Miskamber' in kanaması falan mı oldu ben kaçırmışım umarım iyidir.
İyi düşün iyi olsun bence canım göğüs ağrısı olağan bir şey zaten hamilelikte. Sen yine kontrollerini ihmal etme tabi geçmiş olsun
İşyerinde muhasebe bölümü ve patron ilk hastaneye gidişimde getirdiğim rapordan dolayı öğrenmişti zaten :) İkinci doktor kontrolümden sonra da herkese söyledik bu zamana kalır mı hiç
canım medılıfe 180 tl veriyosun fizyoterapi uzmanı çekmesi için ben acilen bu cumartesiye aldım işte o şekilde
Zaten sadece radyoloji uzmani cekiyormus hastanede baska yapan yokmuscanım medılıfe 180 tl veriyosun fizyoterapi uzmanı çekmesi için ben acilen bu cumartesiye aldım işte o şekilde
ÖYLEMİ FİYATI İYİYMİŞ Bİ ARKADAŞIM BANA SEZERYAN 2500 TL OLMUŞ DEDİ DE O YÜZDEN SORDUM CNMZaten sadece radyoloji uzmani cekiyormus hastanede baska yapan yokmus
dogum icin normal 500 seseryan 1000 tl dedi ben
Dün miskamberin kanaması oldu..dru aradı, doktor gel bakalım dedi..bır daha da sayfaya gırıp yazamadı..Çok merak ettık..umarım ıyı haberlerle döner.
Doğuma kadar fiyat degisir mi bilmem canim en son boyle dedi zaten medilife icin 2500 cok fazla.her gelir duzeyinden hastasi var o kadar olsa gelmezlerÖYLEMİ FİYATI İYİYMİŞ Bİ ARKADAŞIM BANA SEZERYAN 2500 TL OLMUŞ DEDİ DE O YÜZDEN SORDUM CNM
haklsn cnm arkadaşım baya bi sallamışşDoğuma kadar fiyat degisir mi bilmem canim en son boyle dedi zaten medilife icin 2500 cok fazla.her gelir duzeyinden hastasi var o kadar olsa gelmezler
Allah korusun hepimizin bebeklerini. Tedbir için istirahat vermiş olabilir doktoru. Bu arada kızlar benim ultrasonda hep kanama alanı görünüyor ama hiç dışarı atılmadı o kan neden acaba
Allah korusun hepimizin bebeklerini. Tedbir için istirahat vermiş olabilir doktoru. Bu arada kızlar benim ultrasonda hep kanama alanı görünüyor ama hiç dışarı atılmadı o kan neden acaba
Benimde son kontrolde kanama alani gorundu senin gibi disarida bisey yok bende genellikle uzaniyorum .insallah en kisa surede kanama alanlarimizdan kurtuluruz.
Simdiye kadar temizligimi kendim yapiyodum kanama alaniyla esim yapti dun ama hic icime sinmedi bende artik temizlikci alicam bebegimi riske atamam yaa.
canim korkma kanama alani bende de vardi. 3 hafta oncesine kadar da duruyordu. Dun dr kanama alanin yok olmus dedi. Sasirdim. Cunku hic kan cikisi olmadi. Sanirim vucut emdi onu
inşallah canım keşke olmasın tekrardan :)Bende çoğaltmadı..ama dedikleri gibi yapısal etkenler de var bence de..bazılarına hıc faydası olmuyormus badem yagının ..belkı de ben hıcbırsey surmesem de catlamayacaktıumarım bu sefer de öyle olur tabi
Nazar degmesinBu arada hepinize Günaydın kızlar ne güzelbir topigimiz var böyle. ...
Ikili test icin kac tane hastane aradim ya eylule kadar randevu yok yada ucuk fiyatlar soyluyorlar kendim medilife a gidiyorum orasi da bizde randevu yok deyipbaska hastaneye gidin diyor koca istanbulda ikili test yapip kaziklamayacak hastane yok mu yani
Ben çalışıyorum canım evde de küçük bebeğim var açıkçası bebişime yorgunluk sebebiyle bir şey olacağını düşünmüyorum. Doktorum bana ilk aylarda meydana gelen düşüklerin zorlanmayla ilgisi yoktur hormon eksikliğinden olur dedi. İnşallah geçmiştir kanama alanımız. Progestan kullanıyor musun?
Ofise söyledim zaten hem göbekten belli oluyo hem sık sık izin almam gerekiyo... Yakın akrabalar da biliyo.. Kim bilmiyo diye düşünüyorum da herkese sölemişim ben yahu
benim evde annem babam kocam kızım bide yatılı bakıcım var.geniş aile masallah.ailemin tek kızıyım annem babam yaslı ve hasta.yalnız bırakamadım onları.kocamdan ve ailesinden Allah razı olsun sorun cıkarmadılar. zorlukları olmasına ragmen bana faydaları da cok. yani çok şukur bende temizlik yemek sıkıntısı yok.bi de yeni yavrum gelince nufusumuz daha da artacak Allah ın izniyle
canım agır bıse ıtmek cekmek kaldırmak bunlar zorlanma , nasıl etkısı olmaz kı ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?