Aynen canım ona vereceğim parayla çocuğuma bişeyler alırım :) sende iyi yapmışsınız tatlımYani yani , sonuçda yapıyor ve sosyal güvenliğinden faydalanarak yapıyor , neden böyle bir hakkın varken 220 TL verelim ki.
İyi yapmışsın , bende eylülün ilk haftasında yaptırca devlette
BEN KABA TASLAK BİR LİSTE ÇIKARDIM ALIŞVERİŞ İÇİN EN AZ 1000 TL YE İHTİYACIM VAR BEŞİKTE DAHİL CİNSİYETİ BELLİ OLSA ALICAM YAVAŞ YAVAŞ İŞTEN FALAN ÇIKARTILIRIM BELKİAynen canım ona vereceğim parayla çocuğuma bişeyler alırım :) sende iyi yapmışsınız tatlım
Ohhhh maşallah bu resmen soygun yaa sanki altın kapta mı yapıyorlar testleri bu nedir kardeşim yaa iyi edersin canım devlete git bencede ben 2 li testi yaptırmayı düşünüyorum sadece diğerlerine gerek olmadığını düşünüyorum aslında 2 liye bile gerek yok ama işte içimizi rahatlatmak için :)HAKLISIN CANM BENDE ÜÇLÜYÜ DEVLETTE YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKÜ 450 TL DEDİLER BANA
Aç yapılmıyor cnm belki ark.ın dr.u başka tahlilde yapacaktırYaa aç karnına mı gidiliyor bilmiyordum geceden mi birşey Yenice'm benim randevum 12 de ama ben o saate kadar dayanamam ki birşey yemeden
1000 tl az bile canım ya yetmeyebilir oda almakla almamak arasındayım hala boş odam var çocuk için birde şöyle birşey var eşyalarını nereye koyucam mecbur dolap almak zorundayız beşik konusunda da hala karar vermiş değilim bakalım çok kararsızım henüz :)BEN KABA TASLAK BİR LİSTE ÇIKARDIM ALIŞVERİŞ İÇİN EN AZ 1000 TL YE İHTİYACIM VAR BEŞİKTE DAHİL CİNSİYETİ BELLİ OLSA ALICAM YAVAŞ YAVAŞ İŞTEN FALAN ÇIKARTILIRIM BELKİ
HİÇ SORMA CANIM BENDE 2 Lİ BİRDE 3 LÜYÜ İSTİYORUM DİĞERLERİ PARA TUZAĞIOhhhh maşallah bu resmen soygun yaa sanki altın kapta mı yapıyorlar testleri bu nedir kardeşim yaa iyi edersin canım devlete git bencede ben 2 li testi yaptırmayı düşünüyorum sadece diğerlerine gerek olmadığını düşünüyorum aslında 2 liye bile gerek yok ama işte içimizi rahatlatmak için :)
Bellimde canım ya olabilir eğer devlete gidersem erken saatlerde aldım o zaman aç gidebilirim ama aç gidilmiyorsada gerek yok o zaman :) canım senede yaptırdın 2 li testini ne kadar ödedin birde öğrenebilir miyim :)Aç yapılmıyor cnm belki ark.ın dr.u başka tahlilde yapacaktır
CANIM BEN ODA YAPMIYCAM ŞİMDİLİK PARK YATAKLARA BAKIYORUM 4 YAŞINA KADAR YATABİLİYORLARMIŞ AYRICA DA GAYET KULLANIŞLI BİKAÇ ARKADAŞIMDA VAR FİYATLARIDA UYGUN1000 tl az bile canım ya yetmeyebilir oda almakla almamak arasındayım hala boş odam var çocuk için birde şöyle birşey var eşyalarını nereye koyucam mecbur dolap almak zorundayız beşik konusunda da hala karar vermiş değilim bakalım çok kararsızım henüz :)
HAKLISIN CANM BENDE ÜÇLÜYÜ DEVLETTE YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKÜ 450 TL DEDİLER BANA
Aynen canım ona vereceğim parayla çocuğuma bişeyler alırım :) sende iyi yapmışsınız tatlım
o daha iyiymiş canım o zaman boşuna para vermemiş oluruz bebişe harcarız o parayı:)Epey pahalıymış , ama ikilide risk görürlerse üçlüyü yapıyorlar diye biliyorum , risk yoksa gerekte yokmuş. ?
Aynen canım bakalım benimde doktorum 3 lü testi yaptırmam da ısrar ederse yaptırırım ama uygun fiyatta biryer bulamazsam yine devlete giderim tabiki o kadar para çok Fuzuli masraf gereksiz yani...HİÇ SORMA CANIM BENDE 2 Lİ BİRDE 3 LÜYÜ İSTİYORUM DİĞERLERİ PARA TUZAĞI
canım pArk yatak konusunda bende düşünüyordum ama netten araştırırken çocukları kafası filenin içine giriyor falan yazmışlar kullNışsız olduğunuzda yazmışlar kafam karıştı açıkçası bilmiyorum zaman ilerledikçe burdan beraber yardımcı olumaz artık birbirimize bide ilk çocuk olunca insan özeniyo çok herşeyi olsun diye :) ama şimdiki çocuklarda büyüdükten sonra beğenmemeye kalkıyorlar odalarını büyüdükten sonrada tekrar yenisini almakCANIM BEN ODA YAPMIYCAM ŞİMDİLİK PARK YATAKLARA BAKIYORUM 4 YAŞINA KADAR YATABİLİYORLARMIŞ AYRICA DA GAYET KULLANIŞLI BİKAÇ ARKADAŞIMDA VAR FİYATLARIDA UYGUN
aynı fikirdeyim canım bende park yatak istiyorum bebişeKizlar bende oda yapmicam bebek aklimiza hic gelmediginden ev aldik bi suru borca girdik park yatak ve sifoniyer almayi planliyorum bende . Evimiz buyuk olacak 4+1 . Martta teslim edilecek biz mayis gibi tasiniriz . Akli erince odasini kendi secsin die dusunuyorum malum simdiki cocuklar buyumuste kuculmus oluyo.. :)
canım ben senin yerinde olsam uygun gördüğüm bi zamanda bebek beklediğimi söylerim benimle çalışamayacağını söylerse çeker giderim hamilelikle ilgili saçmasapan bişey söylerse bunun kendi özel hayatımla ilgili olduğunu ve kimsenin yorum yapamayacağını söylerim, bebekten sonra başka bir iş bakmaya başlarım.adam sadece işim görülsün tarzda bir adam birde tek bayanım o yüzden oldukça da kaba
evet canım maalesef öyle ilk çocuk herşeye özeniyosun ama imkanlar el verdikçe yavaş yavaş yapıcaz birde cinsiyeti belli olsaAynen canım bakalım benimde doktorum 3 lü testi yaptırmam da ısrar ederse yaptırırım ama uygun fiyatta biryer bulamazsam yine devlete giderim tabiki o kadar para çok Fuzuli masraf gereksiz yani...
canım pArk yatak konusunda bende düşünüyordum ama netten araştırırken çocukları kafası filenin içine giriyor falan yazmışlar kullNışsız olduğunuzda yazmışlar kafam karıştı açıkçası bilmiyorum zaman ilerledikçe burdan beraber yardımcı olumaz artık birbirimize bide ilk çocuk olunca insan özeniyo çok herşeyi olsun diye :) ama şimdiki çocuklarda büyüdükten sonra beğenmemeye kalkıyorlar odalarını büyüdükten sonrada tekrar yenisini almak
100 tl yeterse ne güzel .bende bebek kıyafetlerine bakıp bakıp çok para biriktirmem lazım diyorum :)BEN KABA TASLAK BİR LİSTE ÇIKARDIM ALIŞVERİŞ İÇİN EN AZ 1000 TL YE İHTİYACIM VAR BEŞİKTE DAHİL CİNSİYETİ BELLİ OLSA ALICAM YAVAŞ YAVAŞ İŞTEN FALAN ÇIKARTILIRIM BELKİ
evet canım maalesef öyleler ilk başladığımda bana bebek düşünüyorsan eğer bak bozuşuruz seninle demişti kesinlikle böyle bişeyi kabul edecek adam değil birde hamile bayanın yerine gelince tam oldu:) ben diyorum ki eylül sonuna kadar çalışayım eylül ortası gibi söyleyim ne kadar geç o kadar iyi paraya ihtiyacm var çünkücanım ben senin yerinde olsam uygun gördüğüm bi zamanda bebek beklediğimi söylerim benimle çalışamayacağını söylerse çeker giderim hamilelikle ilgili saçmasapan bişey söylerse bunun kendi özel hayatımla ilgili olduğunu ve kimsenin yorum yapamayacağını söylerim, bebekten sonra başka bir iş bakmaya başlarım.
özel sektörün ne kadar acımasız olduğunu çok iyi biliyorum sadece kendilerini düşünürler..hepsi aynı.
Birde nasil olsa ayni odada kalacagiz ilk yik sart degil gibi oda yapmak tabi imkani ve hevesi olan yapar artik birlikte guzel bi park yatak seceriz arkadasimaynı fikirdeyim canım bende park yatak istiyorum bebişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?