ozaman hiç yorma kendini, yarında yat bi an ay ağrım var de tansiyonm düştü de milletin yanında bi an koltuğa salıver kendini sora doktor riskli dedi kanamamda durmuyo dinlen iş yapma dedi dersin. o utansın bu halini biliyoken bizide getirdi etti diye milletin gözünde onu o duruma düşür haketmiş artık
Canım yaa kıyamam o zaman sende suratını as birazcık yüz verme misafirlerde biliyo mu peki durumunu
Selam Kızlaaar ,
Hayırlı Cumalar herkese , rabbim rahimimizdeki evlatlarımızasağlık sıhhat merhamet sağlıklı ve uzun ömürler versin inşallah
Evet canım ama yani kendi evine götürsün akşama misafirlerini sende niye kalıyorlar ayy aynen valla öyle yap o anlayşsızsa sende öyle ol ben bile gıcık oldum şuansüper bir fikir :) :)
ona karşı suratım hep asık zaten bilmiyom ki canım misafirler biliyor mu misafirle bana değil kendine beni hiç ilgilendirmiyor artık kendi düşünsün.
Selam Kızlaaar ,
Hayırlı Cumalar herkese , rabbim rahimimizdeki evlatlarımızasağlık sıhhat merhamet sağlıklı ve uzun ömürler versin inşallah
Evet canım ama yani kendi evine götürsün akşama misafirlerini sende niye kalıyorlar ayy aynen valla öyle yap o anlayşsızsa sende öyle ol ben bile gıcık oldum şuan
Bende iyiyim sagol canim kayinvalidem akrabalarini getircekmis yatili sinir oldum ortalik topluyorum kadin hic anlamiyor kanamam var ve yatmam lazim oo misafir getiriyo yaa esimde hic kalkma bisey yapma dedi ama icim rahat etmiyo nasil yatcam misafirlerin yaninda offf Offff
amin canım hayırlı cumalar..Selam Kızlaaar ,
amin inşallahhhh allah hepimizin yüzünü güldürsün hep.
canım oturmak neden ayıp olsun boşuna mı yardımcı alıyorsun.ben 10. haftamdayım arada sancı giriyor bana da normal dedi doktor.endişelenme bence
Canım kesinlikle hiç birşey yapma isteyen seni kötü bilsin demediğini bırakmasın uzat ayaklarını ve dinlen bebeğine bişey olsa bunun acısını sen çekeceksin herkes yatsan yattı diyecek gezsen ve bebeine bişey olsa oturmadı diyecek bende aynı zorluğu bayramda çektim fakat eşim çok kızıyodu ailesine ve sürekli gittim yattım benim için bebeğim önemli ben bikere kaybettim birdaha yaşamak istemem o acıyı
doktoruna bi sor istersen kontrolun yakınsa.ama içini ferah tut yoktur bişiun boşuna mı yardımcı alıyorsun.ben 10. haftamdayım arada
Yardimciya degil kayinvaldeme ayip olmasin diye dolandim durdum
Oyle hicbi is yapmadim ama cok yorgundum aksam hamilelik ne garip bisey agri normal banada dr normal demisti ama bu cok farkli kimildayamiyorum cok korkuyorum Allahtan izinliyimde yatiyorum
iozaman hiç yorma kendini, yarında yat bi an ay ağrım var de tansiyonm düştü de milletin yanında bi an koltuğa salıver kendini sora doktor riskli dedi kanamamda durmuyo dinlen iş yapma dedi dersin. o utansın bu halini biliyoken bizide getirdi etti diye milletin gözünde onu o duruma düşür haketmiş artık
Selam , Bende misafirlere mazeretini bildir ve odana geç uzan. Sonradan pişman olacağın şeyleri sakın yapma
bende hep bunu düşünüyorum ne zman geçicek die doktor 10. hafta dedi ben inanmadım zaten 11. haftaya giricem nerdeyse bi deişiklık yok kusmuyorum ama kussam daha ii sanki bi arkdaşım 22 haftalık hamıle o çok kusuyordu 16. haftada geçmş şimdi çok rahat
sagol canım istemediğimizi söyledik ama anlaya kim durumumuda biliyo ama gösteriş yapmayı seviyo hanfendi ilk hamileliğimdede yapmıştı yine aynı huylu huyundan vazgeçiyor. eşim yatcaksın odadan çıkma yüz verme dedi. ama sinir oldummmm çooooook
offf ki offffffffffffffffffffffffffffffffff :)
canım allah dayanma gücü versinnn
kalkmıcam zaten yemek falan yapamıcam zaten ne bulursa yesinler. anlayışı olmayan insana bide hazırlıkmı yapıcam.sadece dağınıklıkları opladım toz falan bile almadım.eğer insansa o alsın temizliğ falan yapsın dimi :)))
cnım eşim çok destektir bana demediğni bırakmadı ama söz vermişmiş zaten bana gelmiyolarmş kızımı özlemişlerde onu görmeye geliyomuş çok yüzsüz yaaa bizde kimseyi kabul etmiyoz canım.eşimin elinden hiç bir iş gelmiyor gecen gün evi temizledi aman oda içime sinmedi yemek ne bulursak yiyoz valla. kadınınverlığı beni rahatsız ediyor. beş yıl boyunca kızıma baktı sağolsun hafta içleri hep beraber kaldık burnumdan getirdi okadar tiksindimki yüzünü göresim yok bu ıl artık kızıma bakıı buldum tam kafam rahatladı derken misafir ayağıyla yine geliyoooooooo
aa bende 12. haftayı doldurun ca 3 ay doluyor sanıyordum.ama bır arkadasımda soyle soyledı bana en son hangı tarıhte regl oldu ısen her ayın ogunu ayını doldurmus oluyor bebık , ılk defa duydum bunu ama su sekılde yanı mesela benım son adet tarıhım 13 hazıran , 13 temmuzde 1 aylık 13 agustosta 2 aylık oluyormus 13 eyluldede 3 ayım dolmus olacak bu hesaba gore ama halbukı eylul 5 te 12 haftam bıtıo,doktorda bu sekıldemı hesap yapıo acabaaaadoktor ilk 3 aydan kastımız 14. haftaya kadar dedi dün
ben 12. hafta diye düşünüyodum mide bulantım niye azalmadı dedim de
Amin insallahSelam Kızlaaar ,
haklısın canım benim tüp bebek her seyden önce bunu biliyor bide üstüne kanama alanlarım var. ben zaten yatıyorum bütün gün aynı şekilde gidip odama yatıcam yapcak bişey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?