2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Mesajı yarım kesmişim pardon :) Şaşırdım..bılmıyordum operasyon yapılabıldını..bıraz rahatladım şimdi..umarım buna gerek kalmaz tabi, ama yapılabılırlıgı olması da ıyı en azından..Boynum da şimdiye kadar ıyı huylu gıttı..Allahın ıznıyle bundan sonra da bırsey cıkmaz dıye avunuyorum..Umarım yanılmam..Cok tesekkur ederim

Slm kizlarr imreniyorum yazdiklarinizi okudukça biz daha 9. Haftamizdayiz ne ikili test fln ne cinsiyet moduna girmedik..Allah banada o günleri gösterir inşallah..
Oyyy canim benim yaaa merak etmeee geliyir o gunlerr :) gecen ay findik kadardi benimki dunku hali ise bildigin bebek :) insan gorunce sok oluyo

ben de öyle yaa, içimde tutamadım =)

Benım işyerımde 5000 kişi çalışıyoruz ama sadece en yakın uc bes arkadasımla paylastım..Karnm cıkınca ogrensınler dedim Ailem biliyor tabi..İşyerınde de "sen bıraz kılo mu aldın" dıyen olursa "yoo hamıleyım" dıyorum kendımı kurtarmak ıcın

Bu arada ikili test için son bir gün cumartesi sabah 9.30 da randevum var çok heyecanlıyım hem bebişimi görücem hemde inşallah sağlığı ile ilgili güzel haberler alıcam... bu arada miskamber nerelerde bende merak etmeye başladım

5000 kişi mi =) biz 2 kişiyiz =)) e normal canım 5000 kişiye nasıl söyleyeceksin=)

hee kızlarr bu arada göbekte çatlaklar henüz oluşmadı ama önlemini almak için krem hakkında fikri olan varmı ???

Ben hiçbişey kullanmadım çatlak için masallah ama çatlama çok sukur bu sefer ne olur bilemiyorum

olucak iş değil haftalar sonra canım nescafe istedi:)

2 gunonce ben oleydım ya delı gıbı nescafe ıstedı canım , bende yarım bardak yaptım ıctım =) bugunde delı gıbı cıkolata ıstıyorumm ve ben normalde sevmezdım cıkolata :S

Kizlarrr hamule oldugunuzu cevrenize duyurdunuz mu ya da ne zaman duyuracaksiniz???

Ben ofise, komsulara esimin akrabalarina falan haftaya ikili test sonucunu aldiktan sonra soyleyeyim diyorum

Eşim sağolsun 6. haftada bütm çevresine söyledi , bende işyerine söyledim. Olası aksiliklere karşı.

Lierac Phytolastil Gel kullanan kuzenim var faydasını bir hayli görmüş

İlk gebeliğimde kullandım o zamanın parası 70 lira ödedim ( 2007de ) yine çatladı yine çatladı.
Çatlarlar genetik bana kalırsa annemde çok çatlamış. Ne yaparsam yapayım önüne geçemedim.

Kizlarrr hamule oldugunuzu cevrenize duyurdunuz mu ya da ne zaman duyuracaksiniz???

Ben ofise, komsulara esimin akrabalarina falan haftaya ikili test sonucunu aldiktan sonra soyleyeyim diyorum

ılk ogrendıgımde annelerden baska kımseye soylememıstık , sımdılerde yavas yavas soyluyorum oda benı goren yuzune ne surdun bı parlaklık var dıyorlar = ) kımısıde hamılemısın yoksa bı guzellık gelmıs ıyıce sana dıyorlar o sekılde evet dıyorum bende ogrenmıs oluyorlar=))

benimde annemde var maalesef vee benim cildimde çok müsait çatlamaya doktorum da badem yağı dedi ama birde size sorayım dedim

ne güzel daha bana hamilemisin diye soran hiç olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…