sanırım rapor aldı o girip yazmadığına göre pazartesi günü cevap bekliycez artıkmiskamberden hala haber yok degıl mııı?
sanırım rapor aldı o girip yazmadığına göre pazartesi günü cevap bekliycez artık
Oyyı maşallahhh yorumlardan sonra sil bence tatlım yaa nazar değmesin annesi :) ama ben anlayamadım cinsiyetinden :)Teyzeleri kuzuma bakin :) cinsiyet yorumu varsa alabilirim .. Esim bu gobekli diyo bana benziyo diyo :)
Canım ilaçlarını kullandıktan sonra geçiyor benimde öyle olmuştu çok sık almamaya çalış ilaçları doktorum günde 2 tane antibiyotik içebilirsin dedi birde ağrı kesiciyi günde 4 tane alabilirsin dedi ben antibiyotiği sadece günde 1 tane aldım 4 gün boyunca ağrı kesici hiç içmedim ki normalde hamileler kullanabiliyor ama bem almadım azıcık dayandım çok ağrım olmasına rağmen sabah kalkınca açamıyordum ağzımı çok şükür iltihAp geçince rahatladım sende dene geçmezse çektirirsiniziyi aksamlar ..
dis agrim icin doktora gittim az once.hem alt 20 lik hemde ust taraf cekilmeli dedi.antibiyotik verdi.yarin kendi doktoruma sorucam.yaa biz dikkat ettikce ilac almamaya calistikca bisey cikiyor.sakinilan goze cop batar misaliAllaha sukurler olsun,baska dert vermesin
Canım kıyamam yaa çok zor oluyor hasta oluncaGünaydın annişler bugün kendimi çok halsiz hissediyorum boğazım ağrıyor bacaklarım agrıyor sabah ballı süt içtim ilaca gerek kalmadan toparlansam keşke ne önerirsiniz bana
kızlar günaydınn berbat bi akşam ve gece yaşadım kusmaktan öldüm sabaha kadar ve inanılmaz bir halsizlik var omuzlarımda vücudumda
Canım ilaçlarını kullandıktan sonra geçiyor benimde öyle olmuştu çok sık almamaya çalış ilaçları doktorum günde 2 tane antibiyotik içebilirsin dedi birde ağrı kesiciyi günde 4 tane alabilirsin dedi ben antibiyotiği sadece günde 1 tane aldım 4 gün boyunca ağrı kesici hiç içmedim ki normalde hamileler kullanabiliyor ama bem almadım azıcık dayandım çok ağrım olmasına rağmen sabah kalkınca açamıyordum ağzımı çok şükür iltihAp geçince rahatladım sende dene geçmezse çektirirsinizyaa birde şu var 2. Trimester döneminde yapılAbiliyor diş tedavisi takma kafana :)
bugünde bu şekilde devam ederse gidicem canımGünaydın herkese...
Sürekli kustuysan serum bağlatman gerekir benceBi doktora görünsen? Hastanelerin acillerinde hemen serum takıyorlar.. İçine de bulantı engelleyici bişeyler koyuyolar sapasağlam ayaklanıyorsun :)
Günaydın kızlar, dün doktora gittim 12 haftalık dedi kalp atımı falan normal ama hareket etmiyordu, doktor sorun yok dedi karnımı dürttü bebek suda yer değiştirdi ama vurmanın etkisiyle yaptı sanırım onu, net anlayamadım. Ultrasonda hareket etmemesinde bir sorun olabilir mi? şimdi kafaya taktım huzursuz oldum bugün tekrar da doktora gitmek istemiyorum
Selam arkadaşlar ne zamandır giremiyorum hepiniz iyisinzdir inş. benim bebislerin biri kiz diğerini göremedi Dr
Herkese merhaba bugün tatil yerindeki doktora son kontrolumu oldum 9. Haftada bu son hafta doğru dürüst yiyecek geçti boğazımdan 2 hafta yatak dosek bulantı ve kusmayla yatmistim doktor met... ile başlayan bi bulantı ilacı vermişti adını unuttum ama içinde direk plesanta yoluyla fetuse geçer diye bi uyarı vardı bizim zaten özel bi durumumuz var extra dikkat ediyorum dışarıdan etki edecek bişey almayayim diye neyse Dr kan tahlil sonuclarima filan baktı hersey güzel bebisimin gelişimi de güzel kalbi pit pit atiyo ama 2 kilo vermisim Dr.a bulantı ilacını almadigimida söyleyince bi ton azar isittim sen ilacı almazsan tabi kusarsin kusarsan da folik asit dahil hiç bişey midene karisamaz bebeğin kalbi delik olur beyni şu toplar eli kolu çıkmaz gibi bi sürü saydı bende moral yerlerde tabi neyseki bulantı temelli olmasa da epey geçti sayılır kayinvalidemin de zorlamasiyla bebekligimden beri ilk kez süt içtim
şimdi sıra istanbulda daha iyimser ve yapıcı bir Dr bulmaya geldi...
Teyzeleri kuzuma bakin :) cinsiyet yorumu varsa alabilirim .. Esim bu gobekli diyo bana benziyo diyo :)
Günaydın kizlar pazartesi sendromunu cumaya taşıdım ise basliyorum
Günaydın annişler bugün kendimi çok halsiz hissediyorum boğazım ağrıyor bacaklarım agrıyor sabah ballı süt içtim ilaca gerek kalmadan toparlansam keşke ne önerirsiniz bana
Günaydın kızlar, dün doktora gittim 12 haftalık dedi kalp atımı falan normal ama hareket etmiyordu, doktor sorun yok dedi karnımı dürttü bebek suda yer değiştirdi ama vurmanın etkisiyle yaptı sanırım onu, net anlayamadım. Ultrasonda hareket etmemesinde bir sorun olabilir mi? şimdi kafaya taktım huzursuz oldum bugün tekrar da doktora gitmek istemiyorum
gebelikle tüm alışkanlıklarımız değişmiş ya :)bende senın tam tersınmısım türk kahvesıde sevmem cıkolatayıda sevmem tatlı fln benım ısım degıl yanı ben ekşiciydimmm =(
aynısı bızde de oldu..ense kalınlıgını olcemedı pozısyon degıstırmedıgınden..hatta ben bıraz gezınıp geldım ve tekrar baktı, öyle hareket ettı..Doktor normal dedi..sakin bir çocuk olacak herhalde dıye de espri yaptıben de cok endıselendım senin gibi ama doktor normal deyınce rahatladım..kafana takma canım
bende senn gibi tuzlu ağırlıklı birde üzüm tatlı olmasına rağmen sulu sulu bide buzdolabındaysa iyi geliyor banaBenimde cnm hiç tatlı istemiyor bazen yiyorum bu seferde midem bulanıyor.ama eşkide cnm çekmiyor.
tuzlu yemeyi tercih ediyorum özellikle peynir ekmek.
geçen piknikte cnm nasıl domates çekti oturdum domatesleri yedim bir güzel.
birde normalde meyve çok yemezdim şimdi her meyveye gözüm düşüyor
kızlar günaydınn berbat bi akşam ve gece yaşadım kusmaktan öldüm sabaha kadar ve inanılmaz bir halsizlik var omuzlarımda vücudumda
inşallah dediğin gibidir, doktor bana da gezin gel deseydi keşke ama çok yoğun bir doktor uğraşmaz öyle...
Salı ikili teste gidicem zaten, bugün ultrasona gitmeyeyim değil mi birdaha?
inşallah dediğin gibidir, doktor bana da gezin gel deseydi keşke ama çok yoğun bir doktor uğraşmaz öyle...
Salı ikili teste gidicem zaten, bugün ultrasona gitmeyeyim değil mi birdaha?
Teyzeleri kuzuma bakin :) cinsiyet yorumu varsa alabilirim .. Esim bu gobekli diyo bana benziyo diyo :)
Evet canım sor tabii bende sormadan kullanmamıştım diş doktorunun verdiğini değilde başka antibiyotik yazmıştı doktorum. Benim boğazlarıma sarmaya başlamıştı Allah korusun bian önce sor doktoruna ve kullanmaya başla inşallah çektirmeye hiç gerek kalmaz insan ister istemez kafasına çok takıyo korkuyo ama telaş yapma Rabbim yardımcın olsun inşallah diş ağrısına hiç birşey benzemiyor çok zorTeşekkürler.birazdan kendi doktoruma sorucam bu ilaçları kullanabilirmiyim diye.ilac zararlı evet ama iltihap daha zararlıdır bebeğe diye düşünüyorum.
Silinmiyorki :) ayy korkuttunuz ben hic nazar degecek diye dusunmedimOyyı maşallahhh yorumlardan sonra sil bence tatlım yaa nazar değmesin annesi :) ama ben anlayamadım cinsiyetinden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?