Evet canım aynen öyle herhalde cinsiyet öğrendikten sonra kimse durduramıyacak bizi hepimiz alışveriş için gün sayıyoruz sankievet canım maalesef öyle ilk çocuk herşeye özeniyosun ama imkanlar el verdikçe yavaş yavaş yapıcaz birde cinsiyeti belli olsa
bende bakıyorum canım uygun fiyatlara civlde çok güzel şeyler var gittigidiyor dan da eşyalara bakıyorum ortalama bişeyler çıkardım gibi:)100 tl yeterse ne güzel .bende bebek kıyafetlerine bakıp bakıp çok para biriktirmem lazım diyorum :)
evet canım yaa valla kafam dağıldı iyiki de girmişim buraya :) ben gittigidiyordan bakıyorum canım bikaç model beğendim gibiBirde nasil olsa ayni odada kalacagiz ilk yik sart degil gibi oda yapmak tabi imkani ve hevesi olan yapar artik birlikte guzel bi park yatak seceriz arkadasim
aynen öyle canım çalışabildiğin kadar çalış sonrasında yapacak birşey yok. seni işten çıkarırsa bazı yasal hakların var ama sanırım bu işe yeni girmiştin? bir yıl oldu mu?evet canım maalesef öyleler ilk başladığımda bana bebek düşünüyorsan eğer bak bozuşuruz seninle demişti kesinlikle böyle bişeyi kabul edecek adam değil birde hamile bayanın yerine gelince tam oldu:) ben diyorum ki eylül sonuna kadar çalışayım eylül ortası gibi söyleyim ne kadar geç o kadar iyi paraya ihtiyacm var çünkü
ilk duyduğumdan beri nedense hep erkek geçiyor içimden hep mavi şeylere bakıyorum sağlıklı olsunda elbette ayırım yapmıyorum ama ne biiliym içimden geçen o:)Evet canım aynen öyle herhalde cinsiyet öğrendikten sonra kimse durduramıyacak bizi hepimiz alışveriş için gün sayıyoruz sanki
hayır canım 2 ay olduaynen öyle canım çalışabildiğin kadar çalış sonrasında yapacak birşey yok. seni işten çıkarırsa bazı yasal hakların var ama sanırım bu işe yeni girmiştin? bir yıl oldu mu?
eşyalarını koymak için ne yapmayı düşünüyorsun canım of kafam çok karışık valla çevremdeki herkeste yaptı çocuğuna oda bilmiyorum bide odalar öyle pahalı ki sormayın yani beğendiklerim 5-6 bin tl ohhh maşallah yaniBirde nasil olsa ayni odada kalacagiz ilk yik sart degil gibi oda yapmak tabi imkani ve hevesi olan yapar artik birlikte guzel bi park yatak seceriz arkadasim
Ahahaha :)) bende hep kız kıyafetleri bakıyorum hatta eşimde öyle bakıyor :) hayırlı ve sağlıklı olsunlar yeterki cinsiyet hiç önemli değil :)ilk duyduğumdan beri nedense hep erkek geçiyor içimden hep mavi şeylere bakıyorum sağlıklı olsunda elbette ayırım yapmıyorum ama ne biiliym içimden geçen o:)
aynen öyle canım :)Ahahaha :)) bende hep kız kıyafetleri bakıyorum hatta eşimde öyle bakıyor :) hayırlı ve sağlıklı olsunlar yeterki cinsiyet hiç önemli değil :)
Esenetepe hastanesinde yaptırdım 40 liraBellimde canım ya olabilir eğer devlete gidersem erken saatlerde aldım o zaman aç gidebilirim ama aç gidilmiyorsada gerek yok o zaman :) canım senede yaptırdın 2 li testini ne kadar ödedin birde öğrenebilir miyim :)
Gerçekten mi aaa çok iyiymiş yaa peki muayene ücretleri ne kadar orda canım :) Hangi doktora gidiyorsun olmadı bende orda yaptırırım yaa çok iyiymiş :)Esenetepe hastanesinde yaptırdım 40 lira
Esimin bekarken kullandigi 3 kapili minik bi gardirobu var ya onu kullanirim yada bi sifoniyer alirim benim evimde birde iki tane tek kisilik baza var yani oda aldigim zaman bosa cikacaklar biraz buyudugunde bazalardan birine odasini alip takim yapayim diyorum zaten park yatak ta 4 yasa kadar kullaniliyorE
eşyalarını koymak için ne yapmayı düşünüyorsun canım of kafam çok karışık valla çevremdeki herkeste yaptı çocuğuna oda bilmiyorum bide odalar öyle pahalı ki sormayın yani beğendiklerim 5-6 bin tl ohhh maşallah yaniolmadı ben park yata kaplıcam onuda en kalitelisinden alırız artık :)
Anladım canım bende sadece dolap alayım bide park yatak diye düşünüyorum bakalım nasıl olcak ilerleyen zamanlarda net bir karar veririz herhalde :)Esimin bekarken kullandigi 3 kapili minik bi gardirobu var ya onu kullanirim yada bi sifoniyer alirim benim evimde birde iki tane tek kisilik baza var yani oda aldigim zaman bosa cikacaklar biraz buyudugunde bazalardan birine odasini alip takim yapayim diyorum zaten park yatak ta 4 yasa kadar kullaniliyor
Ben kesin oyle yaparim iyisinden bi park yatak problemi cozer . Cunku tek masraf o degil 5 bin tl odaya verince bitmicek dahaAnladım canım bende sadece dolap alayım bide park yatak diye düşünüyorum bakalım nasıl olcak ilerleyen zamanlarda net bir karar veririz herhalde :)
Ben ibrahim avcıya gidiyorum.Gerçekten mi aaa çok iyiymiş yaa peki muayene ücretleri ne kadar orda canım :) Hangi doktora gidiyorsun olmadı bende orda yaptırırım yaa çok iyiymiş :)
arkadaşlar gece uyumada zorluk çekiyormsunuz ben hiç uyuyamıyorum kollarım cok uyuşuyor yüz üstü yada sırt üstüde yatamıyorum.böyle olması normalmiki arada kasıklarımda ağrıda oluyor 25inde doktora gidince sorucam hepsini sizdede varmı bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?