2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben de yataktan ani kalkınca falan bişeyler gerilmiş gibi oluyor acıyor...

rahim çevresindeki bağlar geriliyor canım, öyle ufacık hareketlerle bişey olmaz

Ya canım sen dr ne bakıyorsun. Bende 168 boy 56.5 kiloyum. bana da 9 kilodan fazla alma dedi. Bence onlar baştan bizi korkutuyorlarlar ki 20 , 30 kilo almayalim

Valla ben istediğimi yiyorum. Kilo filan düşünmüyorum artık. Bunlar en güzel günlerim. Vücut benim kime ne

İlk hamileliğime 52 kilo başladım ve 72 kilo doğurdum yani 20 kilo. Bunun asıl nedeni gebelik şekeriydi, son iki ay komple diyet yaparak kilomu korumak zorunda kaldım, aşerdiğim halde patates yiyemedim, yarı aç dolaştım. Şimdi diyetime yeniden başladım. Bu sefer hem erken başladık çünkü şeker riskim daha yüksek, hem de insüline gerek kalmasın diye çok dikkat ediyorum. Bunda 55 ile hamile kaldım 66 ile doğurmam gerekiyor, inşallah olur. Son 2 ay çok ağladım bebeğime bişey olmasın diye Kilo almak önemli değil bebişler için dikkatli gitmek gerekiyor. O yüzden dikkat edin aman, doktorun belirlediği hedefi aşmayın kızlar...

ben 63 kiloyum doktorum bana 75 e kadar yolu var dedi geçen hafta gittiğimde 61 kiloya düşmüşüm benimde gayet dikkat etmem gerek bunun doğumdan sonrası ben çok zor kilo veriyorum maalesef

ben 63 kiloyum doktorum bana 75 e kadar yolu var dedi geçen hafta gittiğimde 61 kiloya düşmüşüm benimde gayet dikkat etmem gerek bunun doğumdan sonrası ben çok zor kilo veriyorum maalesef

Bir de anne için doğumdan sonrası var tabii Ben de çok zor verdim. Şeker devam etmesin diye Karatay diyeti yaptım neticede 55'e kadar düşebildim. 52 artık hayal olmuştu yani ama göbek kaldı Bu doğumdan sonra diyetle birlikte spor da yapmam gerekecek. 40'a doğru forma girsem 45 yaşında afet olurum

Şeker için üst sınır 110'ken benim şekerim 109 çıktı..
Bu konuyla ilgili bilgim de yok şimdiden ben de şekeri, karbonhidratı azaltmalı mıyım acaba?
bugün yediğim şeker ertesi gün normal değere dönüyor mu depolanıyor mu acaba üst üste?
bir de bebeğe zararı olur mu ki?

doktor çok önemsemedi şeker yüklemesi yapılcak nasılsa ilerde dedi

bende 64 ile hamıle kaldım suan 65 im , dr her aya 1 kılo almak ıdealı tabıkıde ama sen 13-16 kılo arası alabılırsın demişti tabıkı dıkat etmekte fayda var hamur ısı ve yaglılara yonelme demeyıde ıhmal etmedi :) bakalım yarın kontrolum var kac kılo cıkacagım =)

boy:168
kilo:65
suanlık=)))

benim son gittiğim doktor ne kilo ne yemek hiçbirşey hakkında bilgi vermedi.5 dakıka görmüştür beni.salı günü ikili test var başka bi doktorla.oda çok ilgisiz alakasız davranırsa yeni bir doktor daha bulmam gerekecek.Onlar çok hamilelik yada bebek görmüş olabilir ama benim bu ilk:)))

AYNI DURUMDAYIZ CANIM HİÇ TATLI İSTEMİYOR RÜYAMDA GÖRÜYORUM KOCAMAN ÇİKOLATA KAVANOZUNU ÖNÜME ALIP KAŞIK KAŞIK YİYORUM AMA UYANINCA HİÇ İÇİM ALMIYOR.NORMALDE MEYVE YEMEK AKLIMA GELMEZKEN SÜREKLİ MEYVE TÜKETİYORUM 3 ÖĞÜN OLMAK ÜZERE :)

Bende ilk ogrendigimde 61 kg idim cok kilo verdim su an 57 yim . Alamicam diye korkuyorum annem filan yemiyorsun gelip gidip yemen lazim buyumicek bebek diyo valla beni deli ediyo bide yakiniz bugun esim beni annemlere birakip bi geceligine bi yere gidecek artik etmedigi laf kalmaz psikolojimi bozuyo

iyi ve popüler diye gittiğimiz doktorlar genelde yoğun oluyor ve senin kafana taktığın şeyler onun çok da derdi olmayabiliyor. İkili test sonucun iyi çıkarsa bir ay sonra geldiğinde getirirsin bakarız dedi. Ben ona göre tedbir almayı düşünebilirim dediğimde o zaman sonucu alınca gel dedi mesela.

ben de ofise gelirken bile bir nektarin bir armut bir muzla geliyorum yanımda:)

Rabbım korur canım melegını Allah a emanet ,endıselenme ole bıse olmaz hemencık.ben sureklı oturur haldeyım oturarak calısıyorum kasıklarım sureklı sancı halınde mesela , bazen yatakta donercennde sancı fln gırıo korkma bısıcık olmas

Yok canım şeker yüklemesi yapılana kadar çok kilo yapıcı ağır yağlı hamurlu şeylerden uzak durup sağlıklı beslenmekte fayda var. Yüklemeden sonra zaten düşük seviyelere diyet veriliyor sadece. İnsülin 200 lerde oluyor. Kuzenim kullanmıştı ama insüline rağmen diyetine dikkat etmeyince doktor hastaneye hapsetti onu doğuma kadar orda kaldı gözetimde..

bütün anneler böyle demek benmkide yediğim halde bi tabak daha ye hiç bişey yemedin diyo doydum diyorum anlamıyomusun diyorum yemen lazım diyo :) bizde mi böyle olucaz acaba :)

BENDE İLK ÖĞRENDİĞİMDE 61 KİLOYDUM ŞUAN 59 KİLOYUM DOKTOR 3 AY ÖNEMLİ DEĞİL YİYİP İÇMEMEM DEDİ O YÜZDEN KİMSEYİ UMURSAMIYORUM ZORLADA YENMİYORKİ YEDİĞİM ZATEN ÇIKIYOR

Aslın dr lar tv de bıle sureklı soyluyor ılk 3 ay hamıle annelerı zorlamayın onu ye bunu ye dıye 3 aydan sonra zaten kendılerıde yavas yavas rahat yemeye baslayacaklar ve ılk 3 ay annenın yedıgı ıle kılo almıyor cocuk dıye ole bı program bulursan ızlet annene

Benimde eşim öyleydi allahım balık diye tutturdu ben normalde sevmem balığı zorla yedim bitirdim ben fana oldum dışardaydık bide az daha olduğum yere çıkartıyordum lavaboya zor yetiştim Doktora gidince kendisi soruyo bide beni şikayet ediyordu doktorda zorlama canı ne isterse onu yicek dedi ilk 3 ay önemli değil dedi 3 aydan sonrasına dikkat etmeli dedi eşimde ondan sonra birşey diyemiyo

benim eşimde öyle balık da balık bende sevmiyorum ton balık seviyorum sadece stok yapmıştı dolaba halbuki ondanda soğudum hamile kalınca ağzıma süremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…