2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ilaçlarını kullandıktan sonra geçiyor benimde öyle olmuştu çok sık almamaya çalış ilaçları doktorum günde 2 tane antibiyotik içebilirsin dedi birde ağrı kesiciyi günde 4 tane alabilirsin dedi ben antibiyotiği sadece günde 1 tane aldım 4 gün boyunca ağrı kesici hiç içmedim ki normalde hamileler kullanabiliyor ama bem almadım azıcık dayandım çok ağrım olmasına rağmen sabah kalkınca açamıyordum ağzımı çok şükür iltihAp geçince rahatladım sende dene geçmezse çektirirsiniz yaa birde şu var 2. Trimester döneminde yapılAbiliyor diş tedavisi takma kafana :)

Günaydın annişler bugün kendimi çok halsiz hissediyorum boğazım ağrıyor bacaklarım agrıyor sabah ballı süt içtim ilaca gerek kalmadan toparlansam keşke ne önerirsiniz bana
Canım kıyamam yaa çok zor oluyor hasta olunca soğuk şeyler içmemeye çalış geçende bende öyle oldum sıcak suyun içine limon sıktım bide bal koydum içtim ertesi gün ıhlamur kaynattım içine limon kesip kaynattım tabii sonra balla karıştırıp içtim 2 büyük bardak ertesi gün turp gibiydim çok şükür

kızlar günaydınn berbat bi akşam ve gece yaşadım kusmaktan öldüm sabaha kadar ve inanılmaz bir halsizlik var omuzlarımda vücudumda

Günaydın herkese...

kızlar günaydınn berbat bi akşam ve gece yaşadım kusmaktan öldüm sabaha kadar ve inanılmaz bir halsizlik var omuzlarımda vücudumda

Sürekli kustuysan serum bağlatman gerekir bence Bi doktora görünsen? Hastanelerin acillerinde hemen serum takıyorlar.. İçine de bulantı engelleyici bişeyler koyuyolar sapasağlam ayaklanıyorsun :)

Teşekkürler.birazdan kendi doktoruma sorucam bu ilaçları kullanabilirmiyim diye.ilac zararlı evet ama iltihap daha zararlıdır bebeğe diye düşünüyorum.

bugünde bu şekilde devam ederse gidicem canım

aynısı bızde de oldu..ense kalınlıgını olcemedı pozısyon degıstırmedıgınden..hatta ben bıraz gezınıp geldım ve tekrar baktı, öyle hareket ettı..Doktor normal dedi..sakin bir çocuk olacak herhalde dıye de espri yaptı ben de cok endıselendım senin gibi ama doktor normal deyınce rahatladım..kafana takma canım

Selam arkadaşlar ne zamandır giremiyorum hepiniz iyisinzdir inş. benim bebislerin biri kiz diğerini göremedi Dr

Aaa ikizlerin mi var canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin diğeri de kızdır içime öyle doğdu. İkiz kızlara bayılırımmm

Offf çok abartmış ya ama sen yine bulantı ilacını al bence doktoruna güven.

Teyzeleri kuzuma bakin :) cinsiyet yorumu varsa alabilirim .. Esim bu gobekli diyo bana benziyo diyo :)

Maşallah kuzuna canım orda yukarı doğru bi çıkıntı var ama bariz kordon yani. Nub görünmüyor pek

Günaydın kizlar pazartesi sendromunu cumaya taşıdım ise basliyorum

Hayırlısı olsun ilk günün güzel geçer umarım

Günaydın annişler bugün kendimi çok halsiz hissediyorum boğazım ağrıyor bacaklarım agrıyor sabah ballı süt içtim ilaca gerek kalmadan toparlansam keşke ne önerirsiniz bana

Geçmiş olsun canım adaçayı falan içme sakın. Tavuk suyuna çorba iç karabiberli limonlu :))

Uyuyordur canım o üzülme sen. Bu aylarda zaten hareketli yakalamak zor olan. Bir dahakine yarım saat önce çikolata yiyip de gir :)

inşallah dediğin gibidir, doktor bana da gezin gel deseydi keşke ama çok yoğun bir doktor uğraşmaz öyle...

Salı ikili teste gidicem zaten, bugün ultrasona gitmeyeyim değil mi birdaha?

bende senn gibi tuzlu ağırlıklı birde üzüm tatlı olmasına rağmen sulu sulu bide buzdolabındaysa iyi geliyor bana

geçen cumartesi banada oldu ama bağırsaklardaa bozulmuştu çok susuz kaldım.acile giidp serumu yeyince ohh misss.geceye kadar bekledik ama gece uykudan uyanıp elim ayağım titreyince mecbur gittik. serum ertesi günede etki etti. iyi geçti.geçmiş olsun canım

inşallah dediğin gibidir, doktor bana da gezin gel deseydi keşke ama çok yoğun bir doktor uğraşmaz öyle...

gitme sürekli ultrason ii değil diyolar .bende şu son haftalarda 2 kere gittim ama hiç oynamadı..doktor bi problem yok dedi. seninki uyuyodur annesiii

Zaten ikili taramada ense kalınlıgı ölçümü için ultrasonda bakılacak canım..bebeğin hareketlerini hissetmeye baslayana kadar böyle oluyor ınsan..ben olsam yenıden gıtmeyı dusunmem canım..benım randevum taa 1 ay sonra dusunsene Ilk baslarda bebekler uyur zaten genelde..benım ilk çocugumda da da boyle seyler olmustu..Rahat ol

Teyzeleri kuzuma bakin :) cinsiyet yorumu varsa alabilirim .. Esim bu gobekli diyo bana benziyo diyo :)

Maşallah... Bu arada yüzündeki o çıkıntı burnu mu? Benimkinin burnu öyle belli olmuyor da burun değişldir herhalde di mi o?

biliyorsun burun kemiğinin gelişmiş olması iyi birşey down sendromu olmaması açısından tanı koymada...

Teşekkürler.birazdan kendi doktoruma sorucam bu ilaçları kullanabilirmiyim diye.ilac zararlı evet ama iltihap daha zararlıdır bebeğe diye düşünüyorum.
Evet canım sor tabii bende sormadan kullanmamıştım diş doktorunun verdiğini değilde başka antibiyotik yazmıştı doktorum. Benim boğazlarıma sarmaya başlamıştı Allah korusun bian önce sor doktoruna ve kullanmaya başla inşallah çektirmeye hiç gerek kalmaz insan ister istemez kafasına çok takıyo korkuyo ama telaş yapma Rabbim yardımcın olsun inşallah diş ağrısına hiç birşey benzemiyor çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…