Hiiiç korkma inşallah bişeycikler yoktur zaten gebelikten hepimizn göğüs yapısı bi tuhaf ve ağrılar var. Muhtemelen onlardan... Bir de şimdi teknoloji çok şükür öyle ilerdeki hamileyken bile bir çok küçük operasyon geçiren arkadaşım var. Bunlardan göğsünden ameliyat olan da vardı ve hiç sorunsuz aldı bebeğini kucağına. Yani içini ferah tut her açıdan inşallah birşey çıkmaz zaten.
Ofise söyledim zaten hem göbekten belli oluyo hem sık sık izin almam gerekiyo... Yakın akrabalar da biliyo.. Kim bilmiyo diye düşünüyorum da herkese sölemişim ben yahu
Oyyy canim benim yaaa merak etmeee geliyir o gunlerr :) gecen ay findik kadardi benimki dunku hali ise bildigin bebek :) insan gorunce sok oluyoSlm kizlarr imreniyorum yazdiklarinizi okudukça biz daha 9. Haftamizdayiz ne ikili test fln ne cinsiyet moduna girmedik..Allah banada o günleri gösterir inşallah..
Çok sağol tatlım hızır gibi yetişti derler yaa aynen öyle oldu omuzlarımdan yük kalktı resmen o yüzden stres yapma dua et bol bolHaklısın canım..o stresten kurtulmayı bı becersek di mibu arada senin de işle ilgili haberıne cok sevındım gozun aydın
gözün aydın cnmmSAĞOLUN BAYANLAR HİÇ SORMAYIN ÇOK KISMETLİ OLUCAK BU YUMURCAK GALİBA ÇOK RAHATLADIM :)
ben de öyle yaa, içimde tutamadım =)
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM TATLIMMgözün aydın cnmm
Benım işyerımde 5000 kişi çalışıyoruzama sadece en yakın uc bes arkadasımla paylastım..Karnm cıkınca ogrensınler dedim Ailem biliyor tabi..İşyerınde de "sen bıraz kılo mu aldın" dıyen olursa "yoo hamıleyım" dıyorum kendımı kurtarmak ıcın
bende herkese söyledimmm..
ya benim diş beni rahat bırakmıyor.30 yaşında 20 lik çıkarmı
hee kızlarr bu arada göbekte çatlaklar henüz oluşmadı ama önlemini almak için krem hakkında fikri olan varmı ???
Lierac Phytolastil Gel kullanan kuzenim var faydasını bir hayli görmüşhee kızlarr bu arada göbekte çatlaklar henüz oluşmadı ama önlemini almak için krem hakkında fikri olan varmı ???
olucak iş değil haftalar sonra canım nescafe istedi:)
Kizlarrr hamule oldugunuzu cevrenize duyurdunuz mu ya da ne zaman duyuracaksiniz???
Ben ofise, komsulara esimin akrabalarina falan haftaya ikili test sonucunu aldiktan sonra soyleyeyim diyorum
Lierac Phytolastil Gel kullanan kuzenim var faydasını bir hayli görmüş
Kizlarrr hamule oldugunuzu cevrenize duyurdunuz mu ya da ne zaman duyuracaksiniz???
Ben ofise, komsulara esimin akrabalarina falan haftaya ikili test sonucunu aldiktan sonra soyleyeyim diyorum
ne güzel daha bana hamilemisin diye soran hiç olmadıılk ogrendıgımde annelerden baska kımseye soylememıstık , sımdılerde yavas yavas soyluyorum oda benı goren yuzune ne surdun bı parlaklık var dıyorlar = ) kımısıde hamılemısın yoksa bı guzellık gelmıs ıyıce sana dıyorlar o sekılde evet dıyorum bende ogrenmıs oluyorlar=))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?