Kızlar biz geldik :) bugün 2li testmizi yaptırdık allaha şükür cuma sonucu alıcam inşallah güzel haberler alırım doktora çok ısrarım üzerine söledi kıza benziyo dedi 11+4 nasip hayırlısı sağlıklı olsunda ayrıntılı ultrasyonlada baktı çok tatlıydı mahşallah bu sefer bana benzicek heralde kızım aynı babası
Canim o yanlis bence kk da forumlarda var boyle bir baslik deneyen cok oku istersen
ben isim konusunu netleştirdim daha gebeliği düşünmeden :) erkek olursa onur veya mert kız olursada gökçe Allahım sağlıklı hayırlı evlat versinde gönlümden geçen ve eşiminde onayladığı isimler. isim konusunda da kavga etmedik hiç ben söyledim oda beğendi <3Ya aslında daha çok erken bebis lerim izin cinsiyeti bile belli diil ama napim ben çok heyecan yapıyorum ne isimler düşünüyorsunuz ?? Fikir alışverişinde bulunalim kizlar
aa netleştirmişsin sen ismi ne güzelben isim konusunu netleştirdim daha gebeliği düşünmeden :) erkek olursa onur veya mert kız olursada gökçe Allahım sağlıklı hayırlı evlat versinde gönlümden geçen ve eşiminde onayladığı isimler. isim konusunda da kavga etmedik hiç ben söyledim oda beğendi <3
süt nimettir ya .necis değilmi idrar nasıl yapılırkiKızlar geçen günde sordum , atlandı sanırım
İnek sütü ve idrar ile yapılan cinsiyet tahminini biliyor musunuz? Süt kesilirse kız kesilmez ise erkek diye sonuç çıkıyor.?
NE GÜZEL NETLEŞTİRMİŞSİN İSİMLERİ CANIM.KIZ OLURSA DEMEK BANA ADAŞ GELECEK GÖKÇE BEBEK :)ben isim konusunu netleştirdim daha gebeliği düşünmeden :) erkek olursa onur veya mert kız olursada gökçe Allahım sağlıklı hayırlı evlat versinde gönlümden geçen ve eşiminde onayladığı isimler. isim konusunda da kavga etmedik hiç ben söyledim oda beğendi <3
valla canım benimde oğlum olursa Hüseyin Ege kızım olursa Yağmur olacak inşallah:)Ya aslında daha çok erken bebis lerim izin cinsiyeti bile belli diil ama napim ben çok heyecan yapıyorum ne isimler düşünüyorsunuz ?? Fikir alışverişinde bulunalim kizlar
ben isim konusunu netleştirdim daha gebeliği düşünmeden :) erkek olursa onur veya mert kız olursada gökçe Allahım sağlıklı hayırlı evlat versinde gönlümden geçen ve eşiminde onayladığı isimler. isim konusunda da kavga etmedik hiç ben söyledim oda beğendi <3
hayırlı olsun dediklerin çok doğru tam ayı bebişlerimiz ve bizim için :) hem siz bizden tecrübelisinizde sizden faydalanırız bizde ilerki zamanlarda :)
Ya aslında daha çok erken bebis lerim izin cinsiyeti bile belli diil ama napim ben çok heyecan yapıyorum ne isimler düşünüyorsunuz ?? Fikir alışverişinde bulunalim kizlar
Bende kızımda buradaydım (2007-Mayıs ) yine buaradayım.
Hoşgeldin , sağlıkla kucağına almak nasip etsin allah. :)
isim olarak anlamı güzel olan isimleri düşünüyorum.geçen biri ayaz demiş isim olara.ayazın anlamı soğuktur bebeğe ne gibi bi katkısı olur diye düşünmeden edemedim.insanlar isimlerini yansıtırlarmış
bende hep cemre düşünüyordum ama ateş anlamına geldiğini bilmiyordum.araştıracaktım daha.bunu duymam ii oldu.Tüm bilgi birikimimle burdayımçoğu şeyi unutmuşum ben de siz yazdıkça hatırlıyorum. Allah'tan daha uzun ara vermedim çocul bakmayı da unutcakmışım demek ki
Kız SimayErkek Kartal babamız çok kararlı
Amin, hepimiz inşallah sağlıkla kavuşalım bebişlereBenim planım da ilk ve ikincinin arasını açmaktı yaş olarak ama Allah böyle uygun gördü ki ikinci süprizi 3. yıla verdi :) Bakalım ne kadar zor olacak ikisi bir arada
Kesinlikle katılıyor ve örneklerini yaşıyorum çevremde, Naz'ın nazlı olması, Duru'nun aşırı sakin olması,.. vs İsmin anlamı hatta harf analizine bile bakmak lazımBir de dini boyutu var ki ben kızımda Cemre istemiştim ama ateş anlamından dolayı var geçtik
asya ismide güzei.kıtadan ayrı olarak başka bi anlamı varmıKız olursa ASYA erkek olursa ATLAS olacakkk bebeğimizz
bende genelde ar bu durum canım ara ara sancılar oluyor ozellıkle solda =)kızlar ya arada sağ ve sola hafif sancı şeklinde bişey giriyor.saniyelik bi durum.acaba bebeğin hareketlerimidir bu durum.geçen takvimde yazıyordu yavaş yavaş hissedebilirsiniz die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?