2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok doğrusun canım zaten ben doğumdan sonra buraya gelmem çay telefonlar muhasebe hepsi bende tek isteğim 7.ayıma kadar çalışmak o kadar neyse haklarım araştırıcam sonra konuşucam yada eski patronum hafta ortası çağırdı en kötü onun yanında işe başlıycam herşeyin hayırlısı benim bugün kasıklarımda fena ağrı var

eşimde diyor git konuş korkma bu kadar ne derse desin ona hesapmı vericez birde oldu işte ne yapalım yani diyor planlarımızı ona göremi yapıcaz

32.haftaya kadar çalışman lazım diye biliyorum ben ama emin değilim

eşimde diyor git konuş korkma bu kadar ne derse desin ona hesapmı vericez birde oldu işte ne yapalım yani diyor planlarımızı ona göremi yapıcaz
eşin haklı, bu hayatta çok farklı sektörlerde çalıştım ilk iş zamanlarımda okadar ezdirdim ki kendimi ve sustukça patron müdür senin üstüne daha çok gelir, ama cevabını verirsen geri adım atarlar nasıl konuşucaklarını nerde durucaklarını bilirler. gebelik raporunu al ve patronuna göster maillede müşavirinize gönder ki kanıt olsun işten çıkartmk isterse.. ve konuşulmicak insanda olsa sen emin bi şekilde durumunu anlatıp konuşursan sana laf söylemeye kalktığnda da siz benmle böyle konuşamazsınız die ikaz edip ondan baskın çıkmayı başarırsan kazanırsın emin ol, öle söylenen bağıran insanlar karşısındaki sessiz olduğu sürece ve muhtaç diye bildiği sürece böyle oluyolr, havlayan köpek ısırmaz cnm dikil karşısına sizinle konuşmam lazm de gerisi gelr zaten

Aynen

çok haklısın canım bana bağırmaya hakkı yok ezmeye hiç hakkı yok kişiler geçici şirketler kalıcıdır ben gitsem bile yerime biri elbet gelir

başardım fakat doktorum 12. hafta hesaplamalarda 12. hafta çıkıyor burda 13.hafta oldu :) neyse kızlar çok teşekkür ederimm

Selam hoşgeldin canım çoğumuzun işe ihtiyacı var iş önemli ama bebek daha önemli işverenin sana bu konuda herhangi bir kabalık yapamaz. hamile olduğun için seninle sürekli olarak çalışamayacak biriyse sen de uygun gördüğün bi zamanda işten ayrılırsın. yok çalışırım derse yasal doğum iznin sonrasında işe başlarsın. kafanı bulandırma iş olacağına varır.bebeğin daha önemli..

adam sadece işim görülsün tarzda bir adam birde tek bayanım o yüzden oldukça da kaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…