Burnu birazda sudan oyle iri duruyor dediMaşallah... Bu arada yüzündeki o çıkıntı burnu mu? Benimkinin burnu öyle belli olmuyor da burun değişldir herhalde di mi o?
biliyorsun burun kemiğinin gelişmiş olması iyi birşey down sendromu olmaması açısından tanı koymada...
gitme sürekli ultrason ii değil diyolar .bende şu son haftalarda 2 kere gittim ama hiç oynamadı..doktor bi problem yok dedi. seninki uyuyodur annesiii
Zaten ikili taramada ense kalınlıgı ölçümü için ultrasonda bakılacak canım..bebeğin hareketlerini hissetmeye baslayana kadar böyle oluyor ınsan..ben olsam yenıden gıtmeyı dusunmem canım..benım randevum taa 1 ay sonra dusunseneIlk baslarda bebekler uyur zaten genelde..benım ilk çocugumda da da boyle seyler olmustu..Rahat ol
Yok canım yaa Allah'ın izniyle birşey olmaz inşallah burdaki herkes maşallah diyor zaten Rabbim nazarlardan korusun inşallah :) korkma kuzucukum :)Silinmiyorki :) ayy korkuttunuz ben hic nazar degecek diye dusunmedim
canım sağolsun eşim sütlü ballı bişeyler yaptı yine fenalaşırsam gideceğim klima yapıyor sanırım beni böylegeçen cumartesi banada oldu ama bağırsaklardaa bozulmuştu çok susuz kaldım.acile giidp serumu yeyince ohh misss.geceye kadar bekledik ama gece uykudan uyanıp elim ayağım titreyince mecbur gittik. serum ertesi günede etki etti. iyi geçti.geçmiş olsun canım
Cnm once benimde yatis pozisyonundaydi. Doktor cihazi bastirinca zipladi :) sıkıntı yok yaniiçim rahatladı biraz, uyuyor demek ki dediğiniz gibi...
Bana da bir ay sonraya randevu verdi de neyse ki salı günü ikili var:)
birde kızlar dün beni sağlık ocağından aradılar gelmeniz gerekli adınıza dosya açmamız için dediler 20. haftada tetanoz aşısı varmış bilgisi olan varmı?
Benimde cnm hiç tatlı istemiyor bazen yiyorum bu seferde midem bulanıyor.ama eşkide cnm çekmiyor.
tuzlu yemeyi tercih ediyorum özellikle peynir ekmek.
geçen piknikte cnm nasıl domates çekti oturdum domatesleri yedim bir güzel.
birde normalde meyve çok yemezdim şimdi her meyveye gözüm düşüyor
ben tatlı yiyemiyorum hiç ki çikolatayı çoook severdim her gün türk kahvesiyle bi kaç dilim yerdim ah ahhh özledim :)
bende 2 kilo aldım 63üm cok fazla almam inşallah yoksa dert edicem kiloları .bu arada çatlak olmaması için ne kullanmamız ve ne zaman kullanmamız lazım bilen varmı
pazartesiBeni de cagırdılar gittim..takip takvimi verdiler..tetanoz aşısına da gidicem..O mutlaka yapılıyor hamılelıkte, ama yıne de doktoruna sorabılırsın..Artık devlet zorunlu olarak takip ediyor gebeleri..Saklanamıyorsun
Beni de cagırdılar gittim..takip takvimi verdiler..tetanoz aşısına da gidicem..O mutlaka yapılıyor hamılelıkte, ama yıne de doktoruna sorabılırsın..Artık devlet zorunlu olarak takip ediyor gebeleri..Saklanamıyorsun
evet sağlk ocağında hamilelik kaydı yapıyolr hamileyken aşı şeker yüklemesi takibi yapıyolr ve çocuk doğuncada yine aşısı fln oluyo onlar için kayıt yapıp sıkı takip ediyolrbirde kızlar dün beni sağlık ocağından aradılar gelmeniz gerekli adınıza dosya açmamız için dediler 20. haftada tetanoz aşısı varmış bilgisi olan varmı?
evet sağlk ocağında hamilelik kaydı yapıyolr hamileyken aşı şeker yüklemesi takibi yapıyolr ve çocuk doğuncada yine aşısı fln oluyo onlar için kayıt yapıp sıkı takip ediyolr
Ben ilk 3 ay kilo almadım, 1 kilo vermiştim onu geri aldım sadece yani aynıyım...
ama zaten boyum 168 ve 66 kiloyum, doktor 8-9 kilo yeter sana hamilelikte dedi nasıl olucak o bilmiyorum, bulantım geçsin 8-9 la kalmam imkansız benim de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?