O zaman ben haklıyim. Ins. Sagsalim beb işlerimize kavusuruz
Evet canım 11+3 temyiz beraber şafak sayarız artık 200 güncük gözüküyor şimdilik doğuma :)
AYNEN BENDE CANIM YAA BİRDE DÜN AKŞAM ESKİ PATRONUMLA GÖRÜŞMEYE GİTTİM EYLÜLÜN 22 SİNDE GEL YENİDEN BAŞLA DEDİ BÜTÜN HAKLARINDAN YARARLANIRSIN EN AZINDAN DEDİ ONUNDA MUTLULUĞU VAR BİRAZ BENDE BUNA TENEZÜL ETMEMİŞ OLUCAM:)
kızlar paylaşmak istediğim birşey var .ben tatildeyken bolbol ananas yedim normaldede çok severim .ananas yiyince farkettim kabızlık şişlik vs kalmadı sonra netten baktım hakkaten hamileler için cok faydalıymış bundan sonra favorim ananas ve ananas suyu
Miskamberi ben de çok merak ettim ya..umarım bir an önce hayırlı haber alırız kendisindenBu arada benim de bir sıkıntım var..ya da hamılelık benı eskısınden cok daha evhamlı yaptı..+ yıldır boynumda bır kıtle vardı, takıpteydım..Sımdılerde cok buyudu ve kontrol zamanım geldi zaten..Aynı zmaanda da gecenlerde bahsetmiştim, mememde aksesuarmeme denen bir bozukluk var, şişlik yapıyor ama ele gelen bir kitle değil ve tehlikesiz bır sey..Şimdi aksesuar meme olan sag tarafımda bir kitle olustu ve agsısındangeceleri uyuyamıyorum..Tüm bunlar için pazartesiye genel cerrahtan randevu aldım..Son derece gergınım kötü birşey cıkarsa dıye..İnsan zar zor hamıle kalınca, bir de panık ataklı olunca durmadan kuruyor kafasında ve en kötüsünü düşünğyor..Benim için dua edin olur mu kızlar..Allah kımseyı kokrktuguna ugratmasın
Amin Amin , iyi düşünelim iyi olsun , iyi şeyler duyarsın inşallah . Korkma gönlünü ferah tut.
amin canım benim gönlünü ferah tut dualarımız seninle stres yapmaMiskamberi ben de çok merak ettim ya..umarım bir an önce hayırlı haber alırız kendisindenBu arada benim de bir sıkıntım var..ya da hamılelık benı eskısınden cok daha evhamlı yaptı..+ yıldır boynumda bır kıtle vardı, takıpteydım..Sımdılerde cok buyudu ve kontrol zamanım geldi zaten..Aynı zmaanda da gecenlerde bahsetmiştim, mememde aksesuarmeme denen bir bozukluk var, şişlik yapıyor ama ele gelen bir kitle değil ve tehlikesiz bır sey..Şimdi aksesuar meme olan sag tarafımda bir kitle olustu ve agsısındangeceleri uyuyamıyorum..Tüm bunlar için pazartesiye genel cerrahtan randevu aldım..Son derece gergınım kötü birşey cıkarsa dıye..İnsan zar zor hamıle kalınca, bir de panık ataklı olunca durmadan kuruyor kafasında ve en kötüsünü düşünğyor..Benim için dua edin olur mu kızlar..Allah kımseyı kokrktuguna ugratmasın
Canım kötüye yorma hiç birşey olmaz Allah'ın izniyle.çok incelediğin için öyle geliyordur sana birde düşünmemeye çalış o zaman unutursun acısını ... Kıyamam sana ben Rabbim şifasını tez vakitte versin inşallah sıkma canınıMiskamberi ben de çok merak ettim ya..umarım bir an önce hayırlı haber alırız kendisindenBu arada benim de bir sıkıntım var..ya da hamılelık benı eskısınden cok daha evhamlı yaptı..+ yıldır boynumda bır kıtle vardı, takıpteydım..Sımdılerde cok buyudu ve kontrol zamanım geldi zaten..Aynı zmaanda da gecenlerde bahsetmiştim, mememde aksesuarmeme denen bir bozukluk var, şişlik yapıyor ama ele gelen bir kitle değil ve tehlikesiz bır sey..Şimdi aksesuar meme olan sag tarafımda bir kitle olustu ve agsısındangeceleri uyuyamıyorum..Tüm bunlar için pazartesiye genel cerrahtan randevu aldım..Son derece gergınım kötü birşey cıkarsa dıye..İnsan zar zor hamıle kalınca, bir de panık ataklı olunca durmadan kuruyor kafasında ve en kötüsünü düşünğyor..Benim için dua edin olur mu kızlar..Allah kımseyı kokrktuguna ugratmasın
evet canım ama çok düşünmüyorum ben Allah büyüktür inşallah neleri atlattım ben bunuda yüzümüzün akıyla atlatırım inşallah minik mucizem karnımda çok şükür sağ salim kucağımızada alırız inşallah hepimiz :) sadece çok özledim yavrumu haftaya salı randevum benim senin ne zamandı :)şimdi ikili test için şafak sayıyoruz hayırlısı ile geçiririz inşallah..
amin canım benim gönlünü ferah tut dualarımız seninle stres yapma
Miskamberi ben de çok merak ettim ya..umarım bir an önce hayırlı haber alırız kendisindenBu arada benim de bir sıkıntım var..ya da hamılelık benı eskısınden cok daha evhamlı yaptı..+ yıldır boynumda bır kıtle vardı, takıpteydım..Sımdılerde cok buyudu ve kontrol zamanım geldi zaten..Aynı zmaanda da gecenlerde bahsetmiştim, mememde aksesuarmeme denen bir bozukluk var, şişlik yapıyor ama ele gelen bir kitle değil ve tehlikesiz bır sey..Şimdi aksesuar meme olan sag tarafımda bir kitle olustu ve agsısındangeceleri uyuyamıyorum..Tüm bunlar için pazartesiye genel cerrahtan randevu aldım..Son derece gergınım kötü birşey cıkarsa dıye..İnsan zar zor hamıle kalınca, bir de panık ataklı olunca durmadan kuruyor kafasında ve en kötüsünü düşünğyor..Benim için dua edin olur mu kızlar..Allah kımseyı kokrktuguna ugratmasın
Canım kötüye yorma hiç birşey olmaz Allah'ın izniyle.çok incelediğin için öyle geliyordur sana birde düşünmemeye çalış o zaman unutursun acısını ... Kıyamam sana ben Rabbim şifasını tez vakitte versin inşallah sıkma canını
evet canım ama çok düşünmüyorum ben Allah büyüktür inşallah neleri atlattım ben bunuda yüzümüzün akıyla atlatırım inşallah minik mucizem karnımda çok şükür sağ salim kucağımızada alırız inşallah hepimiz :) sadece çok özledim yavrumu haftaya salı randevum benim senin ne zamandı :)
Canım kötüye yorma hiç birşey olmaz Allah'ın izniyle.çok incelediğin için öyle geliyordur sana birde düşünmemeye çalış o zaman unutursun acısını ... Kıyamam sana ben Rabbim şifasını tez vakitte versin inşallah sıkma canını
Cok tesekkur ederim..evet çok incelemeye basladım..hayırlısıyla tehlıklelı bırsey yok desin dr insallah..bir de ikili taramanın sonucunu beklıyorum, hepsi birleşince baya gerilim yarattı sanıyorum bende...
Canm insallah kotu bisey degildir sen icini ferah tut iyi seyler dusun dualarim seninle allah yardimcin olsun.
Hiiiç korkma inşallah bişeycikler yoktur zaten gebelikten hepimizn göğüs yapısı bi tuhaf ve ağrılar var. Muhtemelen onlardan... Bir de şimdi teknoloji çok şükür öyle ilerdeki hamileyken bile bir çok küçük operasyon geçiren arkadaşım var. Bunlardan göğsünden ameliyat olan da vardı ve hiç sorunsuz aldı bebeğini kucağına. Yani içini ferah tut her açıdan inşallah birşey çıkmaz zaten.
Kizlarrr hamule oldugunuzu cevrenize duyurdunuz mu ya da ne zaman duyuracaksiniz???
Ben ofise, komsulara esimin akrabalarina falan haftaya ikili test sonucunu aldiktan sonra soyleyeyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?