evet canım biliyor :)hamile olduğunu bilmiyor ama dimi ?
çok doğrusun canım zaten ben doğumdan sonra buraya gelmem çay telefonlar muhasebe hepsi bende tek isteğim 7.ayıma kadar çalışmak o kadar neyse haklarım araştırıcam sonra konuşucam yada eski patronum hafta ortası çağırdı en kötü onun yanında işe başlıycam herşeyin hayırlısı benim bugün kasıklarımda fena ağrı varsakın ayrılma planlanmayan gebelikmydi? ne derse desin iştende çıkaramaz seni çıkartırsa şikayet edersin, umrunda olmasn ne dediği lafları fln haklarını almak içinde sabret 7.aya kadar art niyetli değilsinki bilmeden girmişsin ee Allah verdiyse bebişi adam istediği kadar kudursun boşver sık dişini hakları al öle bırak
eşimde diyor git konuş korkma bu kadar ne derse desin ona hesapmı vericez birde oldu işte ne yapalım yani diyor planlarımızı ona göremi yapıcazbizim iş yerinde de 7 çalışanız benle birlikte 3 kişi hamile 1i son ayına girdi işten ayrıldı, ben ve diğer arkasaşım 2ay arayla gidicez 1 kişide devlete geçti gitti kısmet bu işler hamile olmadanda güzl iş bulp gidende oluyo kimse kimsesin kölesi değil. işsizde çok eleman bulur elbet sennde yerine hiç sıkma canının
32.haftaya kadar çalışman lazım diye biliyorum ben ama emin değilimbenden önceki bayan 7 aylık hamile ve hamile kaldı diye neler söylendi yapıldı hala da yapılmakta arkadaşlar anlayışı sıfır olan bir insan peki ben 4.ayımda ayrılsam yine haklarımdan yararlanabiliyormuyum son 90 güne bakılıyormuş sanırım
bende istiyorum bu doğum çizelgesinden:)
eşin haklı, bu hayatta çok farklı sektörlerde çalıştım ilk iş zamanlarımda okadar ezdirdim ki kendimi ve sustukça patron müdür senin üstüne daha çok gelir, ama cevabını verirsen geri adım atarlar nasıl konuşucaklarını nerde durucaklarını bilirler. gebelik raporunu al ve patronuna göster maillede müşavirinize gönder ki kanıt olsun işten çıkartmk isterse.. ve konuşulmicak insanda olsa sen emin bi şekilde durumunu anlatıp konuşursan sana laf söylemeye kalktığnda da siz benmle böyle konuşamazsınız die ikaz edip ondan baskın çıkmayı başarırsan kazanırsın emin ol, öle söylenen bağıran insanlar karşısındaki sessiz olduğu sürece ve muhtaç diye bildiği sürece böyle oluyolr, havlayan köpek ısırmaz cnm dikil karşısına sizinle konuşmam lazm de gerisi gelr zateneşimde diyor git konuş korkma bu kadar ne derse desin ona hesapmı vericez birde oldu işte ne yapalım yani diyor planlarımızı ona göremi yapıcaz
bendee bendeee iş yerınde resımlı gıyemem
bendee bendeee iş yerınde gıymek ıcın oyle uzun sıyah ve beyaz yada düz olacak sekılde baska renk ıstıyorum hırkalarlada gıyerız bırde üst bol ve uzun seyler kısın tayt ıle gıyebılmek ıcın=)
çok haklısın canım bana bağırmaya hakkı yok ezmeye hiç hakkı yok kişiler geçici şirketler kalıcıdır ben gitsem bile yerime biri elbet gelireşin haklı, bu hayatta çok farklı sektörlerde çalıştım ilk iş zamanlarımda okadar ezdirdim ki kendimi ve sustukça patron müdür senin üstüne daha çok gelir, ama cevabını verirsen geri adım atarlar nasıl konuşucaklarını nerde durucaklarını bilirler. gebelik raporunu al ve patronuna göster maillede müşavirinize gönder ki kanıt olsun işten çıkartmk isterse.. ve konuşulmicak insanda olsa sen emin bi şekilde durumunu anlatıp konuşursan sana laf söylemeye kalktığnda da siz benmle böyle konuşamazsınız die ikaz edip ondan baskın çıkmayı başarırsan kazanırsın emin ol, öle söylenen bağıran insanlar karşısındaki sessiz olduğu sürece ve muhtaç diye bildiği sürece böyle oluyolr, havlayan köpek ısırmaz cnm dikil karşısına sizinle konuşmam lazm de gerisi gelr zaten
Canım tarihi girerken tahmini doğum tarihini yazacaksın örn: 01-03-2015 tre ortadan olacak bu şekilde yaz bakalım olcak mı :)ee olmadı
Selam hoşgeldin canım çoğumuzun işe ihtiyacı var iş önemli ama bebek daha önemli işverenin sana bu konuda herhangi bir kabalık yapamaz. hamile olduğun için seninle sürekli olarak çalışamayacak biriyse sen de uygun gördüğün bi zamanda işten ayrılırsın. yok çalışırım derse yasal doğum iznin sonrasında işe başlarsın. kafanı bulandırma iş olacağına varır.bebeğin daha önemli..kızlar selam topiğe görünce yazayım dedim bende 12.haftalık gebeyim ve sanıyorum 1 mart gibi bebiş gelicek allah izin verirse yalnız stresten nasıl doğucak bilmiyorumçalışıyorum hamile olan bayanın yerine girdim 2 ay önce hamile olduğumu öğrendim işverenim duyarsa demedk laf bırakmaz bana ne yapıcam bilmiyorum çalışmam da gerekli akıl verin bana yoksa stresten ölüp gidicem
Tebrikler canım sonundabaşardım fakat doktorum 12. hafta hesaplamalarda 12. hafta çıkıyor burda 13.hafta oldu :) neyse kızlar çok teşekkür ederimm
adam sadece işim görülsün tarzda bir adam birde tek bayanım o yüzden oldukça da kabaSelam hoşgeldin canım çoğumuzun işe ihtiyacı var iş önemli ama bebek daha önemli işverenin sana bu konuda herhangi bir kabalık yapamaz. hamile olduğun için seninle sürekli olarak çalışamayacak biriyse sen de uygun gördüğün bi zamanda işten ayrılırsın. yok çalışırım derse yasal doğum iznin sonrasında işe başlarsın. kafanı bulandırma iş olacağına varır.bebeğin daha önemli..
13. Haftadan gün alıyorsun ya herhalde ondan normalde bende 11+3 bugün ama 12 hafta gözüküyor hepimizin öyle sanırımbaşardım fakat doktorum 12. hafta hesaplamalarda 12. hafta çıkıyor burda 13.hafta oldu :) neyse kızlar çok teşekkür ederimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?