günaydın kızlar ev işlerinizi eskisi gibi yapıyormusunuz ben elektrik süpürgesi yer silme vs yaparsam bişe olmasından korkuyorum sanırım ev işlerini salladım iyice siz neler yapıyorunux
Çalışan bayanlar , benden size tavsiye hastaneden yazılı bir açıklama ile söylemeniz. Kağıdı özlük dosyanıza koydurmanız.Kötü niyetli yöneticiler bana söylemedi diyip haklarınızdan yararlanmamanız için işten çıkartabilirler.!
Ya
canim korkma kanama alani bende de vardi. 3 hafta oncesine kadar da duruyordu. Dun dr kanama alanin yok olmus dedi. Sasirdim. Cunku hic kan cikisi olmadi. Sanirim vucut emdi onu
Ben çalışıyorum canım evde de küçük bebeğim var açıkçası bebişime yorgunluk sebebiyle bir şey olacağını düşünmüyorum. Doktorum bana ilk aylarda meydana gelen düşüklerin zorlanmayla ilgisi yoktur hormon eksikliğinden olur dedi. İnşallah geçmiştir kanama alanımız. Progestan kullanıyor musun?
Olabilir canım kanama alanı diyince ben de hep atılacak diye bekliyordum çünküÖnceki gebeliğimde bir kaç kanama yaşadığım için talimliyim bu konuda pek korkmuyorum.
Ooo maşallah kalabalığı severim
Doktorum öyle söyledi canım bilemiycem. Hem mesela hep eski kadınlar derler ya bu bebeği istemedim neler kaldırdım nerelerden atladım da düşmedi diye... Neyse bilmiyorum benim zaten kızımı kucaklamama gibi bir durumum olamaz o yüzden allaha emanetiz :)
canım neler yaptın bu üç hafta süresince...
Hiç bişey yapmadım canım. Önceden progestan kullanıyordum sonra kestim onu. Çünkü vajen den gelen kanamam durmustu. Ancak dr içeride biriken kan kesesi var dedi.hemen bebisin kesesi nin yanında 2. Bir kese ydi. Içinde kanama yoktu. Ama kan birikmesi vardır. 3 hafta önce öylece yerinde duruyordu. Dün dr baktı kaybolmuş. Sadece bol bol dinlenip Duan ettim. Çünkü elimizden başka bişey gelmiyordu
Bayanlar bişey sorucam , ben folic asit'e gebe kalmadan bir ay önce başladım , bitmek üzere , acaba tekrardan alsammı iki hafta var kontrolüme
Canim benim Dr um kesti artık. 12. Haftaya kadar kullanmak yeterliymis
3,5 4 ayken öğreniyo bi çok kişi, bi tanıdığımız 7.aya kadar kız derken doktor 7.ayda erkek olduğu ortaya çıktı böyle şeylerde oluyor :) ben 9.haftadayım 64le başladım bazen 65 gösteriyo tartı bazen 64 küsür gaz, yediklerim fln etki ediyo sanırım.selam kızlar umarım herkesin hamileliği yolundadır. ben bu cuma günü doktora gideceğim üçüncü kez. sanırım ikili üçlü testler isteyecek. ilk üç ay bitti sayılır. cinsiyeti tam olarak kaçıncı ayda öğreniyoruz bilen var mı? kaç kilo aldığınızı da yazarmısınız buraya biraz moral bulalım. ben 3 kilo aldım çok mu bilmiyorum :S
Kızlar eğlenceli bir bebek cinsiyet tahmin yöntemi daha buldum..bakmak isterseniz http://bebekcinsiyet.com/ benimki erkek çıktı, hadi hayırlısıBu arada baduscum ben de 2 kilo aldım, umarım gitgide hızlanmaz
3 aylıksın her aya 1 kılo almıssın canım suan normal gıdıyor benım doktorum her aya 1 kılo almak ıdeal demıstı.sanırım sen doktora gıttıgınde cınsıyetı ogrenebılırsın en azından tahmın eder doktorun=) ben 9+6 yım bugun 1 kilo aldımselam kızlar umarım herkesin hamileliği yolundadır. ben bu cuma günü doktora gideceğim üçüncü kez. sanırım ikili üçlü testler isteyecek. ilk üç ay bitti sayılır. cinsiyeti tam olarak kaçıncı ayda öğreniyoruz bilen var mı? kaç kilo aldığınızı da yazarmısınız buraya biraz moral bulalım. ben 3 kilo aldım çok mu bilmiyorum :S
Kızlar eğlenceli bir bebek cinsiyet tahmin yöntemi daha buldum..bakmak isterseniz http://bebekcinsiyet.com/ benimki erkek çıktı, hadi hayırlısıBu arada baduscum ben de 2 kilo aldım, umarım gitgide hızlanmaz
o tarih aralıkları hamile kaldıgın tarihleri ifade ediliyor..anne için baba için kısmını ben de anlamadım ama tarihlerden gidersen çıkıyor zaten..ben bunu anlamadım canım su donemle su donem arası anne için kız donemı baba ıcın erkek yada tam tersı gıbı bıse yazıyor =) bu nasıl yapılıyor anlamadım =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?