2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

13. Haftadan gün alıyorsun ya herhalde ondan normalde bende 11+3 bugün ama 12 hafta gözüküyor hepimizin öyle sanırım
Hepımızın oylşe canım benımde 9+5 bugun ama 10. hafta dıyor cunku cun alıyorsun bı sonrakı haftada + lara gecınce mesela 9+5 ya benım 9 haftayı doldurdum 9 hafta 5 gunluk bebegım 10+1 oluncada 11. haftada olacagım

İkili tarama için kan verince açmı olmak gerekiyor bayanlar?

KIZLAR İKİLİ TARAMA YAPTIRAN VARMI ARANIZDA?
Canım yaptıranlar var ama ben gitmedim henüz haftaya gidicem Allah izin verirse :)
evet canım hani şu yaştan 25 e girerken 26 1 ay aldım der gibi :) 11+3 olunca 12 haftadan 3 gün aldım anlamına geliyor

Güzelmiş güle güle kullan.

Ben resimsiz siyah- ve beyaz arıyorum , sonbahardada hırkalarla giyebileceğim.

Görürseniz haber ediverin bu çalışan gebeye :):)
Ben ebru maternity den krem rengi aldim iste giymek icin.duz renkte.kolyelerle kullanilabilir 19 tl

BİRDE YAPTIRAN VARSA KAÇA YAPTIRIYOR BEN BEYLİKDÜZÜ MEDILIFE DA 180 TL YE YAPTIRICAM
Ben dr medilife a gidiyorum dr unuz kim burcu hanim a gidiyo ru m bu aksam muayenem var bana 200 tl dedi ben araştırma hastanesine randevu aldim oraya yaptirmayi dusunuyorum

Ben dr medilife a gidiyorum dr unuz kim burcu hanim a gidiyo ru m bu aksam muayenem var bana 200 tl dedi ben araştırma hastanesine randevu aldim oraya yaptirmayi dusunuyorum
bende Ahmet beye gidiyorum artık bu böyle olsun 3 lü taramaya devlete gidicem 450 tl falanmış çünkü cnm vaktim yok araştıramadım da

slm kızlar bende dun gıttım dktora tarama testını sordu özel hastane yapalımmı dıye kabul etmedim olumsuz cıksa 9 ay burnumdan gelır dedm arkdasm oyle oldu bebekte cok saglıkllı dogdu ama bıde seker testı varms galıba onu yaptırmayı dusunuyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…