2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Dr a gittim bebek pozisyonu nedeniyle ense kalinligi olculemedi yarin devlette tekrar bakilacak yine olmazsa baska gun artik ozelde yapilacak mecburen. Bu arada annemle gitmisti cinsiyet diye tutturdu belli degil dedi israr esince erkege benziyor dedi annem bozuldu evde fena halde kiz beklentisi var dr u da bunaltti.eylul ortasi ancak cinsiyet kesinleşir dogum subat sonu gibi gorunuyor

BİRDE YAPTIRAN VARSA KAÇA YAPTIRIYOR BEN BEYLİKDÜZÜ MEDILIFE DA 180 TL YE YAPTIRICAM

Haftaya sali medipolde yaptiricam 280 Tl'ye Hakan Apaydin doktorun adi ve bu konuda uzman. İkili testleri o yapiyor, oncesinde de yani yarin da 85 tlye kontrole kendi doktoruma gidicem ayni hastanede

Geç degil cnm genelde 12.haftada yapılıyor

Hayırlısı olsun cnm belkide kızdır daha net degil

Yukarı dogru derken nubdanmı bahsediyorsun

Ya canım dediki dr erkekler bacaklarini kapatamiyor dedi. Zaten bizimki bacaklarini açmış duruyordu. Yukarı doğru dediği sanırım kalçasi kuyruk sokumu filandı. Tıbbi terimler kullandığı için ben bu kadar anladım.

Haftaya sali medipolde yaptiricam 280 Tl'ye Hakan Apaydin doktorun adi ve bu konuda uzman. İkili testleri o yapiyor, oncesinde de yani yarin da 85 tlye kontrole kendi doktoruma gidicem ayni hastanede
gaziosmanpaşa hastanesinde ikili test 115 tl mış henüz yaptırmadım pazartesi yaptırıcam

[QUOTE="glsnn, post: 36568068, member: 619574en önceki bayan 7 aylık hamile ve hamile kaldı diye neler söylendi yapıldı hala da yapılmakta arkadaşlar anlayışı sıfır olan bir insan peki ben 4.ayımda ayrılsam yine haklarımdan yararlanabiliyormuyum son 90 güne bakılıyormuş sanırım[/QUOTE]
Canim haklar dedigin rapor parasi ise en erken 32.haftada izne ayrilabilirsin o tsrihtede calisiyo olman lazim 4 aylikken ayrilirsan 16 haftalik analik izin parasini alamazsin sgk da calisiyorum ve bu odemeleri ben yapiyorum sen ise girelli ne kadar oldu

Slm arkadaşlarım bugün benim de kontrolüm vardı, çok şükür bebişim sağlıklı, kıpır kıpırdı :)) 10+2 yim cinsiyeti çok merak ediyorum dra sordum 16. Haftada belli olur dedi:) sağlıkla olsunlar da bekleriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…