Evet canım 11+3 temyiz beraber şafak sayarız artık 200 güncük gözüküyor şimdilik doğuma :)
Benimde arkadaslarim oda yapti hep oyle guzelko cok ozeniyorum valla 2300 e bucurukte gordum cokda guzeldi hali perde tavan lambasi abajuruyla 2700 tuttu ama unkapani bisikletciler carsisinda cok daha ucuza varmisE
eşyalarını koymak için ne yapmayı düşünüyorsun canım of kafam çok karışık valla çevremdeki herkeste yaptı çocuğuna oda bilmiyorum bide odalar öyle pahalı ki sormayın yani beğendiklerim 5-6 bin tl ohhh maşallah yaniolmadı ben park yata kaplıcam onuda en kalitelisinden alırız artık :)
ben üç yıl önce oğluma tepehome dan aldım.normalde fiyatları cok yüksekken çocuk odaları gayet uygundu.iki kapılı yüksek dolap(içinde alt kısımda üç çekmeceli şifonyeri var),70*140 beşik(beşik için en büyük boy) ve dört çekmeceli eni geniş şifonyer,bellona ortopedik bebek yatağı ile birlikte 1600 tl ye aldık oda yapmayı düşünenler bir ugrayınBenimde arkadaslarim oda yapti hep oyle guzelko cok ozeniyorum valla 2300 e bucurukte gordum cokda guzeldi hali perde tavan lambasi abajuruyla 2700 tuttu ama unkapani bisikletciler carsisinda cok daha ucuza varmis
Canım ben Bursa'da oturuyorum bücürük burda varmı çok net bir bilgim yok internetten araştırıp bakayım eğer Bursa'da da varsa neden olması olabilir :)Benimde arkadaslarim oda yapti hep oyle guzelko cok ozeniyorum valla 2300 e bucurukte gordum cokda guzeldi hali perde tavan lambasi abajuruyla 2700 tuttu ama unkapani bisikletciler carsisinda cok daha ucuza varmis
ustelkızlar paylaşmak istediğim birşey var .ben tatildeyken bolbol ananas yedim normaldede çok severim .ananas yiyince farkettim kabızlık şişlik vs kalmadı sonra netten baktım hakkaten hamileler için cok faydalıymış bundan sonra favorim ananas ve ananas suyu[/QUOTE
]
Canim ilk zamanlar yememeye calis bende kabizdim srastirdim ananas iyi geliyo diye aldim sonra tesadufen dusuge sebep oldugunu gordum nette yemdim sende iyice bak netten istersen adacayi ananas maydanoz yenmemesi gerejkiyo diye okudum
Canım ben Bursa'da oturuyorum bücürük burda varmı çok net bir bilgim yok internetten araştırıp bakayım eğer Bursa'da da varsa neden olması olabilir :)
Ben baktım ona canım bana kız dedi :)arkadaslar ben yorumcuya uye oldum cinsiyet tahmini yapıyor.dogum tarihiniz ve doğum saatiniz gerekiyor bide hamile kaldığınız tarih.hepiniz benden once ogreneceksiniz cinsiyetleri bakalım yorumcu iyi tahmin yapıyor mu?
hayırlısı canım bana da erkek diyorBen baktım ona canım bana kız dedi :)
Yaa yani 15 yaşına kadar sıkıysa kullandıralım o odaları hiç sanmıyorum ama bakalım yaa kararı bende bir türlü veremiyorumustel
Ustelik besik buyuyen besikti 15 yasina kadar kullaniyolarmis benim yatsk odam cok kucuk o yuzden kucukbi besik alcam bi odam bos oda yapayim diyorum esyalarini koycsk hicbiseyim yok dusundum sifonyer alsam 1 yasindan sonra besik almam gerekcek e almisken gardolapta alayim takim alayim dedim tecrubeli anneler siz ne doyosunuz bu konuda cogu kisi oda almicam demmis kafam kkaristi
:) Allah bilir canım yaa ama hata yapıyoruz öyle şeylere bakarak aslında işte biz kadınlar bAyılıyoruz böyle şeyler yapmaya :/hayırlısı canım bana da erkek diyor
inaYaa yani 15 yaşına kadar sıkıysa kullandıralım o odaları hiç sanmıyorum ama bakalım yaa kararı bende bir türlü veremiyorumama şuda var ben en az 1 yaşına kadar ayırmam çocuğumu yanımdan ki zaten onunda benden ayrılacağını pek sanmıyorum böyle düşününcede oda almaktan vazcayasım geliyor :))bakalım yaa ilerleyen zManlarda daha net karar veririz herhalde :)
Günaydın..
Ben daha erken aldım :) senin gibi çıtçıtlı badi ikili beyaz.Evlilik yıldönümümüzde bebeğe alalım dedik ufak bişi.
söylediğin iyi oldu bakarım oraya da.[/QU
merhaba hangi doktora gidiyorsunben bu saatlerde iyice halsizleşiyorum,sıcak da çok etkiliyor özellikle midem akşam coşuyor.ama mutluyum karnımdaki mucize ile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?