2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende 2 kilo aldım 63üm cok fazla almam inşallah yoksa dert edicem kiloları .bu arada çatlak olmaması için ne kullanmamız ve ne zaman kullanmamız lazım bilen varmı

bende 2 kilo aldım 63üm cok fazla almam inşallah yoksa dert edicem kiloları .bu arada çatlak olmaması için ne kullanmamız ve ne zaman kullanmamız lazım bilen varmı
bebeyağı kullanan badem yağı kullanan sebamed çatlak kremi kullanan var bir de benim gibi lierac kullanan var. lierac ı çkuzenim denedi karın bölgesine sürmüş habire heryeri çatladı karnında tek çatlak yok.

offf ne bitmez gün yahu eve gidip hemen yatıcam

Al benden de o kadar...her gun aynısını yapıyorum...işten doner donmez uzanma hali...Bir de evde tüm sorumluluk bende...Saolsun benım yemek hazırlamamı bekleyen bir eşim olduğu için ben ne kadar uzanırsam oglum da o kadar uzun süre aç kalıyor ..Allaha şükür ki bu sıra annem bende kalıyor

canm yemek yapma derdi bende de var nerdeyse hergün basit şeyler yiyoruz makarna melemen tarzı hem midem bulanıyor hemde halsizlikten mutfağa ölü bir şekilde giriyorum

YAAA BENDE AŞIRI CİNSİYET MERAK EDENLERDENİM:)) KIZLAR BİŞEY SORUCAM GÜNDE NERDEYSE 1 KİLO DOMATES YİYORUM TUZLU BAŞKA HİÇBİŞEY YİYESİM YOK NEDENSE
bende hep tuzlu şeyler yiyorum, balı ve çikolatayı çoook severdim ama ne yazık ki hamileliğim süresince azcık yemeye çalışsamda hiç içim almıyo, bakalım cinsiyeti ne olucak bebişlerimizin

tmm cnm en azından çok kilo almamak için birbirimize destek oluruz :)

tmm cnm en azından çok kilo almamak için birbirimize destek oluruz :)

kesınlıkle =)) ama ben du ara cıkolataya sardım yememeye calısıyorum kendımı alıstırmamak ıcın ama bugun dayanamadım baya yedım ustelık mıgrenım var hemen agrı zonklama baslıyo=(

yüzme plates yada yoga yapan var mı?acaba kaçıncı haftada başlayabiliriz bu tür sporlara

Plates ve yoga bilmiyorum ama tatilde ben bayaa yüzdüm :) yüzmenin (hijyenik havuz ya da deniz olduğu sürece) zararı olacağını düşünmüyorum ama doktora sormakta fayda var

Plates ve yoga bilmiyorum ama tatilde ben bayaa yüzdüm :) yüzmenin (hijyenik havuz ya da deniz olduğu sürece) zararı olacağını düşünmüyorum ama doktora sormakta fayda var

ben dr sormustum kesınlıkle hamılelıkte yuzmek cok ıyı ama havuz olmasın dedı , denızde ıstedıgın kadar yuz cıkınca uzerını degıs bıkını gıyıyorsan alt degıs sadece ve golgede oturman yeterlı demıstı=)

yüzme çok faydalıymış hamilelik şikayetlerini tamamen yokediyormuş.ayrıca kolay bir doğum olmasını sağlıyormuş.bu cumartesi kontrolum var sorayım bakayım doktora

Yani biz Ankaralılar Melih Başgan'ın Ankaraya deniz getirmesini beklicez

kesınlıkle =)) ama ben du ara cıkolataya sardım yememeye calısıyorum kendımı alıstırmamak ıcın ama bugun dayanamadım baya yedım ustelık mıgrenım var hemen agrı zonklama baslıyo=(
ben tatlı yiyemiyorum hiç ki çikolatayı çoook severdim her gün türk kahvesiyle bi kaç dilim yerdim ah ahhh özledim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…