2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar
hayırlı cumalar
gebelıgının 12. 13. haftasında olan arkadaslarım folık asıte devam edıyor musunuz acaba?
doktorunuz bırsey dedı mı?

merhabalar
hayırlı cumalar
gebelıgının 12. 13. haftasında olan arkadaslarım folık asıte devam edıyor musunuz acaba?

MERHABA CANM HAYIRLI CUMALAR BEN 13. HAFTAMDAYIM GEÇEN HAFTA SON KONTROLE GİTTİĞİMDE BANA ELEVİT PRONOTAL İLACINI VERDİ FOLİK ASİT İÇMEME GEREK YOKMUŞ ARTIK

MERHABA CANM HAYIRLI CUMALAR BEN 13. HAFTAMDAYIM GEÇEN HAFTA SON KONTROLE GİTTİĞİMDE BANA ELEVİT PRONOTAL İLACINI VERDİ FOLİK ASİT İÇMEME GEREK YOKMUŞ ARTIK

Premesis diye bir ilaç kullanıyordum folik asit içeren. Onu bırak artık dedi ve Decavit verdi
anladım tesekkur ederım. bız suan 12*5 ız. cuma gunu kontroldeydım. ben unuttum folık asıtı sormayı. ama doktorda baska bırsey kullanacaksın veya kullanmayacaksın demedı. ne yapsam kı??

merhabalar
hayırlı cumalar
12 haftadan sonra folik asiti kesiliyo canım ama doktora sormadan bırakmayım içim rahat etsin diyorsanda hiçbir yan etkisi yokk . normalde 13 den sonra sanırım elevite başlanıyodu

bende de canım bir kaç gündür fena bir uyku bastırması var iş yerinde hem de onun haricinde gayet iyiyim şükür

Kızlar bir şey olmaz inşallah dikkat edin. Size diyorum ama 11 kg çocuk sürekli kucağımda. Sabah pazara gittim. Bir sürü yemeklik malzeme almaya gittim. En az 10 kg tasimisimdir. Ilk hamileligimde ne yukarı uzanmama nede bir kg eşya bile kaldirmama izin verilmezdi. Siz yinede dikkat edin.
Benim ilk gebeligim de şeker çıkmıştı. Açlık 106 şeker yüklemesi sonucu 229 çıkmıştı. Dr insuline geçelim dedi ama ben diyetisyene gittim. Rejimle şekeri kontrol altına aldım.
Kilo almaya dikkat edin hamur işi karbonhidrat bakımından beslenmeyin hem kilo alamazsınız hemde şekerini z çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…