2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim eşimde öyle balık da balık bende sevmiyorum ton balık seviyorum sadece stok yapmıştı dolaba halbuki ondanda soğudum hamile kalınca ağzıma süremedim
Iykkk onu hiçten yemem balığı normaldede sevmiyorum ton balık hiçten yemem şu 3. Aylar bir geçsin hayırlısıyla zorlada olsa yemek zorundayız balığı :)

Ben iyiyim çok şükür canım sen nasılsın :)

Bende iyiyim sagol canim kayinvalidem akrabalarini getircekmis yatili sinir oldum ortalik topluyorum kadin hic anlamiyor kanamam var ve yatmam lazim oo misafir getiriyo yaa esimde hic kalkma bisey yapma dedi ama icim rahat etmiyo nasil yatcam misafirlerin yaninda offf Offff

doktor ilk 3 aydan kastımız 14. haftaya kadar dedi dün
ben 12. hafta diye düşünüyodum mide bulantım niye azalmadı dedim de

Allah yardımcın olsun canım yaa zor gerçekten kabul etmeseydin anlatsaydın bu durumda misafirle nasıl ilgilenebilirim diye gerçi anlayışsız olan anlamaz ki dertten.. Ev pis dağınık olsa Amaaann bu gelin ne dağınık pis olur sen yorma kendini varsın pis kalsın ne derlerse desinler eşinde yapma demiş yat sana çok göremezler Allah korusun bebeğine birşey olsa daha mı iyi birde yatılı misafir of çok zor

offf offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…