2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar paylaşmak istediğim birşey var .ben tatildeyken bolbol ananas yedim normaldede çok severim .ananas yiyince farkettim kabızlık şişlik vs kalmadı sonra netten baktım hakkaten hamileler için cok faydalıymış bundan sonra favorim ananas ve ananas suyu

Benimde arkadaslarim oda yapti hep oyle guzelko cok ozeniyorum valla 2300 e bucurukte gordum cokda guzeldi hali perde tavan lambasi abajuruyla 2700 tuttu ama unkapani bisikletciler carsisinda cok daha ucuza varmis

Benimde arkadaslarim oda yapti hep oyle guzelko cok ozeniyorum valla 2300 e bucurukte gordum cokda guzeldi hali perde tavan lambasi abajuruyla 2700 tuttu ama unkapani bisikletciler carsisinda cok daha ucuza varmis
ben üç yıl önce oğluma tepehome dan aldım.normalde fiyatları cok yüksekken çocuk odaları gayet uygundu.iki kapılı yüksek dolap(içinde alt kısımda üç çekmeceli şifonyeri var),70*140 beşik(beşik için en büyük boy) ve dört çekmeceli eni geniş şifonyer,bellona ortopedik bebek yatağı ile birlikte 1600 tl ye aldık oda yapmayı düşünenler bir ugrayın

Canım ben Bursa'da oturuyorum bücürük burda varmı çok net bir bilgim yok internetten araştırıp bakayım eğer Bursa'da da varsa neden olması olabilir :)

arkadaslar ben yorumcuya uye oldum cinsiyet tahmini yapıyor.dogum tarihiniz ve doğum saatiniz gerekiyor bide hamile kaldığınız tarih.hepiniz benden once ogreneceksiniz cinsiyetleri bakalım yorumcu iyi tahmin yapıyor mu?

ustel
Canım ben Bursa'da oturuyorum bücürük burda varmı çok net bir bilgim yok internetten araştırıp bakayım eğer Bursa'da da varsa neden olması olabilir :)

Ustelik besik buyuyen besikti 15 yasina kadar kullaniyolarmis benim yatsk odam cok kucuk o yuzden kucukbi besik alcam bi odam bos oda yapayim diyorum esyalarini koycsk hicbiseyim yok dusundum sifonyer alsam 1 yasindan sonra besik almam gerekcek e almisken gardolapta alayim takim alayim dedim tecrubeli anneler siz ne doyosunuz bu konuda cogu kisi oda almicam demmis kafam kkaristi

Yaa yani 15 yaşına kadar sıkıysa kullandıralım o odaları hiç sanmıyorum ama bakalım yaa kararı bende bir türlü veremiyorum ama şuda var ben en az 1 yaşına kadar ayırmam çocuğumu yanımdan ki zaten onunda benden ayrılacağını pek sanmıyorum böyle düşününcede oda almaktan vazcayasım geliyor :))bakalım yaa ilerleyen zManlarda daha net karar veririz herhalde :)

Kizlar bizim arkadas o buyuyen yataklardan elbise dolabi sifonyer kitapligi marangoza yaptirdi cok uyguna geldi.beyaz ve acik mavi renklerde ustlerindede denizci capasi var cok guzel buyudugundede kullanabilir.begendiginiz modelleri msragoza verin hesaplasin daha ucuzave daha kaliteli olur cunku agacini sen seciceksin sonucta
Ben kizima 5 yil once alti cekmeceli besiklerden almistim 350 tlye o butun odayi 550 ye yaptirmisti

ben kızıma 600 tl ye mobilya karyola almıştım kardesi de kullanır diye ama mahvoldu.kızıma oda aldım ama kızım inatla orda yatmıyor bellona dan almıştım.calışma masası eksik 1800 e almıştım

ina

15 yasina kadar bende sanmam kullanacigini zaten bence mobilya dayanmaz o kadar 1 yila kadar bende ayirmicam zaten yanimdan ama dogunca masrafi cok olcak simdiden alip taksitle odesemmi diyorum esyalarida dolabinda derli toplu durur bide kucuk besik alcam yatak odama sigcak kadaar

Ben kizimda 1 yasina kadar park yatakla idare ettimkendi dolabimdada kiyafetlerine bir giz ayirmustim.baktim olmuyor ona oda aldim kendi hemen yatmadi tabi odadjnda ama 3 lu dolap ve sifonyeri tum daginikligimizi topladi buyuyorlar surekli birseyler aliniyor.ayrica yataginida bildigimiz tek kisilik yataklardan aldim altinada baza aldim tum daginiklik gitti dahaduzenli oldu.kglenleride kendi yataginda uyutyum alissin diye bir sure sonra uykusu geldiginde direkt kendi odasina gitti.bakyim hevesli park yatagini kaldirdim kendi yataginayatirdim surekli yanlarina sandalye dizip yastik koydum tabi 2 yasindaydi alustiginda..yani fazla dolabiniz yok ise kesinlikle bir dolap alin ve park yatak isinizi horur buyuyen yataklar kullanisli degol diyor kullanan arkadaslarim.park yataktan sonrada kendi yatagina alistirin

bence ilk aşamada mobilyalı dolaplı beşik almak lazım. daha sonrada ileridede kullanabileceği güzel bi oda takımı

merhaba bitterkuzucuk ben yeni katıldım aranıza.edirnede hangi hastane hangi doktora gidiyorsun merak ettim çok erken ögrenmişsin cinsiyeti.ben 10. haftamdayım acaba bende erkenden ögrenebilicekmiyim merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…