Canım çok sevindim inşallah benimde kanama alanım kalmaz en kisa surede insallah senin gibi.
BİRDE YAPTIRAN VARSA KAÇA YAPTIRIYOR BEN BEYLİKDÜZÜ MEDILIFE DA 180 TL YE YAPTIRICAM
Ins canim. Duan ediyorum allahıma hiçbir anne adayına öyle bir stres yasatmasin. Icin öyle sikiliyorduki. Şimdi rahatladım şükür. Darısı sana ins
Geç degil cnm genelde 12.haftada yapılıyorselam kızlar ne yapıorsunuz ben kayınvaldemdeyim pek giremiyorum haftaya evimde olcam inşallah 12. haftam oluyo ozaman acaba ikili test için çokmu geç olur bide 10 tlye emzirme önlüğü aldım ilk kez alışverişim bu cinsiyet öğrenene kadar heralde başka bişey almam ama çok güzel şeyler var duramıyorumki
Yukarı dogru derken nubdanmı bahsediyorsunCanim dr bana erkek çocuk bacaklarini tam kapatıyor acıyor dedi.Sonra yyukarı doğru oluyormuş.
Hayırlısı olsun cnm belkide kızdır daha net degilDr a gittim bebek pozisyonu nedeniyle ense kalinligi olculemedi yarin devlette tekrar bakilacak yine olmazsa baska gun artik ozelde yapilacak mecburen. Bu arada annemle gitmisti cinsiyet diye tutturdu belli degil dedi israr esince erkege benziyor dedi annem bozuldu evde fena halde kiz beklentisi var dr u da bunaltti.eylul ortasi ancak cinsiyet kesinleşir dogum subat sonu gibi gorunuyor
Ogluma erkek kardesin olabilir dedim fena cirladi kiz kardes istiyorum dedim sana diye oy oy insallah kizdir hayirlisiylaHayırlısı olsun cnm belkide kızdır daha net degil
Yukarı dogru derken nubdanmı bahsediyorsun
Allah Allah ya. Ne ilginç dimi neler duycaz daha bakalım :)
1 Haziran tatlımCanim son adet tarihin ne zaman. Benimki de 8 mart doğumlu olcak inş.
1 Haziran tatlıminşallah canım Allah sağlıklı doğum yapmayı bir avazda kurtulmamızı nasip etsin inşAllah hepimize :)
ins canim benim hesabima gore 11+3 gunluk bebis bugun esimde israrla 11+4 diyor ondan sordum. Benimde 1 haziran da
benim de 1 haziran, hesaba göre 11+3'teyiz :)
Evet canım 11+3 temyiz beraber şafak sayarız artık 200 güncük gözüküyor şimdilik doğuma :)benim de 1 haziran, hesaba göre 11+3'teyiz :)
gaziosmanpaşa hastanesinde ikili test 115 tl mış henüz yaptırmadım pazartesi yaptırıcamHaftaya sali medipolde yaptiricam 280 Tl'ye Hakan Apaydin doktorun adi ve bu konuda uzman. İkili testleri o yapiyor, oncesinde de yani yarin da 85 tlye kontrole kendi doktoruma gidicem ayni hastanede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?