2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim kızım ara döneme gelmiş erkek için kız dönemi kadın için erkek dönemiymiş. Kızım tıpkı babasına benziyor demek bu yüzdenmiş şimdi yine aynı ara dönemdeyiz eğer oğlum olursa da bana benzeyecek herhalde ya da bir babası kılıklı kız daha bekliyor beni

benim köpeğim sağolsun sabah aksam bana yarım saatlik yürüyüşler yaptırıyor.bazı günler canım istemesede mecbur yürüyoruz :)

İşte o çok şans Burda her yer öyle yokuş ki spor amacı gütmeden yürümek bile zor. Ocak ayından sonra karakış bastırınca tamamen eve kapanıyor hamileler ki biz o zaman yarım dünyadan hallice oluyoruz. Kızımda Şubat ayında sırf spor olsun diye apartmann merdivenlerini inip çıkıyodum çünkü dışarısı kar buz.. çıkmak imkansız oluyor Ankarada. Bu sene umarım hafif geçer ziraa çok kilo almamam lazım gebelik şekerim var

eşim hamilelikte yoga ve plates dvdsi almış.belki doktora danışıp evde uygulanabilir kışın

ben tatlı yiyemiyorum hiç ki çikolatayı çoook severdim her gün türk kahvesiyle bi kaç dilim yerdim ah ahhh özledim :)

bende senın tam tersınmısım türk kahvesıde sevmem cıkolatayıda sevmem tatlı fln benım ısım degıl yanı ben ekşiciydimmm =(

Benimde cnm hiç tatlı istemiyor bazen yiyorum bu seferde midem bulanıyor.ama eşkide cnm çekmiyor.
tuzlu yemeyi tercih ediyorum özellikle peynir ekmek.
geçen piknikte cnm nasıl domates çekti oturdum domatesleri yedim bir güzel.
birde normalde meyve çok yemezdim şimdi her meyveye gözüm düşüyor

Canim benim Dr um. Ilk 3 ay kilo alınmayacak. 2. Üç ay her ay 1 kg alınacak ve son 3 ay Dada her ay 2 ser kilo alınacak dedi. Önemli olan sin şişmen değil bebisin büyümesi dedi. Et, süt, peynir, yumurta,balık, badem, fındık, fıstık, yeşillik ve meyve tüketmelisin dedi. Abartmadan azar azar yersen yeter kilo da almasını dedi

haftada üç gün 1 saat yürüyorum şimdilik. Hamile kalmadan önce de yürürdüm. Bunun yanında çikolatayı çok sevmeme rağmen bir süredir hiç yemedim. henüz kilo almadım. Açıkçası iştahım açılır da kilo alırım diye çok korkuyorum. Yani tabiki alacağız kilo da. Önemli olan makul sınırlar içinde almak ve de sağlıklı beslenebilmek.

Selam kızlar ne zamandır takip ediyorum ama bugün ilk defa yazabildim :) Ben size 11-14 haftalarda yapılan 2.testi soracaktım, devlette özelde nerede yaptıracaksınız güvenilirlik açısından, fiyatları hakkında bir araştırma yaptınız mı ? Bir de Medicana international beylikdüzü ne giden var mı ?Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler :)

ben bugün sadi konuk araştırma hastanesine gittim muayene oldum ancak ikili test yaptıramadım yer yok.ancak üçlü için gelin dedi
beylikdüzü medilife a gidiyorum 200 tl dedi
medicana internation a ilk cocugumda kısa süre gittim ancak hem muayene hem tahliller hem de doğum ücreti uçuk olduğundan iki kereden sonra bıraktım.ikili test için geçen aradım fiyat aldım ama hatırlamıyorum cok fazlaydı. oğlumda doğuma 10.900 tl fiyat vermişti

bebişin sayesinde normal bi kilom olcak böyle çok zayıfım
Senden kötü durumda olanlarda var üzülme:)..geçtiğimiz Ocak ayında hamile olduğumu öğrendiğimde inanamazsın ama 39.5 kiloydum:):) ama bilerek değil tabi alamıyordum sonra hamilelik işe yaradı 46 oldum bir ayda öküz gibi yemek yiyordumda:)bebeğimden bana kalan tek hatıra kilo almam oldu kalp durmasından kürtaj oldum..şükürler olsun şimdi tekrar hamileyim ama bunda henüz kilo almadım iştah yok

Gözün aydın almışsın sonuçları.
bthcg 50 altı olursa erkek olma olasılıgı artıyor 30 altında ise kesin erkek diyebiliriz.tabi istisnalar olabilir.dr.sana kız demişti ama bakalım ne olcak

%51 diyerek kiz demisti :) bence salladi :) rabbim hayirlisini versin insallah :)

Selam arkadaşlar ne zamandır giremiyorum hepiniz iyisinzdir inş. benim bebislerin biri kiz diğerini göremedi Dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…