canım medılıfe 180 tl veriyosun fizyoterapi uzmanı çekmesi için ben acilen bu cumartesiye aldım işte o şekildeIkili test icin kac tane hastane aradim ya eylule kadar randevu yok yada ucuk fiyatlar soyluyorlar kendim medilife a gidiyorum orasi da bizde randevu yok deyipbaska hastaneye gidin diyor koca istanbulda ikili test yapip kaziklamayacak hastane yok mu yani
:) canım biz 4 kız kardeşiz annemin isteği biraz o yöndeNeye göre diyorlarki yoksa istekleri o yönde oldugundanmı :)
Ayy aynı gün az kaldı ya inşallah :)aynenn..haftaya salı gidicez biz de=)
Yok rakam soylemıyorlar..normal degerlerde cıkmıs dıyorlar sadece..Hepsı normal aralıkta cıktı dediler..
Hayir vermiyor kac kere anlattim acil oldugunu yapcak bir sey yok diyorcanım medılıfe 180 tl veriyosun fizyoterapi uzmanı çekmesi için ben acilen bu cumartesiye aldım işte o şekilde
ahh canım hiç sorma ben bulaşık makinesini zor çalıştırıyorum halsizlikten akşamları ev işleri duruyor öylecegünaydın kızlar ev işlerinizi eskisi gibi yapıyormusunuz ben elektrik süpürgesi yer silme vs yaparsam bişe olmasından korkuyorum sanırım ev işlerini salladım iyice siz neler yapıyorunux
günaydın kızlar ev işlerinizi eskisi gibi yapıyormusunuz ben elektrik süpürgesi yer silme vs yaparsam bişe olmasından korkuyorum sanırım ev işlerini salladım iyice siz neler yapıyorunux
hadi yaaHayir vermiyor kac kere anlattim acil oldugunu yapcak bir sey yok diyor
PEKİ CANIM BEBEK YAĞI MARKASI NE
aynen heryer toz içinde eşime yaptırıcam ama oda pek becerikli değil hyırlısı bakalım :)ahh canım hiç sorma ben bulaşık makinesini zor çalıştırıyorum halsizlikten akşamları ev işleri duruyor öylece
Kızlar, şimdi hastaneden aradılar beni..ikili taramam iyi çıkmış çok şükür..sadece yaşa baglı risk yuksek cıkmıs o da normalmiş 30u gecenlerde..baya rahatladım..darısı tüm bekleyenlere
Aradim beni ne kadar zor duruma soktuklarini hasta haklarimi cignediklerini soyledim sert cikinca haftaya randevu aldim 13+0 a.canım medılıfe 180 tl veriyosun fizyoterapi uzmanı çekmesi için ben acilen bu cumartesiye aldım işte o şekilde
Gözün aydın canımmmDarısı başıma
Ben elektrik süpürgesi açıyorum ama eşyaları çekemeyince dipler kalıyor sonunda bir kadın ayarladım c.tesi dip köşe cam kapı temizleyecekgünaydın kızlar ev işlerinizi eskisi gibi yapıyormusunuz ben elektrik süpürgesi yer silme vs yaparsam bişe olmasından korkuyorum sanırım ev işlerini salladım iyice siz neler yapıyorunux
ÇOK SEVİNDİM TATLIM O DİLDEN ANLIYOLAR BENDE ÇOK SÖYLENDİM 23 ÜNE VERDİLER BENİMDE :)Aradim beni ne kadar zor duruma soktuklarini hasta haklarimi cignediklerini soyledim sert cikinca haftaya randevu aldim 13+0 a.
BENİMDE EŞİM ÖYLE HİÇ ANLAMIYOR MALESEF AKSİNE DAHA ÇOK DAĞITIYOR.. HAKLISIN CANIM BENİMKİ 23 ÜNDE CUMARTESİ SABAH ERKENDEN GİDİCEMaynen heryer toz içinde eşime yaptırıcam ama oda pek becerikli değil hyırlısı bakalım :)
bu arada ikili test içn sakın günü geçirmeyin belli süresi var biliyorsunuz daha sonra 3 lü teste geçiliyor ve ikili test en önemlisiymiş. onu yapmadan 3lüyü yapınca yanlış sonuçlar alınabiliyomuş
Canım 1,5 ay falan elimi sürmedim ben zaten annelerde kYınvalidemde falan kaldım Ramazan'da geçen hafta kadın tuttum yaptırdım çok sık yapamasamda 3 günde bir süpürüp toz alıyorum sadece bide diplere girmeden siliyorum ağır iş yapmam 2 haftada birde kadın alıcım inşallah :) sende öyle ağır işlerini yapma sakın çağırabiliyosan kadın çağır çağıramıyosanda varsın kalsın ev işi çocuğundan önemli değil hiçbirşeygünaydın kızlar ev işlerinizi eskisi gibi yapıyormusunuz ben elektrik süpürgesi yer silme vs yaparsam bişe olmasından korkuyorum sanırım ev işlerini salladım iyice siz neler yapıyorunux
Miskamberi ben de çok merak ettim ya..umarım bir an önce hayırlı haber alırız kendisindenBu arada benim de bir sıkıntım var..ya da hamılelık benı eskısınden cok daha evhamlı yaptı..+ yıldır boynumda bır kıtle vardı, takıpteydım..Sımdılerde cok buyudu ve kontrol zamanım geldi zaten..Aynı zmaanda da gecenlerde bahsetmiştim, mememde aksesuarmeme denen bir bozukluk var, şişlik yapıyor ama ele gelen bir kitle değil ve tehlikesiz bır sey..Şimdi aksesuar meme olan sag tarafımda bir kitle olustu ve agsısındangeceleri uyuyamıyorum..Tüm bunlar için pazartesiye genel cerrahtan randevu aldım..Son derece gergınım kötü birşey cıkarsa dıye..İnsan zar zor hamıle kalınca, bir de panık ataklı olunca durmadan kuruyor kafasında ve en kötüsünü düşünğyor..Benim için dua edin olur mu kızlar..Allah kımseyı kokrktuguna ugratmasın
Kizlarrr hamule oldugunuzu cevrenize duyurdunuz mu ya da ne zaman duyuracaksiniz???
Ben ofise, komsulara esimin akrabalarina falan haftaya ikili test sonucunu aldiktan sonra soyleyeyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?