2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaa mide bulantısı kasık ağrısı bel ağrısı derken benim başıma 20 lik diş ağrısı çıktıııı Napıcam bennn
Canım benimde oldu öyle 5-6 gün ağrıdı doktora gittim antibiyotik yazdı eğer iltihap ilerlerse daha kötü olur boğazlarına sarar dedi nasıl korktum anlatamam ama ben kullanmadım kendi doktoruma gitmeden o bana doğru olanı verdi günde 2 kere alabileceğimi söyledi ben 1 tane içtim ama 4 gün falan kullandım sonra bıraktım boğazlarıma sarmıştı ama korktum kullanmaya sonra sıcak çorbalar içtim ıhlamur falan oda geçti dişimde geçti hiç telaş yapma bende çok telaşlandım birşey olcak diye ama kendi kendine geçti çok şükür :) seninde geçer inşallah 20 ilk diş öyle yapıyor çünkü ..

Slm kızlar bugün kontrolum gittim. Allaha Şükür kanama alanı yok olmuş ☺ bebis balık gibi oynuyordu. Dr hersey yolunda dedi. Hatta 1 hafta ilerideymis. Çok kilo alma filan dedi. Iki li test için kan verdim.... ve kızlar sanırım 2. Cocugum da erkekmis. Dr suanlik erkek gibi görünüyor dedi darısı size inşallah. Saglikli bebis lere. ..

Merhaba kızlar benim Nisan ayında bir düşüğüm olmuştu daha sonra detaylı kan testleri yapıldı ve düşük oranda pıhtılaşma sorunum olduğu ortaya çıktı şimdi clexane ve asprin kullanıyorum 1 aydır da progestan.Suan 11+2 hamileyim geçen hafta ultrason girdim çok şükür bebişim iyi yarın tekrar randevum var bebiş 45mm ve üstünde ise ikili test yapılacak inşallah sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız.

Gözün aydın.erkek bebekler ileri olurmuş sendede tuttu gibi.ense kalınlıgı kaç çıktı

ALLAH SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN CANIM DARISI BAŞIMIZA MERAKLA BEKLEDİĞİMİZ BEBİŞLERİMİZİN CİNSİYETLERİ AÇIKLASIN :)

selam kızlar ne yapıorsunuz ben kayınvaldemdeyim pek giremiyorum haftaya evimde olcam inşallah 12. haftam oluyo ozaman acaba ikili test için çokmu geç olur bide 10 tlye emzirme önlüğü aldım ilk kez alışverişim bu cinsiyet öğrenene kadar heralde başka bişey almam ama çok güzel şeyler var duramıyorumki

Ohhh çok şükür canım gözün Aydın :) maşallah Allah nazarlardan sakınsın inşallah test sonuçlarında iyi çıkar :) erkek daha çabuk mu anlaşılıyor acaba genelde erkenden öğrenilen cinsiyetlerin çoğu erkek diyorlar çünkü :)

Canım çok sevindim inşallah benimde kanama alanım kalmaz en kisa surede insallah senin gibi.

Canim dr bana erkek çocuk bacaklarini tam kapatıyor acıyor dedi.Sonra yyukarı doğru oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…