Kızlar günaydın miskamberden haber var mı
ben de uyumakta güçlük çektim ev serindi ama yine de sıcakmış gibi bunaldım ilerleyen zamanlardaki halimi düşünemiyorum.günaydın kızzlaaarrr uykusuzluktan düşüp bayılıcam acayipte bir mide bulantısı bütün gece nöbet tuttum evde
AYNEN BENDE CANIM YAA BİRDE DÜN AKŞAM ESKİ PATRONUMLA GÖRÜŞMEYE GİTTİM EYLÜLÜN 22 SİNDE GEL YENİDEN BAŞLA DEDİ BÜTÜN HAKLARINDAN YARARLANIRSIN EN AZINDAN DEDİ ONUNDA MUTLULUĞU VAR BİRAZ BENDE BUNA TENEZÜL ETMEMİŞ OLUCAM:)ben de uyumakta güçlük çektim ev serindi ama yine de sıcakmış gibi bunaldım ilerleyen zamanlardaki halimi düşünemiyorum.
Günaydın herkese.. Ben de miskamber e bakayım diye girdim ama henüz gelmemiş
Oda alıp almama konusunda kararsız annelere bir tavsiyem var, eviniz müsaitse oda yapın :) Evet 50 cm boyundaki minnak 1 yıl 2 yıl sizle yatabilir, ama o kadar çok eşyası, giysisi, oyuncağı, vs oluyor ki, onları kendi dolaplarınızda idare edemezsiniz. Park yatak kadar gereksiz bir icat ben görmedim. Babannesinde kalırken yatar diye almıştık tamamen top havuzu olarak kullanıyoruz. Sallanan beşikten tek kişilik yatağa dönebilen bir bebek odası almıştım kızıma. Yürümeye başlayınca beşikten düşmesin diye tek kişilik yatağa çevirdik. Şimdi aklına eserse orda canı isterse bizle yatıyo ama doğduğu günden beri odası bir kurtarıcı. Ayrıca ilk günler bebeğinizi görmeye gelecek eş dost akrabayı yatak odanızda ağırlamak istemeyebilirsiniz :) Sepetten minik bir beşik, ilk aylarda yatak odası salon gibi diğer odalarda çok işinizi görür. Emzirme koltuğu ile çok rahat ederseniz.
ooo çok sevindim canım hayırlı olsun :)AYNEN BENDE CANIM YAA BİRDE DÜN AKŞAM ESKİ PATRONUMLA GÖRÜŞMEYE GİTTİM EYLÜLÜN 22 SİNDE GEL YENİDEN BAŞLA DEDİ BÜTÜN HAKLARINDAN YARARLANIRSIN EN AZINDAN DEDİ ONUNDA MUTLULUĞU VAR BİRAZ BENDE BUNA TENEZÜL ETMEMİŞ OLUCAM:)
Gozunaydin canım çok sevindimAYNEN BENDE CANIM YAA BİRDE DÜN AKŞAM ESKİ PATRONUMLA GÖRÜŞMEYE GİTTİM EYLÜLÜN 22 SİNDE GEL YENİDEN BAŞLA DEDİ BÜTÜN HAKLARINDAN YARARLANIRSIN EN AZINDAN DEDİ ONUNDA MUTLULUĞU VAR BİRAZ BENDE BUNA TENEZÜL ETMEMİŞ OLUCAM:)
Hayırlı olsun boşuna yıprattın bak kendini dünAYNEN BENDE CANIM YAA BİRDE DÜN AKŞAM ESKİ PATRONUMLA GÖRÜŞMEYE GİTTİM EYLÜLÜN 22 SİNDE GEL YENİDEN BAŞLA DEDİ BÜTÜN HAKLARINDAN YARARLANIRSIN EN AZINDAN DEDİ ONUNDA MUTLULUĞU VAR BİRAZ BENDE BUNA TENEZÜL ETMEMİŞ OLUCAM:)
günaydın kızzlaaarrr uykusuzluktan düşüp bayılıcam acayipte bir mide bulantısı bütün gece nöbet tuttum evde
AYNEN BENDE CANIM YAA BİRDE DÜN AKŞAM ESKİ PATRONUMLA GÖRÜŞMEYE GİTTİM EYLÜLÜN 22 SİNDE GEL YENİDEN BAŞLA DEDİ BÜTÜN HAKLARINDAN YARARLANIRSIN EN AZINDAN DEDİ ONUNDA MUTLULUĞU VAR BİRAZ BENDE BUNA TENEZÜL ETMEMİŞ OLUCAM:)
Günaydınnn ... yaa hani 12.hafta bitiyordu artık bu mide bulantılarıı
beni odaya en azından beşik ve cekmecelı dolap dusuncesıne iten mısafırlerın yatak odama gırmemesı okadar cok gelen gıden olur kı ozaman sureklı bebegı gormeye odamıza gırecekler bu sebepten oturma odamda koltugum var yatak olan orayı hazırlayacagım kendıme besıkte alıp bebegıde oraya koyarım gunduzlerı orada yatarım gelende benı orada gorur yatak odama gırmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?