2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

süper bir fikir :) :)

Canım yaa kıyamam o zaman sende suratını as birazcık yüz verme misafirlerde biliyo mu peki durumunu

ona karşı suratım hep asık zaten bilmiyom ki canım misafirler biliyor mu misafirle bana değil kendine beni hiç ilgilendirmiyor artık kendi düşünsün.

süper bir fikir :) :)

ona karşı suratım hep asık zaten bilmiyom ki canım misafirler biliyor mu misafirle bana değil kendine beni hiç ilgilendirmiyor artık kendi düşünsün.
Evet canım ama yani kendi evine götürsün akşama misafirlerini sende niye kalıyorlar ayy aynen valla öyle yap o anlayşsızsa sende öyle ol ben bile gıcık oldum şuan

Evet canım ama yani kendi evine götürsün akşama misafirlerini sende niye kalıyorlar ayy aynen valla öyle yap o anlayşsızsa sende öyle ol ben bile gıcık oldum şuan

Canim ben denizlideyim kayinvalidem aydin- naxillide buraya bir saat mesafedde istese aksam donebilir ama isteyen kim

Canım kesinlikle hiç birşey yapma isteyen seni kötü bilsin demediğini bırakmasın uzat ayaklarını ve dinlen bebeğine bişey olsa bunun acısını sen çekeceksin herkes yatsan yattı diyecek gezsen ve bebeine bişey olsa oturmadı diyecek bende aynı zorluğu bayramda çektim fakat eşim çok kızıyodu ailesine ve sürekli gittim yattım benim için bebeğim önemli ben bikere kaybettim birdaha yaşamak istemem o acıyı

un boşuna mı yardımcı alıyorsun.ben 10. haftamdayım arada
canım oturmak neden ayıp olsun boşuna mı yardımcı alıyorsun.ben 10. haftamdayım arada sancı giriyor bana da normal dedi doktor.endişelenme bence

Yardimciya degil kayinvaldeme ayip olmasin diye dolandim durdum
Oyle hicbi is yapmadim ama cok yorgundum aksam hamilelik ne garip bisey agri normal banada dr normal demisti ama bu cok farkli kimildayamiyorum cok korkuyorum Allahtan izinliyimde yatiyorum

haklısın canım benim tüp bebek her seyden önce bunu biliyor bide üstüne kanama alanlarım var. ben zaten yatıyorum bütün gün aynı şekilde gidip odama yatıcam yapcak bişey yok.

doktoruna bi sor istersen kontrolun yakınsa.ama içini ferah tut yoktur bişi

Bencede bu cok
i

Bencede bu cok iyi fikir ayilip bayil anne biliyosun doktor riskli dedi diye udtune bastir millet onu ayiplasin

Selam , Bende misafirlere mazeretini bildir ve odana geç uzan. Sonradan pişman olacağın şeyleri sakın yapma

Kotu davranma elbetteki ama boyle yaparsa misafirler durumu bilmiyosa daha beter yanlis anlarlar bence durumdan kayinvalidesinin haberi oldugunu riskli oldugunu duzgun bi dille anlatmali gelenlere sonrada dinlenmeli

genelde 14-16'da geçiyormuş...
12 yalanoldu bende

bence yorulmaktan öte stres yapmaaa.stres daha zarar.nasıl böyle bi düşüncesizlık olur.keşke yokuz deseydiniz 2 gün kaçsaydınız bi yeree

doktor ilk 3 aydan kastımız 14. haftaya kadar dedi dün
ben 12. hafta diye düşünüyodum mide bulantım niye azalmadı dedim de
aa bende 12. haftayı doldurun ca 3 ay doluyor sanıyordum.ama bır arkadasımda soyle soyledı bana en son hangı tarıhte regl oldu ısen her ayın ogunu ayını doldurmus oluyor bebık , ılk defa duydum bunu ama su sekılde yanı mesela benım son adet tarıhım 13 hazıran , 13 temmuzde 1 aylık 13 agustosta 2 aylık oluyormus 13 eyluldede 3 ayım dolmus olacak bu hesaba gore ama halbukı eylul 5 te 12 haftam bıtıo,doktorda bu sekıldemı hesap yapıo acabaaaa

haklısın canım benim tüp bebek her seyden önce bunu biliyor bide üstüne kanama alanlarım var. ben zaten yatıyorum bütün gün aynı şekilde gidip odama yatıcam yapcak bişey yok.

Üzüldüm cnaım inş gelenler anlayıslı olurlar , geldıklerınde elbet sohbet muhabbet olsun nasılsın fln gıbı sende buaralar sıkıntılı gecıyor bıraz hamıleyım belkı bılıyorsunuzdur kanamam var bıraz dr ıstırahat verdı gıbı cumleler kur mutlaka canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…