benimde cumartesi günü oldu doktora gittim apar topar korkulacak bişey yok sadece çok fazla ağır şeyler taşıma dedi cnmkızlar ilk defa lekelenmem oldu..nolduki yaa
aradım şimdi.öğleden sonra gel dedibenimde cumartesi günü oldu doktora gittim apar topar korkulacak bişey yok sadece çok fazla ağır şeyler taşıma dedi cnm
GİT BAKALM CANM UMARIM CİDDİ BİŞEY YOKTUR GENELLİKLE STRESE BAĞLIYOLARaradım şimdi.öğleden sonra gel dedi
CANIM HANGİ ÖZEL HASTANE BU GAYET UYGUNMUŞ FİYATIKizlar ikili testimi yaptirdiim yarin 4 te sonucu alacagim bana ac gel filan denilmedi gayet tok gittim ozel hastanede 25 tl ye yaptirdim. Ense kalinligi 1 mm cikti ama anlami hakkinda bilgim yok
Canım bende öyle yapmak istiyorum şimdi devletten aldım randevu ama nasıl söylüyorsun ki doktora tahlil yaptırmak istiyorum deyince yapıyorlar mı ?ben testlerimi Devlet hastanesine yaptırıyorum. Muaynelerimi özele gidiyorum.
Nasıl yaniii yaakızlar ilk defa lekelenmem oldu..nolduki yaa
Anladım canım ondan herhalde aç gel dedi sana :)CANM BEN SABAH ERKENDEN GİDİYORUM CUMARTESİ GÜNLERİ SADECE VAKTİM O ZAMAN VAR
Kizlar ikili testimi yaptirdiim yarin 4 te sonucu alacagim bana ac gel filan denilmedi gayet tok gittim ozel hastanede 25 tl ye yaptirdim. Ense kalinligi 1 mm cikti ama anlami hakkinda bilgim yok
Canım bende öyle yapmak istiyorum şimdi devletten aldım randevu ama nasıl söylüyorsun ki doktora tahlil yaptırmak istiyorum deyince yapıyorlar mı ?
Canim ben çankırıda yaptirdimCANIM HANGİ ÖZEL HASTANE BU GAYET UYGUNMUŞ FİYATI
Aa cok iyi insallah risk de az cikar tahlilde yarin cikacak daha cok beklerim gibi gelmistiEnse kalınlıgı 3ün altında olması iyiymiş..bizim de 1,5 cıktı canım..gayet iyi
ANLADIM CANIM YAPICAK BİŞEY YOK O ZAMAN 180 TL BAYILICAM :) BU ARADA DOĞUM TARİHLERİMİZ AYNI 02.03.2015Canim ben çankırıda yaptirdim
Evet canım ama devletteki doktorlar da yani adamı yicek cinsten valla korkuyorum ben onlardan ya hepsi için diyemem tabi ama geneli öyleBen gebeliğimin 6 haftasında gittim sanki onda başlıyormuşum gibi. İki taraf dada takip ettiricem , hem benim için iyi olur iki dr un takibi , hemde tahliller için avantaj.
Sen direk gidersen biraz mırın kırın yapıyorlar ama sonuçda 12-13. haftada ikili tarama yapılmak zorunda oldukları için ne olursa olsun yapmak zorundalar ve yapıyorlar da. Direk git muayne ol sonrada ikili tarama yapılması gerekiyormuş bu hafta falan diye konuya gir.
Aaa evet hayirlisi ile saglikla gelsinler dünyaya bir aydir gitmiyordum doktora cok heyecanli bir gundu benim icinANLADIM CANIM YAPICAK BİŞEY YOK O ZAMAN 180 TL BAYILICAM :) BU ARADA DOĞUM TARİHLERİMİZ AYNI 02.03.2015
kızlar ilk defa lekelenmem oldu..nolduki yaa
Evet canım ama devletteki doktorlar da yani adamı yicek cinsten valla korkuyorum ben onlardan ya hepsi için diyemem tabi ama geneli öylemecbur yapmak zorunda yapmasa ayy ne komik olur :)
Canım maalesef bursa dayım benUmarım iyi haberlerle gelirsin , korkma
Ben İstanbul - Kartaldayım , yakında sana bir dr önerebilirim Devlette.
Yakın değilsen sorun etme git muayne ol yaptır, sonuçta sskmız var , varken neden dışarda tonla para verelim
Canım maalesef bursa dayım benyani yaa Allah Allah mecbur yapacaklar... Bakalım işte gidicem salı kendi doktorumda randevum var devlette ertesi güne bulabildim çarşambada devletten Ldım randevuyu işte bakalım kendi doktorumda ne diyecek :) ben Acıbadem'e gidiyorum ve 220 lira dedi muayene ücretide var tabi bunun çok pahalı
HAKLISIN CANM BENDE ÜÇLÜYÜ DEVLETTE YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKÜ 450 TL DEDİLER BANAYani yani , sonuçda yapıyor ve sosyal güvenliğinden faydalanarak yapıyor , neden böyle bir hakkın varken 220 TL verelim ki.
İyi yapmışsın , bende eylülün ilk haftasında yaptırca devlette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?