2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım biliyorum ben Acıbadem'e gidiyorum ama Acıbadem sağlık sigortası yaptırdım gebeyken yaptırınca %50 sini karşılıyor ama sadece doğumda tahlillerde falan pek bir işe yaramıyor muayene ücretim 110 liraya düştü normalde 210 lirayı muayene sigorta yaptırınca onunda ücreti düştü :) öbür türlü çok masraflı doğumumda en fazla 5000 civarı falan olacak :) Acıbadem'i biliyorsunuz çok masraflı bir hastane ama sigorta yaptırdığım için rahatım :) tahlillerin ücreti çok olduğu için doktorum zaten dışarda yaptırmamı hatta hastane ve doktor ismi bile veriyor yardımcı oluyor bize :) ben birkaç hastaneyi daha araştırdım fiyatlarını ama onlarda çok ucuz değildi 140 lira dedi konur bide muayene ücreti ödüyorsun 50 lira da o olsa aynı paraya denk gelecekti ondan devlete giderim dedim ama senin gittiğin hastane çok uygun geldi bana orda yaptırabilirim :) çok teşekkür ederim yardımın için canım :)

ben hem kendim uyuyamıyorum hemde eşimi uyutmuyorum hep soğuk şeyler istiyor gece canım:)

Yüzüstü yatma cnm zaten .hamilelwrin daha çok sola yatması istenir. Bende şöyle deliksiz bir uyku uyuyamıyoruM belkide sıcaktan.ben sagımada yatamıyorum bebek oraya yerleştiginden hemen baskı yapmaya başlıyor.uyuşma yok ama mutlaka sor dr.una

canım merhaba benim de kasıklarımda yorulduğumda ağrı oluyo doktorum olabilir demişti. ben sıcaktan çok etkileniyorum eskisinden daha çok yani o yüzden bazen uyuyamıyorum bir de daha fazla oksijene ihtiyaç duyuyor gibiyim. doktorunla bir konuş fakat hamilelik herkeste farklı şeyler oraya çıkarabiliyor fazla kafana takma

sağa yada sola yatınca kollarım cok uyuşuyor önceden boyun düzleşmesi sebebiyle oluyordu şimdide olunca rahatsız ediyo

Değilmi canım yaa işte benimde hep aklıma bu takılıyor.. Çok dağınıklık olursa pişman olurum almadığıma diye düşünmüyor değilim bakalım ya zaten 2.çocuk olursa nasipte olmadı onuda aldığım odaya koyarım diğerine istediğini alırız eşimde senin dediğini demişti bakalım sen bide deneyimli annesin dediklerin aklımın biryerinde kalır canım :)

Canım geçende bende senin gibi oldum ama her zaman olmuyor. Yüz üstü zaten yatma artık çünkü bebeğin var karnında annesi yatmamaya çalış bacaklarımın arasına yastık alıyorum ben çok rahat ediyorum sende öyle bir dene bakalım belki sende de bir işe yarar canım :) doktora gidince de mutlak a Danış onada

Yenimahallede Lina'ya gidiyorum canım..çok da memnunum..Sen nereye gidiyorsun?

Balgat - Koru :) Ben ilk doğumu da orda yaptım doktorumu çok seviyorum başka yere gidemedim bu seferde Ama tahliller falan çok pahalı o yüzden testleri Atatürk'te yaptırıp kendi doktoruma götürüyorum.

Balgat - Koru :) Ben ilk doğumu da orda yaptım doktorumu çok seviyorum başka yere gidemedim bu seferde Ama tahliller falan çok pahalı o yüzden testleri Atatürk'te yaptırıp kendi doktoruma götürüyorum.

Orada doğum fıyatları hakkında fikrin var mı canım..Cunku benım gıttıgım yerde dogum yok, doktorumun anlasmalı oldugu baska bır ozel hastanede yapacagım..

Ooo kizlar muhabbet iyi bugun alisverisler yapiliyor test sonuclari cikiyor herkes hersey yolunda okuduukca insanin kafasi dagiliyr :)

yaa mide bulantısı kasık ağrısı bel ağrısı derken benim başıma 20 lik diş ağrısı çıktıııı Napıcam bennn

yaa mide bulantısı kasık ağrısı bel ağrısı derken benim başıma 20 lik diş ağrısı çıktıııı Napıcam bennn
ben yirmilik dişimi 4-5 ay önce çektirdim ama sürekli ağrı yapmıyordu birkaç gün agrıyıp geçiyordu bikaç ay sonra yeniden ağrıyordu yani seninki de geçebilir hamilelik boyunca işlem yaptırmak zorunda kalmayabilirsin.

İnşallah.yarısı çıkmış.yarısı zorluyor.ama çenemde o 20 liğe yer yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…