Orada doğum fıyatları hakkında fikrin var mı canım..Cunku benım gıttıgım yerde dogum yok, doktorumun anlasmalı oldugu baska bır ozel hastanede yapacagım..
Bu yıl ne kadar bilmiyorum ama 4000 diye bir duyum aldımzaman yaklaşsın Doktorumla konuşucam.
Canım benimde oldu öyle 5-6 gün ağrıdı doktora gittim antibiyotik yazdı eğer iltihap ilerlerse daha kötü olur boğazlarına sarar dedi nasıl korktum anlatamamyaa mide bulantısı kasık ağrısı bel ağrısı derken benim başıma 20 lik diş ağrısı çıktııııNapıcam bennn
Aaa yordun mu kendını canım cok mu ayakta kaldın?dr unu aradın mı hemen yada gıttın mı?kızlar ilk defa lekelenmem oldu..nolduki yaa
Gelmedi henüz bende merak ettimMiskamberden hbr var mi ?ogleden snra dr a gidicekti lekelenmesi vardi
Gelmedi henüz bende merak ettim
Bende merak ediyorumGelmedi henüz bende merak ettim
Gözün aydın.erkek bebekler ileri olurmuş sendede tuttu gibi.ense kalınlıgı kaç çıktıSlm kızlar bugün kontrolum gittim. Allaha Şükür kanama alanı yok olmuş ☺ bebis balık gibi oynuyordu. Dr hersey yolunda dedi. Hatta 1 hafta ilerideymis. Çok kilo alma filan dedi. Iki li test için kan verdim.... ve kızlar sanırım 2. Cocugum da erkekmis. Dr suanlik erkek gibi görünüyor dedi darısı size inşallah. Saglikli bebis lere. ..
ALLAH SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN CANIM DARISI BAŞIMIZA MERAKLA BEKLEDİĞİMİZ BEBİŞLERİMİZİN CİNSİYETLERİ AÇIKLASIN :)Slm kızlar bugün kontrolum gittim. Allaha Şükür kanama alanı yok olmuş ☺ bebis balık gibi oynuyordu. Dr hersey yolunda dedi. Hatta 1 hafta ilerideymis. Çok kilo alma filan dedi. Iki li test için kan verdim.... ve kızlar sanırım 2. Cocugum da erkekmis. Dr suanlik erkek gibi görünüyor dedi darısı size inşallah. Saglikli bebis lere. ..
slm hangi hastanede yaptırdınız?Kizlar ikili testimi yaptirdiim yarin 4 te sonucu alacagim bana ac gel filan denilmedi gayet tok gittim ozel hastanede 25 tl ye yaptirdim. Ense kalinligi 1 mm cikti ama anlami hakkinda bilgim yok
Ohhh çok şükür canım gözün Aydın :) maşallah Allah nazarlardan sakınsınSlm kızlar bugün kontrolum gittim. Allaha Şükür kanama alanı yok olmuş ☺ bebis balık gibi oynuyordu. Dr hersey yolunda dedi. Hatta 1 hafta ilerideymis. Çok kilo alma filan dedi. Iki li test için kan verdim.... ve kızlar sanırım 2. Cocugum da erkekmis. Dr suanlik erkek gibi görünüyor dedi darısı size inşallah. Saglikli bebis lere. ..
Slm kızlar bugün kontrolum gittim. Allaha Şükür kanama alanı yok olmuş ☺ bebis balık gibi oynuyordu. Dr hersey yolunda dedi. Hatta 1 hafta ilerideymis. Çok kilo alma filan dedi. Iki li test için kan verdim.... ve kızlar sanırım 2. Cocugum da erkekmis. Dr suanlik erkek gibi görünüyor dedi darısı size inşallah. Saglikli bebis lere. ..
fatma post: 36573403 .!.:Gözün aydın.erkek bebekler ileri olurmuş sendede tuttu gibi.ense kalınlıgı kaç çıktı
Ohhh çok şükür canım gözün Aydın :) maşallah Allah nazarlardan sakınsıninşallah test sonuçlarında iyi çıkar :) erkek daha çabuk mu anlaşılıyor acaba genelde erkenden öğrenilen cinsiyetlerin çoğu erkek diyorlar çünkü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?