2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Darısı bize inş canım. Ne yalan soyleyeyim bende kızım olsun istiyorum. Bakalım hadi hayırlısı

Ya aslında daha çok erken bebis lerim izin cinsiyeti bile belli diil ama napim ben çok heyecan yapıyorum ne isimler düşünüyorsunuz ?? Fikir alışverişinde bulunalim kizlar
ben isim konusunu netleştirdim daha gebeliği düşünmeden :) erkek olursa onur veya mert kız olursada gökçe Allahım sağlıklı hayırlı evlat versinde gönlümden geçen ve eşiminde onayladığı isimler. isim konusunda da kavga etmedik hiç ben söyledim oda beğendi <3

aa netleştirmişsin sen ismi ne güzel

Kızlar geçen günde sordum , atlandı sanırım

İnek sütü ve idrar ile yapılan cinsiyet tahminini biliyor musunuz? Süt kesilirse kız kesilmez ise erkek diye sonuç çıkıyor.?
süt nimettir ya .necis değilmi idrar nasıl yapılırki

NE GÜZEL NETLEŞTİRMİŞSİN İSİMLERİ CANIM.KIZ OLURSA DEMEK BANA ADAŞ GELECEK GÖKÇE BEBEK :)

Canim mert i bende düşündüm eşim de sarp diyo. Kız olursa kesin adı rüya olacak da erkek konusunda daha kararsız kaldık.

isim olarak anlamı güzel olan isimleri düşünüyorum.geçen biri ayaz demiş isim olara.ayazın anlamı soğuktur bebeğe ne gibi bi katkısı olur diye düşünmeden edemedim.insanlar isimlerini yansıtırlarmış

hayırlı olsun dediklerin çok doğru tam ayı bebişlerimiz ve bizim için :) hem siz bizden tecrübelisinizde sizden faydalanırız bizde ilerki zamanlarda :)

Tüm bilgi birikimimle burdayım çoğu şeyi unutmuşum ben de siz yazdıkça hatırlıyorum. Allah'tan daha uzun ara vermedim çocul bakmayı da unutcakmışım demek ki

Ya aslında daha çok erken bebis lerim izin cinsiyeti bile belli diil ama napim ben çok heyecan yapıyorum ne isimler düşünüyorsunuz ?? Fikir alışverişinde bulunalim kizlar

Kız Simay Erkek Kartal babamız çok kararlı
Bende kızımda buradaydım (2007-Mayıs ) yine buaradayım.

Hoşgeldin , sağlıkla kucağına almak nasip etsin allah. :)

Amin, hepimiz inşallah sağlıkla kavuşalım bebişlere Benim planım da ilk ve ikincinin arasını açmaktı yaş olarak ama Allah böyle uygun gördü ki ikinci süprizi 3. yıla verdi :) Bakalım ne kadar zor olacak ikisi bir arada

Kesinlikle katılıyor ve örneklerini yaşıyorum çevremde, Naz'ın nazlı olması, Duru'nun aşırı sakin olması,.. vs İsmin anlamı hatta harf analizine bile bakmak lazım Bir de dini boyutu var ki ben kızımda Cemre istemiştim ama ateş anlamından dolayı var geçtik

.............................................................................

bende hep cemre düşünüyordum ama ateş anlamına geldiğini bilmiyordum.araştıracaktım daha.bunu duymam ii oldu.

kızlar ya arada sağ ve sola hafif sancı şeklinde bişey giriyor.saniyelik bi durum.acaba bebeğin hareketlerimidir bu durum.geçen takvimde yazıyordu yavaş yavaş hissedebilirsiniz die

kızlar ya arada sağ ve sola hafif sancı şeklinde bişey giriyor.saniyelik bi durum.acaba bebeğin hareketlerimidir bu durum.geçen takvimde yazıyordu yavaş yavaş hissedebilirsiniz die
bende genelde ar bu durum canım ara ara sancılar oluyor ozellıkle solda =)

Allah nasıp eder kucagımıza alırsak bebısımızı ,kız olursa "Gülce" erkek olursa "Timuçin" eşimle birlikte karar verdik sorun yaşamadık isimde =) gülcenin birde şiiri var cok güzel.. =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…