- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Kendini strese sokmaya yer arama cnm..hamilelik bu hergün aynı olacak değilya bende 8 haftayı bitirmek üzereyim son bir haftadır bulantılarım ara ara olmaya başladı ilk zamanlar çok fazlaydı..şiştik zaten akşamları oluyor genelde gaz birikmesinden..sakin ol keyfine bak herşey yolundadırkızlar günaydın..moralim çok bozuk bugün.. sebebine gelince dün ve bugün o karnımdaki şişlik gitti moralim bozuldu durup dururken canım hiç bişey istemiyor..ağrım kanamam yok ama evham yaptım kendi kendime..bebeğime bişey mi oluyor diye yoksa o gaz mı gitti folik asiti bırakınca.. 2 gün oldu bırakalı
İnsallh cnm yaaa daha yeni kendime geldim birde ben evimden ayrilinca bi garip oluyorum ne kadar annemin yaninada gelsem insan kendi evini ariyor rabbim sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin bebeklerimiziKendini strese sokmaya yer arama cnm..hamilelik bu hergün aynı olacak değilya bende 8 haftayı bitirmek üzereyim son bir haftadır bulantılarım ara ara olmaya başladı ilk zamanlar çok fazlaydı..şiştik zaten akşamları oluyor genelde gaz birikmesinden..sakin ol keyfine bak herşey yolundadır
Insanın kendi evi gibi olmaz tabiki ne kadar baba ocağı da olsa:) ama annenin yardımı olur cnm her zaman bi büyük iyidir tabi kişisine göreİnsallh cnm yaaa daha yeni kendime geldim birde ben evimden ayrilinca bi garip oluyorum ne kadar annemin yaninada gelsem insan kendi evini ariyor rabbim sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin bebeklerimizi
Insanın kendi evi gibi olmaz tabiki ne kadar baba ocağı da olsa:) ama annenin yardımı olur cnm her zaman bi büyük iyidir tabi kişisine göreAllah cümlemizin bebeklerini kötülüklerden korusun her Dr gelişimizden hayırlı haberle dönmeyi sağ sağlim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.AMİNNN
Teyzeleri kuzuma bakin :) cinsiyet yorumu varsa alabilirim .. Esim bu gobekli diyo bana benziyo diyo :)
gaz gitmiştir cnm ben sabah hamile değil gibiyim göbek yok gibi nerdeyse akşama doğru 4,5aylık hamile gibi göbek oluyo gazdan :)kızlar günaydın..moralim çok bozuk bugün.. sebebine gelince dün ve bugün o karnımdaki şişlik gitti moralim bozuldu durup dururken canım hiç bişey istemiyor..ağrım kanamam yok ama evham yaptım kendi kendime..bebeğime bişey mi oluyor diye yoksa o gaz mı gitti folik asiti bırakınca.. 2 gün oldu bırakalı
canım merhaba benim de doğumum 19 Mart inşallah aynınız da yorumunu görünce şaşırdım Pazartesi kontrole gitmiştim boyu 2.66 cm di. Sen 25 li rakamlar yazmışsın biz de mi problem varsen ne zaman gitmiştin?
Herkese merhabalar miskamberden haber yok hala dimidün aksam baslayan kanama sebebi ile hastaneye geldim ve kese arkasinda kocaman bi kanama alani olusmus hastaneye yatirdilar dünden beri hastanedeyim dualarinizi eksik etmeyin kızlar bebeğim suan iyi cok sukur hepimizin kucagina almak nasip olsun ins
cnm bende aynen senin gibiyim gece olunca karnım geriliyor resmen. ama sabah gayet iyi. neyse herşey sağlıklı olsunda bunlar birşey diil. ben de dün doktora gittim kızlar bebeğimi gördüm boyu 11 cm miş. parmak çocuk oldu artık mercimekten :) çok enteresan bir şey :) onun dışında kızlar hergün mutlaka iki ceviz iki badem iki fındık ihmal etmiyoruz demir ilacı ve elevit diye bi vitamin verdi. onun dışında ben omega3 de kullanıyorum zaten eva daily diye bi ilaç. ama tabi bunların hepsi vitamin.bir de en önemli konu kızlar ikinci üç ayda bebek toplamda bir kilo alıyormuş o yüzden doktor senin kilo almanı gerektirecek birşey yok ikinci üç yda kilo beklemiyoruz dedi. aman kızlar herşeyi yiyip içelim ama abartmayalım bide bunların geri dönüşü var. hepimize güzel mutlu hamilelikler :)gaz gitmiştir cnm ben sabah hamile değil gibiyim göbek yok gibi nerdeyse akşama doğru 4,5aylık hamile gibi göbek oluyo gazdan :)
Geçmiş olsun cnm inşallah en kısa zamanda sorunlarınız hallolurHerkese merhabalar miskamberden haber yok hala dimidün aksam baslayan kanama sebebi ile hastaneye geldim ve kese arkasinda kocaman bi kanama alani olusmus hastaneye yatirdilar dünden beri hastanedeyim dualarinizi eksik etmeyin kızlar bebeğim suan iyi cok sukur hepimizin kucagina almak nasip olsun ins
Canim geçmiş olsun.en kısa zamanda hastaneden çıkarsın insallahHerkese merhabalar miskamberden haber yok hala dimidün aksam baslayan kanama sebebi ile hastaneye geldim ve kese arkasinda kocaman bi kanama alani olusmus hastaneye yatirdilar dünden beri hastanedeyim dualarinizi eksik etmeyin kızlar bebeğim suan iyi cok sukur hepimizin kucagina almak nasip olsun ins
Aminnnn arkadaşım.Bende de baş dönmesi,mide bulantısı vs olmadı,şimdi sen böyle yazınca acaba benim de 13. haftamda olur mu ki diye bi düşündümMerhaba bayanlar bende kısmet nasip olursa mart ayında anne olacağım. şu ana kadar hiç mide bulantısı kusma baş dönmesi vs şikayetlerim olmadı ama dün gece uykumdan uyandım ve deli gibi bir baş dönmesi 12+5 haftalık hamileyim başına böyle bir şey gelen varmı ? bir de şimdiden alışverişe başladınız mı yoksa daha çok mu erken :) allah herkesın evlatlarını saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
Ne iyi ettin de paylaştın arkadaşım,sayende biz de bilgilenmiş olduk,teşekkürler...baş dönmesi olmadı bende hiç halsizlk daha çok, alışveriş için cinsiyeti bkliyorum ama internetten hep bebek eşyalarına bakıp duruyorum :) fikir ediniyorum monozebra die oyun kartları varmış 0-1 yaş zeka gelişimi için ilk zamanlar siyah beyaz zıt renkler bebişlerin ilgisini çekiyormş bende nette arayarak buldum figürleri çıktı aldm demin mukavvaya yapıştırıcam ilk icraatım bu oldu açıkçası :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?