2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım maalesef öyle ilk çocuk herşeye özeniyosun ama imkanlar el verdikçe yavaş yavaş yapıcaz birde cinsiyeti belli olsa
Evet canım aynen öyle herhalde cinsiyet öğrendikten sonra kimse durduramıyacak bizi hepimiz alışveriş için gün sayıyoruz sanki

Birde nasil olsa ayni odada kalacagiz ilk yik sart degil gibi oda yapmak tabi imkani ve hevesi olan yapar artik birlikte guzel bi park yatak seceriz arkadasim
evet canım yaa valla kafam dağıldı iyiki de girmişim buraya :) ben gittigidiyordan bakıyorum canım bikaç model beğendim gibi

aynen öyle canım çalışabildiğin kadar çalış sonrasında yapacak birşey yok. seni işten çıkarırsa bazı yasal hakların var ama sanırım bu işe yeni girmiştin? bir yıl oldu mu?

Evet canım aynen öyle herhalde cinsiyet öğrendikten sonra kimse durduramıyacak bizi hepimiz alışveriş için gün sayıyoruz sanki
ilk duyduğumdan beri nedense hep erkek geçiyor içimden hep mavi şeylere bakıyorum sağlıklı olsunda elbette ayırım yapmıyorum ama ne biiliym içimden geçen o:)

E
Birde nasil olsa ayni odada kalacagiz ilk yik sart degil gibi oda yapmak tabi imkani ve hevesi olan yapar artik birlikte guzel bi park yatak seceriz arkadasim
eşyalarını koymak için ne yapmayı düşünüyorsun canım of kafam çok karışık valla çevremdeki herkeste yaptı çocuğuna oda bilmiyorum bide odalar öyle pahalı ki sormayın yani beğendiklerim 5-6 bin tl ohhh maşallah yani olmadı ben park yata kaplıcam onuda en kalitelisinden alırız artık :)

ilk duyduğumdan beri nedense hep erkek geçiyor içimden hep mavi şeylere bakıyorum sağlıklı olsunda elbette ayırım yapmıyorum ama ne biiliym içimden geçen o:)
Ahahaha :)) bende hep kız kıyafetleri bakıyorum hatta eşimde öyle bakıyor :) hayırlı ve sağlıklı olsunlar yeterki cinsiyet hiç önemli değil :)

Bellimde canım ya olabilir eğer devlete gidersem erken saatlerde aldım o zaman aç gidebilirim ama aç gidilmiyorsada gerek yok o zaman :) canım senede yaptırdın 2 li testini ne kadar ödedin birde öğrenebilir miyim :)
Esenetepe hastanesinde yaptırdım 40 lira

Esimin bekarken kullandigi 3 kapili minik bi gardirobu var ya onu kullanirim yada bi sifoniyer alirim benim evimde birde iki tane tek kisilik baza var yani oda aldigim zaman bosa cikacaklar biraz buyudugunde bazalardan birine odasini alip takim yapayim diyorum zaten park yatak ta 4 yasa kadar kullaniliyor

Anladım canım bende sadece dolap alayım bide park yatak diye düşünüyorum bakalım nasıl olcak ilerleyen zamanlarda net bir karar veririz herhalde :)

arkadaşlar gece uyumada zorluk çekiyormsunuz ben hiç uyuyamıyorum kollarım cok uyuşuyor yüz üstü yada sırt üstüde yatamıyorum.böyle olması normalmiki arada kasıklarımda ağrıda oluyor 25inde doktora gidince sorucam hepsini sizdede varmı bunlar

Anladım canım bende sadece dolap alayım bide park yatak diye düşünüyorum bakalım nasıl olcak ilerleyen zamanlarda net bir karar veririz herhalde :)
Ben kesin oyle yaparim iyisinden bi park yatak problemi cozer . Cunku tek masraf o degil 5 bin tl odaya verince bitmicek daha

Gerçekten mi aaa çok iyiymiş yaa peki muayene ücretleri ne kadar orda canım :) Hangi doktora gidiyorsun olmadı bende orda yaptırırım yaa çok iyiymiş :)
Ben ibrahim avcıya gidiyorum.
biliyorsun benimde tüp dr.umdan çok memnundum ama muayenesi 140 lira hadi o neysede birtek jimerde doguma giriyor ordada sezeryan epey pahalı.bizde dr.la konuştuk bizi ibrahim beye yönlendirdi
hem evime daha yakın hemde ücretler uygun.muayene ücretide 38 lira dogumu konuşmadık ama 2000 i geçmez

Ben park yatagı sevmiyorum ikeadaki beyaz mobilya beşiklerden alıcam nasipse .

burmus oda yapmak seni zorlamıycaksa yap cnm ama iyi bir oda takımı seç büyüyen beşikli en az 10 yıl idare eder.benim evim 4 oda olsa yapardım bebegin bir sürü döküntüsü oluyor

Aynı sıkıntılar cogumuzda var canım..benım ılk hamılelıgımde de olmustu..hele son aylarda hıc uyumadan gecırmıstım gecelerimi..bıldıgım ıcın hıc sormadım druma yıne de belki bir önerisi olur sor sen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…