Üzüldüm cnaım inş gelenler anlayıslı olurlar , geldıklerınde elbet sohbet muhabbet olur nasılsın fln gıbı sende buaralar sıkıntılı gecıyor bıraz hamıleyım belkı bılıyorsunuzdur kanamam var bıraz dr ıstırahat verdı gıbı cumleler kur mutlaka canım
merhabalar
hayırlı cumalar
gebelıgının 12. 13. haftasında olan arkadaslarım folık asıte devam edıyor musunuz acaba?
doktorunuz bırsey dedı mı?
merhabalar
hayırlı cumalar
gebelıgının 12. 13. haftasında olan arkadaslarım folık asıte devam edıyor musunuz acaba?
Ee yani o bulmuş kolayını canım neyse sıkma canınıCanim ben denizlideyim kayinvalidem aydin- naxillide buraya bir saat mesafedde istese aksam donebilir ama isteyen kim
MERHABA CANM HAYIRLI CUMALAR BEN 13. HAFTAMDAYIM GEÇEN HAFTA SON KONTROLE GİTTİĞİMDE BANA ELEVİT PRONOTAL İLACINI VERDİ FOLİK ASİT İÇMEME GEREK YOKMUŞ ARTIK
anladım tesekkur ederım. bız suan 12*5 ız. cuma gunu kontroldeydım. ben unuttum folık asıtı sormayı. ama doktorda baska bırsey kullanacaksın veya kullanmayacaksın demedı. ne yapsam kı??Premesis diye bir ilaç kullanıyordum folik asit içeren. Onu bırak artık dedi ve Decavit verdi
birdahaki gittiğinde sor canm benceanladım tesekkur ederım. bız suan 12*5 ız. cuma gunu kontroldeydım. ben unuttum folık asıtı sormayı. ama doktorda baska bırsey kullanacaksın veya kullanmayacaksın demedı. ne yapsam kı??
3 hafta var daha ama...birdahaki gittiğinde sor canm bence
bilemedim ki şimdi canım doktorunun bilgisi olmadan bırakma derim ama3 hafta var daha ama...
ınternetten baktım bıraz. uc aylık olana kadar kullanılmalı yazıyordu. kendı kendıme bıraksam mı kı?
ara sor cnm doktorunaanladım tesekkur ederım. bız suan 12*5 ız. cuma gunu kontroldeydım. ben unuttum folık asıtı sormayı. ama doktorda baska bırsey kullanacaksın veya kullanmayacaksın demedı. ne yapsam kı??
merhabalar
hayırlı cumalar
12 haftadan sonra folik asiti kesiliyo canım ama doktora sormadan bırakmayım içim rahat etsin diyorsanda hiçbir yan etkisi yokk . normalde 13 den sonra sanırım elevite başlanıyodumerhabalar
hayırlı cumalar
Merhabalar çok şükür iyiyiz halsizliği saymazsak:) sen nasılsın?herkese merhaba mart anneleri birkaç gündür yazamadım özlemişim inşallah herkes iyidir
benimde aynı eve gitmek için saat sayıyorum yarın tatil ama yine erken kalkacağım ikili tarama varbende de canım bir kaç gündür fena bir uyku bastırması var iş yerinde hem de onun haricinde gayet iyiyim şükür
hadi hayırlısı canım sağlıklı haberler inşallahbenimde aynı eve gitmek için saat sayıyorum yarın tatil ama yine erken kalkacağım ikili tarama var
inşallah canım:)hadi hayırlısı canım sağlıklı haberler inşallah
herkese merhaba mart anneleri birkaç gündür yazamadım özlemişim inşallah herkes iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?