2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kuzenim karnına sürmüş bir tek çatlamayan tek yeri karnı :) ama tabi dediğin gibi genetikte olabilir

bende herkese söyledimmm..

ya benim diş beni rahat bırakmıyor.30 yaşında 20 lik çıkarmı

Ben yirmilik dişimi yeni çektirdim antibiyotik kullandım hatta adetimi antibiyotik geciktirdi sandım meğer hamileymişim Doktor zararı olmaz dedi ama ikili taramadan önce bilemiycez oldu mu olmadı mı. Rabbim hayırlısını versin. Sağlıklı olsun inşallah mercimeğim

olur canım olur valla ben aynaya bakıyorum aynıyım ama bi parlaklık odugunu soyluyorlar hamıle oldugumu soleyıncede erkek olacak dıyor bazı bayan anne arkadaslar =)
BENİM HAMİLE OLDUĞUMU BİLENLER KESİN ERKEK DİYORLAR ANNEM KAYINVALİDEM FALAN AMA BİLMİYORUM :)

Ikili test icin kac tane hastane aradim ya eylule kadar randevu yok yada ucuk fiyatlar soyluyorlar kendim medilife a gidiyorum orasi da bizde randevu yok deyipbaska hastaneye gidin diyor koca istanbulda ikili test yapip kaziklamayacak hastane yok mu yani

zamanlaması kotu olmus :S benımde diş eti kanamalarım başladı ya =(
Canım diş eti kanamaları bu aylarda görülebiliyormuş yumuşak uçlu diş fırçası al ben öyle yaptım hiç kanamıyor şuan :) marketlerde satılıyor incecik tüyleri hatta dedim ki bu zamana kadar kazık gibi fırçalarda dişlerime eziyet ediyormuşum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…