2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Burnu birazda sudan oyle iri duruyor dedi

gitme sürekli ultrason ii değil diyolar .bende şu son haftalarda 2 kere gittim ama hiç oynamadı..doktor bi problem yok dedi. seninki uyuyodur annesiii

Ben de annemin karnındayken durmadan doktora gidermiş annem, 7 aylıkken 5 gün kımıldamamışım... gerçi doğduktan sonra da uyuşukmuşum biberonu ble uyurken emermişim, bana benziycek demek ki tembellikte:)

içim rahatladı biraz, uyuyor demek ki dediğiniz gibi...
Bana da bir ay sonraya randevu verdi de neyse ki salı günü ikili var:)

canım sağolsun eşim sütlü ballı bişeyler yaptı yine fenalaşırsam gideceğim klima yapıyor sanırım beni böyle

birde kızlar dün beni sağlık ocağından aradılar gelmeniz gerekli adınıza dosya açmamız için dediler 20. haftada tetanoz aşısı varmış bilgisi olan varmı?

Birde doktor bana maltofer fol die bi ilac yazdi ama nasil alacagimi soylemedi eczacida ac tok farketmez dedi bunu nasil icecegini kesin bilen var mi

birde kızlar dün beni sağlık ocağından aradılar gelmeniz gerekli adınıza dosya açmamız için dediler 20. haftada tetanoz aşısı varmış bilgisi olan varmı?

Beni de cagırdılar gittim..takip takvimi verdiler..tetanoz aşısına da gidicem..O mutlaka yapılıyor hamılelıkte, ama yıne de doktoruna sorabılırsın..Artık devlet zorunlu olarak takip ediyor gebeleri..Saklanamıyorsun

Ben de midemi bastırsın diye kaşarı tost, çubuk kraker falan yiyorum.... bir de bir kase kıvırcık salataya en az 1 limonu sıkıyorum onu canım istiyor. Geçenlerde de 300 gramlık turşu yedim akşam yemeğinde, o biraz danalık oldu

ben tatlı yiyemiyorum hiç ki çikolatayı çoook severdim her gün türk kahvesiyle bi kaç dilim yerdim ah ahhh özledim :)

çikolatada da kahve, kola gibi kafein var ve bize zararlı ya ben mümkün olduğunca çikolatalı şeyler yememeye çalışıyorum

bende 2 kilo aldım 63üm cok fazla almam inşallah yoksa dert edicem kiloları .bu arada çatlak olmaması için ne kullanmamız ve ne zaman kullanmamız lazım bilen varmı

Ben ilk 3 ay kilo almadım, 1 kilo vermiştim onu geri aldım sadece yani aynıyım...
ama zaten boyum 168 ve 66 kiloyum, doktor 8-9 kilo yeter sana hamilelikte dedi nasıl olucak o bilmiyorum, bulantım geçsin 8-9 la kalmam imkansız benim de..

pazartesi

bende pazartesi günü gideceğim :)

evet sağlk ocağında hamilelik kaydı yapıyolr hamileyken aşı şeker yüklemesi takibi yapıyolr ve çocuk doğuncada yine aşısı fln oluyo onlar için kayıt yapıp sıkı takip ediyolr

Kızlar ben listeria mikrobuna karşı tedbir olsun diye pastorize olmayan ürünleri yememeye dikkat ediyorum.
Dondurmacılardaki dondurmaları, pastanelerdeki tatlıları falan yemiyordum mandıradan gelen açık sütle yapıyorlar diye...
Dün doktora sordum abartma dedi, pişmiş süt sonuçta, ev yoğurdu falan da yiyebilirsin dedi....

az önce pekte ağır olmayan bişeye uzandım ve kaldırdım sanki karnımda bisey pıt etti... Dedim bebeğe bişey oldu.hala bi ağrı var .psikolojik olduğunu düşünüyorum ama yinede korkuyorum:)bu 9 ay böyle sürecek sanırım.

Ya canım sen dr ne bakıyorsun. Bende 168 boy 56.5 kiloyum. bana da 9 kilodan fazla alma dedi. Bence onlar baştan bizi korkutuyorlarlar ki 20 , 30 kilo almayalim

Canim dikkatli olmak lazım bende ömür boyu diyet yaptım. Hamilelikte yapmam dedim sonuç 25 kilo oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…