2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım medılıfe 180 tl veriyosun fizyoterapi uzmanı çekmesi için ben acilen bu cumartesiye aldım işte o şekilde

günaydın kızlar ev işlerinizi eskisi gibi yapıyormusunuz ben elektrik süpürgesi yer silme vs yaparsam bişe olmasından korkuyorum sanırım ev işlerini salladım iyice siz neler yapıyorunux

günaydın kızlar ev işlerinizi eskisi gibi yapıyormusunuz ben elektrik süpürgesi yer silme vs yaparsam bişe olmasından korkuyorum sanırım ev işlerini salladım iyice siz neler yapıyorunux
ahh canım hiç sorma ben bulaşık makinesini zor çalıştırıyorum halsizlikten akşamları ev işleri duruyor öylece

canım ben dusuk tehlıkesı gecırdıgımden hala bı cok sey yasak bana , elektrık supurgem zaten agır cekmem onu=) ama esım yardımcı ev ıslerınde baya bı seyde öyle ıdare edıyoruz

Hayir vermiyor kac kere anlattim acil oldugunu yapcak bir sey yok diyor
hadi yaa ben gittiğimde de full dedi ama fizyoterapi uzmanı çekerse 180 tl alıyoruz dedi olur dedim bende başka biyer bulamadım bu arada canım medılıfe doğum fiyatlarından bilgin varmı

ahh canım hiç sorma ben bulaşık makinesini zor çalıştırıyorum halsizlikten akşamları ev işleri duruyor öylece
aynen heryer toz içinde eşime yaptırıcam ama oda pek becerikli değil hyırlısı bakalım :)
bu arada ikili test içn sakın günü geçirmeyin belli süresi var biliyorsunuz daha sonra 3 lü teste geçiliyor ve ikili test en önemlisiymiş. onu yapmadan 3lüyü yapınca yanlış sonuçlar alınabiliyomuş

Ben elektrik süpürgesi açıyorum ama eşyaları çekemeyince dipler kalıyor sonunda bir kadın ayarladım c.tesi dip köşe cam kapı temizleyecek

BENİMDE EŞİM ÖYLE HİÇ ANLAMIYOR MALESEF AKSİNE DAHA ÇOK DAĞITIYOR.. HAKLISIN CANIM BENİMKİ 23 ÜNDE CUMARTESİ SABAH ERKENDEN GİDİCEM

Canım 1,5 ay falan elimi sürmedim ben zaten annelerde kYınvalidemde falan kaldım Ramazan'da geçen hafta kadın tuttum yaptırdım çok sık yapamasamda 3 günde bir süpürüp toz alıyorum sadece bide diplere girmeden siliyorum ağır iş yapmam 2 haftada birde kadın alıcım inşallah :) sende öyle ağır işlerini yapma sakın çağırabiliyosan kadın çağır çağıramıyosanda varsın kalsın ev işi çocuğundan önemli değil hiçbirşey

Miskamber' in kanaması falan mı oldu ben kaçırmışım umarım iyidir.

İyi düşün iyi olsun bence canım göğüs ağrısı olağan bir şey zaten hamilelikte. Sen yine kontrollerini ihmal etme tabi geçmiş olsun

Kizlarrr hamule oldugunuzu cevrenize duyurdunuz mu ya da ne zaman duyuracaksiniz???

Ben ofise, komsulara esimin akrabalarina falan haftaya ikili test sonucunu aldiktan sonra soyleyeyim diyorum

İşyerinde muhasebe bölümü ve patron ilk hastaneye gidişimde getirdiğim rapordan dolayı öğrenmişti zaten :) İkinci doktor kontrolümden sonra da herkese söyledik bu zamana kalır mı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…