin kizil ve siyahini karistiriyorum badem yagi ile haika br renk cikiyor ortaya.

Selam Hatice , hint kınası bir araştırıcam. Teşekkür ederim.

merhaba arkadaslar
uzun zaman oldu gıremedım. sıte yenılenmıs galıba ben hep telefondan gırıyordum su anda gıremıyorum. sımdı bır fırsatını buldum neysekı... neyse bırkac sayfa gerıden okudum. bızım kontrolumuzde cuma gunuydu. mınyatur bebek olmus yavrusum:) kolları bacakları kafası burnu... cok sukur. kalbı pıt pıt...
ıkılı test yaptıran yaptırmayacak olan arkdaslar var. doktorum banada sordu. zaten ablamdan da duydum ogrendım. kendısı tecrubelı benım cok ısıme yarıyor:) ve bende yaptırmamaya karar verdım. sonucta aksı bır durum olsa yapacak bırseyımız yok. ve bunu ogrenıp kalan altı ayımı uzuntuyle gecırmek bebegımıde strese sokmak ıstemıyorum. hepımızın hakkında hayırlısı olsun.
doktoruma soracak sorularım oluyor. ama yanına gıdınce herseyı unutuyorum o da bırseyler anlatırken:) folık asıtı kullanmaya devam edıp etmeyecegımı soracaktım. unuttum.. sızler ne yapıyorsunuz acaba? sımdılık benden bu kadar:)

nasıl bi renk çıkıyor? bende buğday tenliyim ama çok siyah saç isteniyorum kızılımsı siyahmı saçınızı çekip koyabilirmisiniz?

canım ben yaptırmayı düşünmüyorum. 9 ayı bu tip testlerle stresle geçirmektense keyifle geçirmek bana da bebeğime de daha iyi gelir diye düşünüyorum. doktorum da mantıklı bir karar dedi.
BENDE YAPTIRMAYI DÜŞÜNMÜYORUM CANIM SENİNLE AYNI DÜŞÜNÜYORUM AMA EŞİM YAPTIRMA TARAFTARI BELKİ TEDAVİ EDİLİR DİYE DÜŞÜNÜYOR ALLAH KORUSUN KÖTÜ BİR SONUÇ OLSA ALDIRMAYI KESİNLİKLE DÜŞÜNMEM RABBİMDEN GELEN HEDİYE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…