az önce pekte ağır olmayan bişeye uzandım ve kaldırdım sanki karnımda bisey pıt etti... Dedim bebeğe bişey oldu.hala bi ağrı var .psikolojik olduğunu düşünüyorum ama yinede korkuyorum:)bu 9 ay böyle sürecek sanırım.
Ya canım sen dr ne bakıyorsun. Bende 168 boy 56.5 kiloyum. bana da 9 kilodan fazla alma dedi. Bence onlar baştan bizi korkutuyorlarlar ki 20 , 30 kilo almayalim
Ya canım sen dr ne bakıyorsun. Bende 168 boy 56.5 kiloyum. bana da 9 kilodan fazla alma dedi. Bence onlar baştan bizi korkutuyorlarlar ki 20 , 30 kilo almayalim
Valla ben istediğimi yiyorum. Kilo filan düşünmüyorum artık. Bunlar en güzel günlerim. Vücut benim kime ne
İlk hamileliğime 52 kilo başladım ve 72 kilo doğurdum yani 20 kilo. Bunun asıl nedeni gebelik şekeriydi, son iki ay komple diyet yaparak kilomu korumak zorunda kaldım, aşerdiğim halde patates yiyemedim, yarı aç dolaştım. Şimdi diyetime yeniden başladım. Bu sefer hem erken başladık çünkü şeker riskim daha yüksek, hem de insüline gerek kalmasın diye çok dikkat ediyorum. Bunda 55 ile hamile kaldım 66 ile doğurmam gerekiyor, inşallah olur. Son 2 ay çok ağladım bebeğime bişey olmasın diyeKilo almak önemli değil bebişler için dikkatli gitmek gerekiyor. O yüzden dikkat edin aman, doktorun belirlediği hedefi aşmayın kızlar...
ben 63 kiloyum doktorum bana 75 e kadar yolu var dedi geçen hafta gittiğimde 61 kiloya düşmüşüm benimde gayet dikkat etmem gerek bunun doğumdan sonrası ben çok zor kilo veriyorum maalesef
İlk hamileliğime 52 kilo başladım ve 72 kilo doğurdum yani 20 kilo. Bunun asıl nedeni gebelik şekeriydi, son iki ay komple diyet yaparak kilomu korumak zorunda kaldım, aşerdiğim halde patates yiyemedim, yarı aç dolaştım. Şimdi diyetime yeniden başladım. Bu sefer hem erken başladık çünkü şeker riskim daha yüksek, hem de insüline gerek kalmasın diye çok dikkat ediyorum. Bunda 55 ile hamile kaldım 66 ile doğurmam gerekiyor, inşallah olur. Son 2 ay çok ağladım bebeğime bişey olmasın diyeKilo almak önemli değil bebişler için dikkatli gitmek gerekiyor. O yüzden dikkat edin aman, doktorun belirlediği hedefi aşmayın kızlar...
AYNI DURUMDAYIZ CANIM HİÇ TATLI İSTEMİYOR RÜYAMDA GÖRÜYORUM KOCAMAN ÇİKOLATA KAVANOZUNU ÖNÜME ALIP KAŞIK KAŞIK YİYORUM AMA UYANINCA HİÇ İÇİM ALMIYOR.NORMALDE MEYVE YEMEK AKLIMA GELMEZKEN SÜREKLİ MEYVE TÜKETİYORUM 3 ÖĞÜN OLMAK ÜZERE :)Benimde cnm hiç tatlı istemiyor bazen yiyorum bu seferde midem bulanıyor.ama eşkide cnm çekmiyor.
tuzlu yemeyi tercih ediyorum özellikle peynir ekmek.
geçen piknikte cnm nasıl domates çekti oturdum domatesleri yedim bir güzel.
birde normalde meyve çok yemezdim şimdi her meyveye gözüm düşüyor
benim son gittiğim doktor ne kilo ne yemek hiçbirşey hakkında bilgi vermedi.5 dakıka görmüştür beni.salı günü ikili test var başka bi doktorla.oda çok ilgisiz alakasız davranırsa yeni bir doktor daha bulmam gerekecek.Onlar çok hamilelik yada bebek görmüş olabilir ama benim bu ilk:)))
AYNI DURUMDAYIZ CANIM HİÇ TATLI İSTEMİYOR RÜYAMDA GÖRÜYORUM KOCAMAN ÇİKOLATA KAVANOZUNU ÖNÜME ALIP KAŞIK KAŞIK YİYORUM AMA UYANINCA HİÇ İÇİM ALMIYOR.NORMALDE MEYVE YEMEK AKLIMA GELMEZKEN SÜREKLİ MEYVE TÜKETİYORUM 3 ÖĞÜN OLMAK ÜZERE :)
az önce pekte ağır olmayan bişeye uzandım ve kaldırdım sanki karnımda bisey pıt etti... Dedim bebeğe bişey oldu.hala bi ağrı var .psikolojik olduğunu düşünüyorum ama yinede korkuyorum:)bu 9 ay böyle sürecek sanırım.
Şeker için üst sınır 110'ken benim şekerim 109 çıktı..
Bu konuyla ilgili bilgim de yok şimdiden ben de şekeri, karbonhidratı azaltmalı mıyım acaba?
bugün yediğim şeker ertesi gün normal değere dönüyor mu depolanıyor mu acaba üst üste?
bir de bebeğe zararı olur mu ki?
doktor çok önemsemedi şeker yüklemesi yapılcak nasılsa ilerde dedi
bütün anneler böyle demek benmkide yediğim halde bi tabak daha ye hiç bişey yemedin diyo doydum diyorum anlamıyomusun diyorum yemen lazım diyo :) bizde mi böyle olucaz acaba :)Bende ilk ogrendigimde 61 kg idim cok kilo verdim su an 57 yim . Alamicam diye korkuyorum annem filan yemiyorsun gelip gidip yemen lazim buyumicek bebek diyovalla beni deli ediyo bide yakiniz bugun esim beni annemlere birakip bi geceligine bi yere gidecek artik etmedigi laf kalmaz psikolojimi bozuyo
BENDE İLK ÖĞRENDİĞİMDE 61 KİLOYDUM ŞUAN 59 KİLOYUM DOKTOR 3 AY ÖNEMLİ DEĞİL YİYİP İÇMEMEM DEDİ O YÜZDEN KİMSEYİ UMURSAMIYORUM ZORLADA YENMİYORKİ YEDİĞİM ZATEN ÇIKIYORBende ilk ogrendigimde 61 kg idim cok kilo verdim su an 57 yim . Alamicam diye korkuyorum annem filan yemiyorsun gelip gidip yemen lazim buyumicek bebek diyovalla beni deli ediyo bide yakiniz bugun esim beni annemlere birakip bi geceligine bi yere gidecek artik etmedigi laf kalmaz psikolojimi bozuyo
Bende ilk ogrendigimde 61 kg idim cok kilo verdim su an 57 yim . Alamicam diye korkuyorum annem filan yemiyorsun gelip gidip yemen lazim buyumicek bebek diyovalla beni deli ediyo bide yakiniz bugun esim beni annemlere birakip bi geceligine bi yere gidecek artik etmedigi laf kalmaz psikolojimi bozuyo
benim eşimde öyle balık da balık bende sevmiyorum ton balık seviyorum sadece stok yapmıştı dolaba halbuki ondanda soğudum hamile kalınca ağzıma süremedimBenimde eşim öyleydi allahım balık diye tutturdu ben normalde sevmem balığı zorla yedim bitirdim ben fana oldum dışardaydık bide az daha olduğum yere çıkartıyordum lavaboya zor yetiştimDoktora gidince kendisi soruyo bide beni şikayet ediyordu doktorda zorlama canı ne isterse onu yicek dedi ilk 3 ay önemli değil dedi 3 aydan sonrasına dikkat etmeli dedi eşimde ondan sonra birşey diyemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?