KIZLAR İKİLİ TARAMA YAPTIRAN VARMI ARANIZDA?13. Haftadan gün alıyorsun ya herhalde ondan normalde bende 11+3 bugün ama 12 hafta gözüküyor hepimizin öyle sanırım
13. Haftadan gün alıyorsun ya herhalde ondan normalde bende 11+3 bugün ama 12 hafta gözüküyor hepimizin öyle sanırım
Hepımızın oylşe canım benımde 9+5 bugun ama 10. hafta dıyor cunku cun alıyorsun bı sonrakı haftada + lara gecınce mesela 9+5 ya benım 9 haftayı doldurdum 9 hafta 5 gunluk bebegım 10+1 oluncada 11. haftada olacagım13. Haftadan gün alıyorsun ya herhalde ondan normalde bende 11+3 bugün ama 12 hafta gözüküyor hepimizin öyle sanırım
Canım yaptıranlar var ama ben gitmedim henüz haftaya gidicem Allah izin verirse :)KIZLAR İKİLİ TARAMA YAPTIRAN VARMI ARANIZDA?
evet canım hani şu yaştan 25 e girerken 26 1 ay aldım der gibi :) 11+3 olunca 12 haftadan 3 gün aldım anlamına geliyorHepımızın oylşe canım benımde 9+5 bugun ama 10. hafta dıyor cunku cun alıyorsun bı sonrakı haftada + lara gecınce mesela 9+5 ya benım 9 haftayı doldurdum 9 hafta 5 gunluk bebegım 10+1 oluncada 11. haftada olacagım
BEN BU CUMARTESİ GİDİCEM CANIM AÇ KARNINA GEL DEDİ DOKTORUM ÇOK MERAK EDİYORUMİkili tarama için kan verince açmı olmak gerekiyor bayanlar?
Hepimizin öyle demekki o zaman :))Aynen öyle bende 10+3 üm ama 11. Hafta oluyor.
Yaa aç karnına mı gidiliyor bilmiyordum geceden mi birşey Yenice'm benim randevum 12 de ama ben o saate kadar dayanamam ki birşey yemedenBEN BU CUMARTESİ GİDİCEM CANIM AÇ KARNINA GEL DEDİ DOKTORUM ÇOK MERAK EDİYORUM
KIZLAR İKİLİ TARAMA YAPTIRAN VARMI ARANIZDA?
BİRDE YAPTIRAN VARSA KAÇA YAPTIRIYOR BEN BEYLİKDÜZÜ MEDILIFE DA 180 TL YE YAPTIRICAM
BİRDE YAPTIRAN VARSA KAÇA YAPTIRIYOR BEN BEYLİKDÜZÜ MEDILIFE DA 180 TL YE YAPTIRICAM
Ben ebru maternity den krem rengi aldim iste giymek icin.duz renkte.kolyelerle kullanilabilir 19 tlGüzelmiş güle güle kullan.
Ben resimsiz siyah- ve beyaz arıyorum , sonbahardada hırkalarla giyebileceğim.
Görürseniz haber ediverin bu çalışan gebeye :):)
CANM BEN SABAH ERKENDEN GİDİYORUM CUMARTESİ GÜNLERİ SADECE VAKTİM O ZAMAN VARYaa aç karnına mı gidiliyor bilmiyordum geceden mi birşey Yenice'm benim randevum 12 de ama ben o saate kadar dayanamam ki birşey yemeden
Ben dr medilife a gidiyorum dr unuz kim burcu hanim a gidiyo ru m bu aksam muayenem var bana 200 tl dedi ben araştırma hastanesine randevu aldim oraya yaptirmayi dusunuyorumBİRDE YAPTIRAN VARSA KAÇA YAPTIRIYOR BEN BEYLİKDÜZÜ MEDILIFE DA 180 TL YE YAPTIRICAM
bende Ahmet beye gidiyorum artık bu böyle olsun 3 lü taramaya devlete gidicem 450 tl falanmış çünkü cnm vaktim yok araştıramadım daBen dr medilife a gidiyorum dr unuz kim burcu hanim a gidiyo ru m bu aksam muayenem var bana 200 tl dedi ben araştırma hastanesine randevu aldim oraya yaptirmayi dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?