2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Dün miskamberin kanaması oldu..dru aradı, doktor gel bakalım dedi..bır daha da sayfaya gırıp yazamadı..Çok merak ettık..umarım ıyı haberlerle döner.

Dün miskamberin kanaması oldu..dru aradı, doktor gel bakalım dedi..bır daha da sayfaya gırıp yazamadı..Çok merak ettık..umarım ıyı haberlerle döner.

Allah korusun hepimizin bebeklerini. Tedbir için istirahat vermiş olabilir doktoru. Bu arada kızlar benim ultrasonda hep kanama alanı görünüyor ama hiç dışarı atılmadı o kan neden acaba

ÖYLEMİ FİYATI İYİYMİŞ Bİ ARKADAŞIM BANA SEZERYAN 2500 TL OLMUŞ DEDİ DE O YÜZDEN SORDUM CNM
Doğuma kadar fiyat degisir mi bilmem canim en son boyle dedi zaten medilife icin 2500 cok fazla.her gelir duzeyinden hastasi var o kadar olsa gelmezler

Allah korusun hepimizin bebeklerini. Tedbir için istirahat vermiş olabilir doktoru. Bu arada kızlar benim ultrasonda hep kanama alanı görünüyor ama hiç dışarı atılmadı o kan neden acaba

Benimde son kontrolde kanama alani gorundu senin gibi disarida bisey yok bende genellikle uzaniyorum .insallah en kisa surede kanama alanlarimizdan kurtuluruz.

Simdiye kadar temizligimi kendim yapiyodum kanama alaniyla esim yapti dun ama hic icime sinmedi bende artik temizlikci alicam bebegimi riske atamam yaa.

Ya

canim korkma kanama alani bende de vardi. 3 hafta oncesine kadar da duruyordu. Dun dr kanama alanin yok olmus dedi. Sasirdim. Cunku hic kan cikisi olmadi. Sanirim vucut emdi onu

Ben çalışıyorum canım evde de küçük bebeğim var açıkçası bebişime yorgunluk sebebiyle bir şey olacağını düşünmüyorum. Doktorum bana ilk aylarda meydana gelen düşüklerin zorlanmayla ilgisi yoktur hormon eksikliğinden olur dedi. İnşallah geçmiştir kanama alanımız. Progestan kullanıyor musun?

canim korkma kanama alani bende de vardi. 3 hafta oncesine kadar da duruyordu. Dun dr kanama alanin yok olmus dedi. Sasirdim. Cunku hic kan cikisi olmadi. Sanirim vucut emdi onu

Olabilir canım kanama alanı diyince ben de hep atılacak diye bekliyordum çünkü Önceki gebeliğimde bir kaç kanama yaşadığım için talimliyim bu konuda pek korkmuyorum.

Almışsın randevu ama bir sorun olursa Kartal-Yakacık'da Kadın Doğum hastanesi ve orada yapıyorlar mhrs'den randevu alıp , aklında olsun.

benim evde annem babam kocam kızım bide yatılı bakıcım var.geniş aile masallah.ailemin tek kızıyım annem babam yaslı ve hasta.yalnız bırakamadım onları.kocamdan ve ailesinden Allah razı olsun sorun cıkarmadılar. zorlukları olmasına ragmen bana faydaları da cok. yani çok şukur bende temizlik yemek sıkıntısı yok.bi de yeni yavrum gelince nufusumuz daha da artacak Allah ın izniyle

canım agır bıse ıtmek cekmek kaldırmak bunlar zorlanma , nasıl etkısı olmaz kı ,

Ben de
Ofise söyledim zaten hem göbekten belli oluyo hem sık sık izin almam gerekiyo... Yakın akrabalar da biliyo.. Kim bilmiyo diye düşünüyorum da herkese sölemişim ben yahu

Ben de sik izin aliyorum bu yuzden soyleme ihtiyaci duyuyorum aslinda

Çalışan bayanlar , benden size tavsiye hastaneden yazılı bir açıklama ile söylemeniz. Kağıdı özlük dosyanıza koydurmanız.Kötü niyetli yöneticiler bana söylemedi diyip haklarınızdan yararlanmamanız için işten çıkartabilirler.!

Ooo maşallah kalabalığı severim

canım agır bıse ıtmek cekmek kaldırmak bunlar zorlanma , nasıl etkısı olmaz kı ,

Doktorum öyle söyledi canım bilemiycem. Hem mesela hep eski kadınlar derler ya bu bebeği istemedim neler kaldırdım nerelerden atladım da düşmedi diye... Neyse bilmiyorum benim zaten kızımı kucaklamama gibi bir durumum olamaz o yüzden allaha emanetiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…