eyvah eyvah =)) ankaradasınız demek =) bılemedım sımdı dr lar hıjyenık havuz dıyecek mecbur=))
benim köpeğim sağolsun sabah aksam bana yarım saatlik yürüyüşler yaptırıyor.bazı günler canım istemesede mecbur yürüyoruz :)Evet evet kesin hijyenik havuz desinler lütfenben 30-45 dk yürüyüş yapabilsem ona da razıyım ama
benim köpeğim sağolsun sabah aksam bana yarım saatlik yürüyüşler yaptırıyor.bazı günler canım istemesede mecbur yürüyoruz :)
eşim hamilelikte yoga ve plates dvdsi almış.belki doktora danışıp evde uygulanabilir kışınİşte o çok şansBurda her yer öyle yokuş ki spor amacı gütmeden yürümek bile zor. Ocak ayından sonra karakış bastırınca tamamen eve kapanıyor hamileler ki biz o zaman yarım dünyadan hallice oluyoruz. Kızımda Şubat ayında sırf spor olsun diye apartmann merdivenlerini inip çıkıyodum çünkü dışarısı kar buz.. çıkmak imkansız oluyor Ankarada. Bu sene umarım hafif geçer ziraa çok kilo almamam lazım gebelik şekerim var
ben tatlı yiyemiyorum hiç ki çikolatayı çoook severdim her gün türk kahvesiyle bi kaç dilim yerdim ah ahhh özledim :)
Gözün aydın almışsın sonuçları.Free beta hcg ise 41 bu ne ki
selam kızlar umarım herkesin hamileliği yolundadır. ben bu cuma günü doktora gideceğim üçüncü kez. sanırım ikili üçlü testler isteyecek. ilk üç ay bitti sayılır. cinsiyeti tam olarak kaçıncı ayda öğreniyoruz bilen var mı? kaç kilo aldığınızı da yazarmısınız buraya biraz moral bulalım. ben 3 kilo aldım çok mu bilmiyorum :S
ben bugün sadi konuk araştırma hastanesine gittim muayene oldum ancak ikili test yaptıramadım yer yok.ancak üçlü için gelin dediSelam kızlar ne zamandır takip ediyorum ama bugün ilk defa yazabildim :) Ben size 11-14 haftalarda yapılan 2.testi soracaktım, devlette özelde nerede yaptıracaksınız güvenilirlik açısından, fiyatları hakkında bir araştırma yaptınız mı ? Bir de Medicana international beylikdüzü ne giden var mı ?Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler :)
Senden kötü durumda olanlarda var üzülme:)..geçtiğimiz Ocak ayında hamile olduğumu öğrendiğimde inanamazsın ama 39.5 kiloydum:):) ama bilerek değil tabi alamıyordum sonra hamilelik işe yaradı 46 oldum bir ayda öküz gibi yemek yiyordumda:)bebeğimden bana kalan tek hatıra kilo almam oldu kalp durmasından kürtaj oldum..şükürler olsun şimdi tekrar hamileyim ama bunda henüz kilo almadım iştah yokbebişin sayesinde normal bi kilom olcakböyle çok zayıfım
Gözün aydın almışsın sonuçları.
bthcg 50 altı olursa erkek olma olasılıgı artıyor 30 altında ise kesin erkek diyebiliriz.tabi istisnalar olabilir.dr.sana kız demişti ama bakalım ne olcak
Selam arkadaşlar ne zamandır giremiyorum hepiniz iyisinzdir inş. benim bebislerin biri kiz diğerini göremedi DrBenimde cnm hiç tatlı istemiyor bazen yiyorum bu seferde midem bulanıyor.ama eşkide cnm çekmiyor.
tuzlu yemeyi tercih ediyorum özellikle peynir ekmek.
geçen piknikte cnm nasıl domates çekti oturdum domatesleri yedim bir güzel.
birde normalde meyve çok yemezdim şimdi her meyveye gözüm düşüyor
Yani biz Ankaralılar Melih Başgan'ın Ankaraya deniz getirmesini beklicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?