2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayy nasıl sevındım Rabbım bı r kapı kaparsa bır kapı acar cok ıyı canım ya senın adına cok sevındım tam sıkıntıya dusmusken ne guzel bı haberdır bu boyle, bebegının rızkı canım =)

Günaydın kızlar hamilelik kabusları başladı bende dün gece çok korkunç bi rüya gördüm yataktan sıçrayıp kalktım o sersemlikle gittim bir de kafamı kapıya çarptım

benim de midem çok bulanıyordu midemi bulandıran şeyleri yememeye başladım :) şimdi daha az bulanıyor, ağır şeyler hiç yiyemiyorum buaralar midemin kendi iradesi ve fikirleri var sevmediklerini kabul etmiyor

benim de midem çok bulanıyordu midemi bulandıran şeyleri yememeye başladım :) şimdi daha az bulanıyor, ağır şeyler hiç yiyemiyorum buaralar midemin kendi iradesi ve fikirleri var sevmediklerini kabul etmiyor
aynen canım çubuk kraker ve sarı leblebi :)

Günaydın kızlar hamilelik kabusları başladı bende dün gece çok korkunç bi rüya gördüm yataktan sıçrayıp kalktım o sersemlikle gittim bir de kafamı kapıya çarptım
geçen gece saat 2 de annem beni yanlışlıkla aradı..telefon salondaydı su içmeye kalkmıştım uyanıktım telefonun sesini duydum bi zıpladım yataktan koşa koşa gittim ekranda annemin adını görünce bir korktum birine bişey oldu sandım. annem gece aramaz çünkü uyuduğumu bilir. kalp seslerimi duydum resmen, sonra bi açtımki yanlışlıkla aramış. bir de korktunmu diyor :) korkmak ne demek ya..

Ben de doğru düzgün bir şey yiyemiyorum durumum biraz farklı olsa da çok gazım ve şişkinliğim var mide asidim hep boğazımda sanki 4 kilo verdim üstelik normal zamanda vermeye çalışsam veremezdim.

Aynen benim de ödüm koptu yataktan sıçradım saate baktım 01.47 eşim daha gelmemiş. Rüyamda da resmen bir seri cinayet görünce aklıma hemen kötü şeyler geldi. Apar topar odadan çıkmaya çalışırken yarım açık olan kapıyı görmemişim gümmm feleğim şaştı

Bende canım diş macunu parfüm kokusu öffff allahım dayanılmaz

parfüm kokusuna normal zamanda da dayanamam yaz günleri iyice berbat kokuyorrrrr pıfff

Evet canım yazın kötü oluyo insan bide şimdi pöff

Günaydın kızlar Selaaaam

Herkeslere güzel bir gün diliyorum , mide bulantısız , parfüm kokusuz :)

Bende çalıştığım için koltuk belimi ağrıtıyor , bel yastığı sipariş verdim şimdi internetten .

Slm kizlarr imreniyorum yazdiklarinizi okudukça biz daha 9. Haftamizdayiz ne ikili test fln ne cinsiyet moduna girmedik..Allah banada o günleri gösterir inşallah..

Kızlar göğüs şişlikleri ve ağrısı ne durumda , ben bu hafta biraz daha rahatım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…