merhabalar bende aranıza katılanlardanım benimde meleğim 10 haftalık oldu 4 te biri gitti bile Rabbim hepime sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn
benim eşimde öyle balık da balık bende sevmiyorum ton balık seviyorum sadece stok yapmıştı dolaba halbuki ondanda soğudum hamile kalınca ağzıma süremedim
Keşke bana da öyle şeyler yapan olsa, kıymetini bilin
Iykkk onu hiçten yemem balığı normaldede sevmiyorum ton balık hiçten yemembenim eşimde öyle balık da balık bende sevmiyorum ton balık seviyorum sadece stok yapmıştı dolaba halbuki ondanda soğudum hamile kalınca ağzıma süremedim
Yok canım inan bazen sıkılıyor İnsan eşim düşünüyor tamam ama zorlayıncada ben bunalıyorumKeşke bana da öyle şeyler yapan olsa, kıymetini bilin
Yok canım inan bazen sıkılıyor İnsan eşim düşünüyor tamam ama zorlayıncada ben bunalıyorum
:) evet canım ya orası öyle tabi Allah razı olsun eşimden çok anlayışlıdır :) aman bu söylediklerini duymasın duyarsa havalanırZorlama ıyı değil tabi canım..ama en azından düşünülmek iyidir..benim de akşam ne yiycez diye soran bir eşim var canı sagolsun
Iykkk onu hiçten yemem balığı normaldede sevmiyorum ton balık hiçten yememşu 3. Aylar bir geçsin hayırlısıyla zorlada olsa yemek zorundayız balığı :)
İnşallah canım ya inşallah :)aynen şu 3. ay tamamen bir bitse yeme alışkanlığımız düzene girecek inşallah
Ben iyiyim çok şükür canım sen nasılsın :)Günaydın güzellikler nasılsınız bugün ?
Kesınlıkle sana katılıyorm=):) canım bazende daralıyorum bu dönemlerde insan biraz sakinlik istiyor:)
günaydınnnnGünaydın güzellikler nasılsınız bugün ?
Ben iyiyim çok şükür canım sen nasılsın :)
:) İNŞALLAH MEYVE ALIŞKANLIĞIMIZ BU ŞEKİLDE DEVAM EDERben de ofise gelirken bile bir nektarin bir armut bir muzla geliyorum yanımda:)
Aslın dr lar tv de bıle sureklı soyluyor ılk 3 ay hamıle annelerı zorlamayın onu ye bunu ye dıye 3 aydan sonra zaten kendılerıde yavas yavas rahat yemeye baslayacaklar ve ılk 3 ay annenın yedıgı ıle kılo almıyor cocuk dıye ole bı program bulursan ızlet annene
Allah yardımcın olsun canım yaa zor gerçekten kabul etmeseydin anlatsaydın bu durumda misafirle nasıl ilgilenebilirim diye gerçi anlayışsız olan anlamaz ki dertten.. Ev pis dağınık olsa Amaaann bu gelin ne dağınık pis olur sen yorma kendini varsın pis kalsın ne derlerse desinler eşinde yapma demiş yat sana çok göremezler Allah korusun bebeğine birşey olsa daha mı iyiBende iyiyim sagol canim kayinvalidem akrabalarini getircekmis yatili sinir oldum ortalik topluyorum kadin hic anlamiyor kanamam var ve yatmam lazim oo misafir getiriyo yaa esimde hic kalkma bisey yapma dedi ama icim rahat etmiyo nasil yatcam misafirlerin yaninda offf Offff
offf offffBende iyiyim sagol canim kayinvalidem akrabalarini getircekmis yatili sinir oldum ortalik topluyorum kadin hic anlamiyor kanamam var ve yatmam lazim oo misafir getiriyo yaa esimde hic kalkma bisey yapma dedi ama icim rahat etmiyo nasil yatcam misafirlerin yaninda offf Offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?