2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kendini strese sokmaya yer arama cnm..hamilelik bu hergün aynı olacak değilya bende 8 haftayı bitirmek üzereyim son bir haftadır bulantılarım ara ara olmaya başladı ilk zamanlar çok fazlaydı..şiştik zaten akşamları oluyor genelde gaz birikmesinden..sakin ol keyfine bak herşey yolundadır

İnsallh cnm yaaa daha yeni kendime geldim birde ben evimden ayrilinca bi garip oluyorum ne kadar annemin yaninada gelsem insan kendi evini ariyor rabbim sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin bebeklerimizi

İnsallh cnm yaaa daha yeni kendime geldim birde ben evimden ayrilinca bi garip oluyorum ne kadar annemin yaninada gelsem insan kendi evini ariyor rabbim sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin bebeklerimizi
Insanın kendi evi gibi olmaz tabiki ne kadar baba ocağı da olsa:) ama annenin yardımı olur cnm her zaman bi büyük iyidir tabi kişisine göreAllah cümlemizin bebeklerini kötülüklerden korusun her Dr gelişimizden hayırlı haberle dönmeyi sağ sağlim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.AMİNNN

AMIN...

merhaba kizlar bizde 10+2 olmuşuz aslında zaman baya hızlı gecıyormus 4 eylülde kontrolum heyecanla bebişi tekrardan goreceğim günü bekliyorum... mide bulantılarım var ama inatla kusmuyorum ve sürekli yatmak istiyorum kokulardan bıktım burnumu kesip atmak istiyorum bir de havalar çok sıcak ama üşüyorum bu klima beni mahvetti :) babamız sehır dısına gıtmıstı inşallah yarın gelecek iki kalp bir bedende oluyonca daha çok özlenıyormuş :) sizi seviyorum kolay hamilelikler sağlıklı doğumlar olsun inşallah...

Kızlar günaydın bende dayanamadım bugün doktora gitmek istedim oynuodu minik bir sorun yok dediler bir daha 12. Haftada gideceğim

gaz gitmiştir cnm ben sabah hamile değil gibiyim göbek yok gibi nerdeyse akşama doğru 4,5aylık hamile gibi göbek oluyo gazdan :)

Herkese merhabalar miskamberden haber yok hala dimi dün aksam baslayan kanama sebebi ile hastaneye geldim ve kese arkasinda kocaman bi kanama alani olusmus hastaneye yatirdilar dünden beri hastanedeyim dualarinizi eksik etmeyin kızlar bebeğim suan iyi cok sukur hepimizin kucagina almak nasip olsun ins

Canim ben mm yazmayi unutmusum cm degil mm yani 2.5 cm di ozaman benimkide yani sorun yok

Çok geçmiş olsun canım. Umarım en kisa zamanda kanaman durur. Allah bebisin korusun

gaz gitmiştir cnm ben sabah hamile değil gibiyim göbek yok gibi nerdeyse akşama doğru 4,5aylık hamile gibi göbek oluyo gazdan :)
cnm bende aynen senin gibiyim gece olunca karnım geriliyor resmen. ama sabah gayet iyi. neyse herşey sağlıklı olsunda bunlar birşey diil. ben de dün doktora gittim kızlar bebeğimi gördüm boyu 11 cm miş. parmak çocuk oldu artık mercimekten :) çok enteresan bir şey :) onun dışında kızlar hergün mutlaka iki ceviz iki badem iki fındık ihmal etmiyoruz demir ilacı ve elevit diye bi vitamin verdi. onun dışında ben omega3 de kullanıyorum zaten eva daily diye bi ilaç. ama tabi bunların hepsi vitamin.bir de en önemli konu kızlar ikinci üç ayda bebek toplamda bir kilo alıyormuş o yüzden doktor senin kilo almanı gerektirecek birşey yok ikinci üç yda kilo beklemiyoruz dedi. aman kızlar herşeyi yiyip içelim ama abartmayalım bide bunların geri dönüşü var. hepimize güzel mutlu hamilelikler :)

Geçmiş olsun cnm inşallah en kısa zamanda sorunlarınız hallolur

kızlar sanırım ben yanlış anlamışım 11 cm değil kağıtta öyle yazmıyor şimdi baktım tekrar. 7.2 miş. yanlış anlaşılma olmasın :)

Canim geçmiş olsun.en kısa zamanda hastaneden çıkarsın insallah

bu arada kızlar bir şey daha sormak istiyorum istanbuldaki arkadaşlara. ben ikili test yaptıracağım gittiğim hastanede 250 tl ye yapıyorlarmış. doktorda dediki perinatolog olan başka bir hastanede de yaptırabilirsin.perinatolaog olan hastanelerde daha iyi yorumlanıyormuş. cinsiyeti hakkındada fikir sahibi olabilirsiniz kesin olmamakla birlikte dedi. haseki çapa cerrahpaşa da yaptırabilirsin dedi bende hasekiden randevu aldım pazartesiye. kaç güne çıkar acaba sonuçlar biliyor musunuz. istanbuldakiler siz nerelerde yaptırdınız ???

Merhaba kızlar.Bi süredir yoktum.Herkes iyidir umarım.9+2yken bebeğimizi görmeye gitmiştik.Artık bir bebek şeklini almıştı ve boyu 2.6 cm(26 mm) idi.Ben kalp atışını görmüştüm ama o dr.um ilk 3 ay bağ kurulmaması için duyurmuyoruz kalp seslerini demişti.Bu sefer diğer dr.umuza gittik babasıyla.O da ben de ilk defa duyduk.Boş bulunup korktum hatta ses birden yüksek gelince Rabbim ne büyük bir mucize...Allah'ım ne büyük bi mutluluk,heyecan ve duygusallık Ben şimdiden hamile tişört ve pantolonları aldım.Almam gerekiyordu çünkü pantolonlarım olmuyordu İrileştim sanki ve 3 kilo almışım tatlı,ekmek ve abur cubur yemememe rağmen.Hareketsizlik beni çok etkiliyor,şu okullar açılsa da biraz hareket edebilsem rahatlıcam eminim...Akşam yürüyüşleri dışında yaptığım bir şey yok...Eylül'ün ilk haftasında 2li test için randevumuz var,ondan 2 veya 3 hafta sonra da cinsiyetini öğrenebilirmişiz.Kız-erkek hiç farketmez,Rabbim hepimize sağlıklı,hayırlı evlatlar versin.Amin...

Aminnnn arkadaşım.Bende de baş dönmesi,mide bulantısı vs olmadı,şimdi sen böyle yazınca acaba benim de 13. haftamda olur mu ki diye bi düşündüm Komşumun da ikizleri var o da 12. haftaya kadar çok rahattım ama ondan sonraki 1 ay berbat durumdaydım demişti.Ben şahsen bebiş için değil ama kendim için alışveriş yaptım bile :) Bebişe de dayanabilirsem 7. aydan sonra (ki hiç öyle görünmüyor),yoksa cinsiyet belli olduktan sonra başlarız sanırım...

Ne iyi ettin de paylaştın arkadaşım,sayende biz de bilgilenmiş olduk,teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…