2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar ev işlerinizi eskisi gibi yapıyormusunuz ben elektrik süpürgesi yer silme vs yaparsam bişe olmasından korkuyorum sanırım ev işlerini salladım iyice siz neler yapıyorunux

Bizde yemek yapma bende supurup silme esimdeydi zaten, ben yemegi annemden aliyorum artik da esim extradan wcyi camasir sulamayi yapiyo onu da rica minnet. Ben iki gunde bir yapardim artik en erken haftada bir yapiliyo

Doğru söyledin canım bunu yapın mutlaka ve izin alamama gibi bir durumunuz olamaz kızlar. Doktora gittiğiniz gün gebelik takibi diye bir rapor veriyorlar sorun doktorunuza. Yasal olarak kontrollerinizde izinli sayılıyorsunuz.

Ya

canim korkma kanama alani bende de vardi. 3 hafta oncesine kadar da duruyordu. Dun dr kanama alanin yok olmus dedi. Sasirdim. Cunku hic kan cikisi olmadi. Sanirim vucut emdi onu

canım neler yaptın bu üç hafta süresince...

benim tüp bebek zaten o yüzden başından beri progestan kullanıyodum ekstra bişey vermicem dedi dr um. benim büyük ihtimalle 4 saatlik araba yolculuğunda oldu çok kastım kendimi bilmiyorum ama Allahtan kanama alanları kesenin dışında ve küçük iki yerdeymiş. ayın 3 nde kontrol var bakalım hayırlısı.

Olabilir canım kanama alanı diyince ben de hep atılacak diye bekliyordum çünkü Önceki gebeliğimde bir kaç kanama yaşadığım için talimliyim bu konuda pek korkmuyorum.

bende o yüzden dr a inanasım gelmedi açıkçası tekrar tekrar sordum olabilir dedi internettende araştırınca olabileceğini gördüm. ben ilk gebeliğimde yaşamadım hiç kanama biraz korksamda çokta kafaya takmamaya çalışıyorum.

Bayanlar bişey sorucam , ben folic asit'e gebe kalmadan bir ay önce başladım , bitmek üzere , acaba tekrardan alsammı iki hafta var kontrolüme

bılmeden bı cogumuz cok sey kaldırmısızdır kı ben koca bı kolı kaldırmıstım mesela bu gıbı ornekler coktur olacagı varsa bır seyın elbet olur ama kanaması olan bı ınsan dıkat etmelı bence benım doktorum ısrarla lutfen yatıp dınlenmelı agır kaldırmamalı ıtme cekme yapmamalısın demıstı kanamadan sonra mesela.kızını tabıkıde kımse kucaklamaktan alıkoyamaz kendını Allah yardımcısı olsun herkesın

anladım canım gerçekten elimizden gelen hiç bişey yok dua etmektn başka.

selam kızlar umarım herkesin hamileliği yolundadır. ben bu cuma günü doktora gideceğim üçüncü kez. sanırım ikili üçlü testler isteyecek. ilk üç ay bitti sayılır. cinsiyeti tam olarak kaçıncı ayda öğreniyoruz bilen var mı? kaç kilo aldığınızı da yazarmısınız buraya biraz moral bulalım. ben 3 kilo aldım çok mu bilmiyorum :S

3,5 4 ayken öğreniyo bi çok kişi, bi tanıdığımız 7.aya kadar kız derken doktor 7.ayda erkek olduğu ortaya çıktı böyle şeylerde oluyor :) ben 9.haftadayım 64le başladım bazen 65 gösteriyo tartı bazen 64 küsür gaz, yediklerim fln etki ediyo sanırım.

Kızlar eğlenceli bir bebek cinsiyet tahmin yöntemi daha buldum..bakmak isterseniz http://bebekcinsiyet.com/ benimki erkek çıktı, hadi hayırlısı Bu arada baduscum ben de 2 kilo aldım, umarım gitgide hızlanmaz

Bir de bu yöntemi ilk çocuğumla ilgili teyit testi yaptım..doğru çıktı yav...şaşırdım..yoksa bana ikinci erkek çocugu mu geliyor

3 aylıksın her aya 1 kılo almıssın canım suan normal gıdıyor benım doktorum her aya 1 kılo almak ıdeal demıstı.sanırım sen doktora gıttıgınde cınsıyetı ogrenebılırsın en azından tahmın eder doktorun=) ben 9+6 yım bugun 1 kilo aldım

Kızlar eğlenceli bir bebek cinsiyet tahmin yöntemi daha buldum..bakmak isterseniz http://bebekcinsiyet.com/ benimki erkek çıktı, hadi hayırlısı Bu arada baduscum ben de 2 kilo aldım, umarım gitgide hızlanmaz

ben bunu anlamadım canım su donemle su donem arası anne için kız donemı baba ıcın erkek yada tam tersı gıbı bıse yazıyor =) bu nasıl yapılıyor anlamadım =)

YAAA BENDE AŞIRI CİNSİYET MERAK EDENLERDENİM:)) KIZLAR BİŞEY SORUCAM GÜNDE NERDEYSE 1 KİLO DOMATES YİYORUM TUZLU BAŞKA HİÇBİŞEY YİYESİM YOK NEDENSE

ben bunu anlamadım canım su donemle su donem arası anne için kız donemı baba ıcın erkek yada tam tersı gıbı bıse yazıyor =) bu nasıl yapılıyor anlamadım =)
o tarih aralıkları hamile kaldıgın tarihleri ifade ediliyor..anne için baba için kısmını ben de anlamadım ama tarihlerden gidersen çıkıyor zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…