badem yağı kılları çoğaltıyor dedi arkadaşım bebek yağı kullanmayı tavsiye etti amaİlk hamılelıgımde 4.aydan ıtıbaren badem yagı kullandım ben..bir tane catlagım yok..tavsıye ederım
badem yağı kılları çoğaltıyor dedi arkadaşım bebek yağı kullanmayı tavsiye etti ama
kuzenim karnına sürmüş bir tek çatlamayan tek yeri karnı :) ama tabi dediğin gibi genetikte olabilirEşim sağolsun 6. haftada bütm çevresine söyledi , bende işyerine söyledim. Olası aksiliklere karşı.
İlk gebeliğimde kullandım o zamanın parası 70 lira ödedim ( 2007de ) yine çatladı yine çatladı.
Çatlarlar genetik bana kalırsa annemde çok çatlamış. Ne yaparsam yapayım önüne geçemedim.
bende herkese söyledimmm..
ya benim diş beni rahat bırakmıyor.30 yaşında 20 lik çıkarmı
bende herkese söyledimmm..
ya benim diş beni rahat bırakmıyor.30 yaşında 20 lik çıkarmı
hee kızlarr bu arada göbekte çatlaklar henüz oluşmadı ama önlemini almak için krem hakkında fikri olan varmı ???
ne güzel daha bana hamilemisin diye soran hiç olmadı
PEKİ CANIM BEBEK YAĞI MARKASI NEBen ilkinde her banyodan sonra bebe yağı sürdüm hiç çatlağım olmadı. Bi popoma sürmüyodum bi tane orda var çatlak, bu sefer baştan ayağa yağlanıyorum pehlivan gibi
BENİM HAMİLE OLDUĞUMU BİLENLER KESİN ERKEK DİYORLAR ANNEM KAYINVALİDEM FALAN AMA BİLMİYORUM :)olur canım olurvalla ben aynaya bakıyorum aynıyım ama bi parlaklık odugunu soyluyorlar hamıle oldugumu soleyıncede erkek olacak dıyor bazı bayan anne arkadaslar =)
Cnm naptın nerelerdesin merak ettik seni inş herşey yolundadırkızlar ilk defa lekelenmem oldu..nolduki yaa
BENİM HAMİLE OLDUĞUMU BİLENLER KESİN ERKEK DİYORLAR ANNEM KAYINVALİDEM FALAN AMA BİLMİYORUM :)
aynen canım benimbanada oyle dıyorlar bakalım ne olacak kısmet saglıklı gelsınde yavrucuklarımız
Neye göre diyorlarki yoksa istekleri o yönde oldugundanmı :)BENİM HAMİLE OLDUĞUMU BİLENLER KESİN ERKEK DİYORLAR ANNEM KAYINVALİDEM FALAN AMA BİLMİYORUM :)
Bhcg yi söyledilermiKızlar, şimdi hastaneden aradılar beni..ikili taramam iyi çıkmış çok şükür..sadece yaşa baglı risk yuksek cıkmıs o da normalmiş 30u gecenlerde..baya rahatladım..darısı tüm bekleyenlere
Canım diş eti kanamaları bu aylarda görülebiliyormuş yumuşak uçlu diş fırçası al ben öyle yaptım hiç kanamıyor şuan :) marketlerde satılıyor incecik tüyleri hatta dedim ki bu zamana kadar kazık gibi fırçalarda dişlerime eziyet ediyormuşum :)zamanlaması kotu olmus :S benımde diş eti kanamalarım başladı ya =(
Bhcg yi söyledilermi
herşeyin fazlası zarardır cok abartmamkta fayda var tabi ama bana iyi geldi kişiye göre değişebilirananas fazla yememek lazım diye biliyorum ben ama?
ohhh çok şükürr :)Kızlar, şimdi hastaneden aradılar beni..ikili taramam iyi çıkmış çok şükür..sadece yaşa baglı risk yuksek cıkmıs o da normalmiş 30u gecenlerde..baya rahatladım..darısı tüm bekleyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?