2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

lütfen hiç kalkma sen odana çekıl uyuma numarası yap senden kıymetlımı mısafır kalksın kendılerı hazırlasın hayret bişi

doktor ilk 3 aydan kastımız 14. haftaya kadar dedi dün
ben 12. hafta diye düşünüyodum mide bulantım niye azalmadı dedim de

bende hep bunu düşünüyorum ne zman geçicek die doktor 10. hafta dedi ben inanmadım zaten 11. haftaya giricem nerdeyse bi deişiklık yok kusmuyorum ama kussam daha ii sanki bi arkdaşım 22 haftalık hamıle o çok kusuyordu 16. haftada geçmş şimdi çok rahat

sakın millet ayıplar diye kendini yorma hele ki kanaman var bebeğin o gelcek insanlardan daha azmı değerli, kayın valideni ara kanamam var de hizmet edemem de ne kadar düşüncesiz ya, olmadı eşine at topu o kibarca gelmeyn desn, benm eşim halimi görüyo arkadaşları fln gelmek isteyince bana sormadan direk rahatsz şu 3,4ayı atlatalım diye kibarca reddediyo yada dışarda bi yerde buluşuyoruz ki kendimi temizlkti ikramdı die yormim diye..

Merhaba bayanlar bende kısmet nasip olursa mart ayında anne olacağım. şu ana kadar hiç mide bulantısı kusma baş dönmesi vs şikayetlerim olmadı ama dün gece uykumdan uyandım ve deli gibi bir baş dönmesi 12+5 haftalık hamileyim başına böyle bir şey gelen varmı ? bir de şimdiden alışverişe başladınız mı yoksa daha çok mu erken :) allah herkesın evlatlarını saglıkla kucagına almayı nasıp etsın

baş dönmesi olmadı bende hiç halsizlk daha çok, alışveriş için cinsiyeti bkliyorum ama internetten hep bebek eşyalarına bakıp duruyorum :) fikir ediniyorum monozebra die oyun kartları varmış 0-1 yaş zeka gelişimi için ilk zamanlar siyah beyaz zıt renkler bebişlerin ilgisini çekiyormş bende nette arayarak buldum figürleri çıktı aldm demin mukavvaya yapıştırıcam ilk icraatım bu oldu açıkçası :)

aa çok güzel hangi sitelere bakıyorsun ?

bende bakıyorum ama evet cinsiyet belirlemeden bir şey almak istemiyorum gerçi ikili test yaptırırken kız olma ıhtımalı yuksek dedı doktor ama kesın demıyorum dedı yınede ınsan ne alacagını bılemıyor

Ya ben dun temizlikci aldim eve kv de geldi bi suru is o da yapti bende o is yaparkken oturmak ayip olur diye surekli ayakta pesine dolanip durdum sonuc feci bir bel agrisi aksam dinlendim baya bugunde bel agrim gecti sol tarafim cok agriyo oyleki yuruyunce batiyo resmen sizce neden olabilir

canım oturmak neden ayıp olsun boşuna mı yardımcı alıyorsun.ben 10. haftamdayım arada sancı giriyor bana da normal dedi doktor.endişelenme bence

ne anlayışsız insanlar varyaa beni o kadar merdivenden aşağı indirip çantasını taşıttırıyor patronluğunda bu kadarı yapılmaz ki yaa ağır şeyi bana taşıttırdı hamile bile olmasan kaldıramazsın yani o derece nasıl sinir etti beni yine mübarek cuma günü

endişelenme canım ara ara hepimize oluyor ferah tut içini allaha emanet olsun bebişlerimiz

Allah insanları ıslah etsın.

sagol canım istemediğimizi söyledik ama anlaya kim durumumuda biliyo ama gösteriş yapmayı seviyo hanfendi ilk hamileliğimdede yapmıştı yine aynı huylu huyundan vazgeçiyor. eşim yatcaksın odadan çıkma yüz verme dedi. ama sinir oldummmm çooooook

offf ki offffffffffffffffffffffffffffffffff :)

GÜNAYDIN CANIM.YORGUN,HALSİZ,UYKUSUZ,MİDE BULANTISI ÇEKER HALDEYİM SAAT 17.30 OLSADA Bİ TATİL OLSAM DİYE BEKLEMEDEYİM

canım allah dayanma gücü versinnn

lütfen hiç kalkma sen odana çekıl uyuma numarası yap senden kıymetlımı mısafır kalksın kendılerı hazırlasın hayret bişi

kalkmıcam zaten yemek falan yapamıcam zaten ne bulursa yesinler. anlayışı olmayan insana bide hazırlıkmı yapıcam.sadece dağınıklıkları opladım toz falan bile almadım.eğer insansa o alsın temizliğ falan yapsın dimi :)))

cnım eşim çok destektir bana demediğni bırakmadı ama söz vermişmiş zaten bana gelmiyolarmş kızımı özlemişlerde onu görmeye geliyomuş çok yüzsüz yaaa bizde kimseyi kabul etmiyoz canım.eşimin elinden hiç bir iş gelmiyor gecen gün evi temizledi aman oda içime sinmedi yemek ne bulursak yiyoz valla. kadınınverlığı beni rahatsız ediyor. beş yıl boyunca kızıma baktı sağolsun hafta içleri hep beraber kaldık burnumdan getirdi okadar tiksindimki yüzünü göresim yok bu ıl artık kızıma bakıı buldum tam kafam rahatladı derken misafir ayağıyla yine geliyoooooooo

ozaman hiç yorma kendini, yarında yat bi an ay ağrım var de tansiyonm düştü de milletin yanında bi an koltuğa salıver kendini sora doktor riskli dedi kanamamda durmuyo dinlen iş yapma dedi dersin. o utansın bu halini biliyoken bizide getirdi etti diye milletin gözünde onu o duruma düşür haketmiş artık

Canım yaa kıyamam o zaman sende suratını as birazcık yüz verme misafirlerde biliyo mu peki durumunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…