ayy nasıl sevındım Rabbım bı r kapı kaparsa bır kapı acar cok ıyı canım ya senın adına cok sevındım tam sıkıntıya dusmusken ne guzel bı haberdır bu boyle, bebegının rızkı canım =)AYNEN BENDE CANIM YAA BİRDE DÜN AKŞAM ESKİ PATRONUMLA GÖRÜŞMEYE GİTTİM EYLÜLÜN 22 SİNDE GEL YENİDEN BAŞLA DEDİ BÜTÜN HAKLARINDAN YARARLANIRSIN EN AZINDAN DEDİ ONUNDA MUTLULUĞU VAR BİRAZ BENDE BUNA TENEZÜL ETMEMİŞ OLUCAM:)
aynen canım çubuk kraker ve sarı leblebi :)benim de midem çok bulanıyordu midemi bulandıran şeyleri yememeye başladım :) şimdi daha az bulanıyor, ağır şeyler hiç yiyemiyorum buaralar midemin kendi iradesi ve fikirleri var sevmediklerini kabul etmiyor
geçen gece saat 2 de annem beni yanlışlıkla aradı..telefon salondaydı su içmeye kalkmıştım uyanıktım telefonun sesini duydum bi zıpladım yataktan koşa koşa gittim ekranda annemin adını görünce bir korktum birine bişey oldu sandım. annem gece aramaz çünkü uyuduğumu bilir. kalp seslerimi duydum resmen, sonra bi açtımki yanlışlıkla aramış. bir de korktunmu diyor :) korkmak ne demek ya..Günaydın kızlar hamilelik kabusları başladı bendedün gece çok korkunç bi rüya gördüm yataktan sıçrayıp kalktım o sersemlikle gittim bir de kafamı kapıya çarptım
aynı dert bende de var canım sabahları resmen gözlerimden yaş geliyor diş fırçalarkenya ben diş macunundan çok tiksiniyorum diş fırçalamak kabus gibi oldu.
Bende canım diş macunu parfüm kokusu öffff allahım dayanılmazya ben diş macunundan çok tiksiniyorum diş fırçalamak kabus gibi oldu.
benim de midem çok bulanıyordu midemi bulandıran şeyleri yememeye başladım :) şimdi daha az bulanıyor, ağır şeyler hiç yiyemiyorum buaralar midemin kendi iradesi ve fikirleri var sevmediklerini kabul etmiyor
geçen gece saat 2 de annem beni yanlışlıkla aradı..telefon salondaydı su içmeye kalkmıştım uyanıktım telefonun sesini duydum bi zıpladım yataktan koşa koşa gittim ekranda annemin adını görünce bir korktum birine bişey oldu sandım. annem gece aramaz çünkü uyuduğumu bilir. kalp seslerimi duydum resmen, sonra bi açtımki yanlışlıkla aramış. bir de korktunmu diyor :) korkmak ne demek ya..
Bende canım diş macunu parfüm kokusu öffff allahım dayanılmaz
Evet canım yazın kötü oluyo insanBen de doğru düzgün bir şey yiyemiyorum durumum biraz farklı olsa da çok gazım ve şişkinliğim var mide asidim hep boğazımda sanki4 kilo verdim üstelik normal zamanda vermeye çalışsam veremezdim.
Aynen benim de ödüm koptu yataktan sıçradım saate baktım 01.47 eşim daha gelmemiş. Rüyamda da resmen bir seri cinayet görünce aklıma hemen kötü şeyler geldi. Apar topar odadan çıkmaya çalışırken yarım açık olan kapıyı görmemişim gümmm feleğim şaştı
parfüm kokusuna normal zamanda da dayanamam yaz günleri iyice berbat kokuyorrrrr pıfff
aynı durumdayız canımmm amin inşallahSlm kizlarr imreniyorum yazdiklarinizi okudukça biz daha 9. Haftamizdayiz ne ikili test fln ne cinsiyet moduna girmedik..Allah banada o günleri gösterir inşallah..
Slm kizlarr imreniyorum yazdiklarinizi okudukça biz daha 9. Haftamizdayiz ne ikili test fln ne cinsiyet moduna girmedik..Allah banada o günleri gösterir inşallah..
Slm kizlarr imreniyorum yazdiklarinizi okudukça biz daha 9. Haftamizdayiz ne ikili test fln ne cinsiyet moduna girmedik..Allah banada o günleri gösterir inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?