2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

eeee bende anlamadım

Yukarıda cinsiyetinizi, kendinizin ve eşinizin dogum tarihlerini ve istediğiniz cinsiyetı girdikten sonra asagıda tarıhler cıkıyor..mesela benımkınde 13.01.2014 ile 01.06.2016 arası erkek dönemidir. cıktı..bu benım hamıle kaldıgım tarıh aralıgının erkek dönemı oldugunu söyluyor, yani erkek olacak dıyor..ama ara dönem yazıyorsa %50 şans verıyor..tahmın edememiş demek yani

YAAA BENDE AŞIRI CİNSİYET MERAK EDENLERDENİM:)) KIZLAR BİŞEY SORUCAM GÜNDE NERDEYSE 1 KİLO DOMATES YİYORUM TUZLU BAŞKA HİÇBİŞEY YİYESİM YOK NEDENSE

ayyy demee hastasıyım normaldede cok severım bahce domatesı ama suan canım cektı yawww bızım yerımızede yeee=)) afıyet bal seker olsun yarasın bebıseee

Şöyleymiş: Baba için kız, anne için erkek dönemi yazıyor dıyelım; anne geni ağır basıyorsa erkek olacak demek gibi birşey..yani bu durumda tam sonuç vermiyor..

Şöylr açıklamışlar: Ara dönemler anne va baba adayının farklı cinsiyet dönemlerinde olduğu dönemlerdir. Ara dönemlerde biyolojik takvime göre çocuğun cinsiyeti hakkında tahmin yapmak zordur. Eğer çocuk ailenin ilk çocuğuysa biyolojik takvime göre çocuğun cinsiyeti babanın içinde bulunduğu cinsiyet dönemine daha yakındır. Eğer ailenin daha önce ara dönemde doğmuş bir çocuğu varsa ona bakılır. Örneğin bu çocuk kız ve anne kız baba ise erkek döneminde ise ara dönemde çocuğun cinsiyetini annenin belirleme olasılığı daha yüksek demektir.

bız aynı baslamısız canım dr tartısına gore gıdıyorum ben 64 ile basladım 65 im suanda =) bakalım kac kılo alacagız bırbırımızı takıpte kalalım 9+6 yım bende bugun aramızda cok fark yok sanırsam hamılelıktede

o vakit ağır basan kız bizde :) ya sağlıklı olsun da farketmez ama insan çok merak ediyor. bir de içimdeki kız isteğini bastıramıyorum

ben de 9+1 im hiç kilo almadım 45tim hala 45im

ayyy demee hastasıyım normaldede cok severım bahce domatesı ama suan canım cektı yawww bızım yerımızede yeee=)) afıyet bal seker olsun yarasın bebıseee
CANM BEN HADIMKÖYDE OTURUYORUM BİRSÜRÜ BAHÇE VAR İZİN ALIP NERDEYSE HER AKŞAM TOPLUYORUM SİZİN YERİNİZE DE YERİM:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…