2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhaba bugün tatil yerindeki doktora son kontrolumu oldum 9. Haftada bu son hafta doğru dürüst yiyecek geçti boğazımdan 2 hafta yatak dosek bulantı ve kusmayla yatmistim doktor met... ile başlayan bi bulantı ilacı vermişti adını unuttum ama içinde direk plesanta yoluyla fetuse geçer diye bi uyarı vardı bizim zaten özel bi durumumuz var extra dikkat ediyorum dışarıdan etki edecek bişey almayayim diye neyse Dr kan tahlil sonuclarima filan baktı hersey güzel bebisimin gelişimi de güzel kalbi pit pit atiyo ama 2 kilo vermisim Dr.a bulantı ilacını almadigimida söyleyince bi ton azar isittim sen ilacı almazsan tabi kusarsin kusarsan da folik asit dahil hiç bişey midene karisamaz bebeğin kalbi delik olur beyni şu toplar eli kolu çıkmaz gibi bi sürü saydı bende moral yerlerde tabi neyseki bulantı temelli olmasa da epey geçti sayılır kayinvalidemin de zorlamasiyla bebekligimden beri ilk kez süt içtim
şimdi sıra istanbulda daha iyimser ve yapıcı bir Dr bulmaya geldi...

Amaaaa doktora bak :) benimkindende ben bulanti icin ilac istedim aaaa analik kolay degil hemen ilaclara sarilma coook mecbur kalirsan acile gel bi serumla cozeriz hem sivi kaybin olmaz dedi ama yinede gonulsuzce yazdi ilaci. Bende adam gonulsuz yaZdi die hic icemedim her cikaranin ccougu oyle sakatlikla dogsaydi saglam bebek kalmazdi cok kustum kolu bacagida gordum dun :) merak etme hersey guzel olacak insallah komedyen bi doktorun olur cok rahatlatiyir insani hareketleri :)

Teyzeleri kuzuma bakin :) cinsiyet yorumu varsa alabilirim .. Esim bu gobekli diyo bana benziyo diyo :)

Eklentiler

• image.webp
    157,4 KB · Görüntüleme: 93
Teyzeleri kuzuma bakin :) cinsiyet yorumu varsa alabilirim .. Esim bu gobekli diyo bana benziyo diyo :)
ayyy bu baya bildiğin bebek olmuş artıkkk maşallahh bnmde doğum tarihim siteye göre seninle aynı bugün 12+4 teyim. yarın doktora gidicem gelince bende söylerim gelişmeleri :)

Esracım nub teorisi topiğini gezmiştim ben.eğer şu kuyruk sokumuna benzeyen yer paralel yani düz olursa kız eğri ve kalkık gibi olursa erkek... bence sizin ki erkek canım...birde erkekler gösterirmiş kendini bacaklarını kapatamazmış.

iyi aksamlar ..
dis agrim icin doktora gittim az once.hem alt 20 lik hemde ust taraf cekilmeli dedi.antibiyotik verdi.yarin kendi doktoruma sorucam.yaa biz dikkat ettikce ilac almamaya calistikca bisey cikiyor.sakinilan goze cop batar misali Allaha sukurler olsun,baska dert vermesin

merhaba ikiliyi yaptırmadan 3lüyü nasıl yaptırıyorlar anlamıyorum önemli olan 2li test onu yaptırmadan 3lü yapınca yanlış sonuçlar alınabiliyor

ayyy bu baya bildiğin bebek olmuş artıkkk maşallahh bnmde doğum tarihim siteye göre seninle aynı bugün 12+4 teyim. yarın doktora gidicem gelince bende söylerim gelişmeleri :)
:)
Masallah ayy canim naxar degcek niye koydun resmini bu arada erkek bence :)

Genital nub görünmüyor yorum yapamadım. Önemli olan sağlığı Allah bagislasin masallah

Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin banada erkek gibi geliyor ya aslinda hic merak etmiyordum ama son muayeneden sonra icin icin dusunur oldum

Günaydın annişler bugün kendimi çok halsiz hissediyorum boğazım ağrıyor bacaklarım agrıyor sabah ballı süt içtim ilaca gerek kalmadan toparlansam keşke ne önerirsiniz bana

Günaydın kızlar, dün doktora gittim 12 haftalık dedi kalp atımı falan normal ama hareket etmiyordu, doktor sorun yok dedi karnımı dürttü bebek suda yer değiştirdi ama vurmanın etkisiyle yaptı sanırım onu, net anlayamadım. Ultrasonda hareket etmemesinde bir sorun olabilir mi? şimdi kafaya taktım huzursuz oldum bugün tekrar da doktora gitmek istemiyorum

kuzuna masallah =)) ya herkesın bebegı boyle ultrasona bakınca kafası sagdamı acaba benım bebegımın kafası solda ayaklar sagda =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…