olduysa bırakabilirsin bence ama yerine başlaman gereken de ilaç var, decavit ya da elevit vs...3 hafta var daha ama...
ınternetten baktım bıraz. uc aylık olana kadar kullanılmalı yazıyordu. kendı kendıme bıraksam mı kı?
Merhaba kızlar 11+3 te kontrole gittim bebişimin boyu 4.2 cm o yüzden 1 eylül de gidicez ikili test için birde bebişim hiç oynamıyordu doktor herşey normal uyuyor dedi ama benim içim rahat etmedi sonra nette baktım çoğunlukla uyuyorlarmış.Benimle aynı durumu yaşan var mı aranızda?
canım merhaba benim de doğumum 19 Mart inşallah aynınız da yorumunu görünce şaşırdım Pazartesi kontrole gitmiştim boyu 2.66 cm di. Sen 25 li rakamlar yazmışsın biz de mi problem varsen ne zaman gitmiştin?
Aaa ikizlerin mi var canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin diğeri de kızdır içime öyle doğdu. İkiz kızlara bayılırımmm
Tşk edrim inş,. hepimiz sağlıkla kucağımiza alırız , kız mi diyorsun hayırlısı bakalım
Offf çok abartmış ya ama sen yine bulantı ilacını al bence doktoruna güven.
Maşallah kuzuna canım orda yukarı doğru bi çıkıntı var ama bariz kordon yani. Nub görünmüyor pek
Hayırlısı olsun ilk günün güzel geçer umarım
Geçmiş olsun canım adaçayı falan içme sakın. Tavuk suyuna çorba iç karabiberli limonlu :))
Uyuyordur canım o üzülme sen. Bu aylarda zaten hareketli yakalamak zor olan. Bir dahakine yarım saat önce çikolata yiyip de gir :)
benim hemen ertesi gün çıktı ama doktorda şaşırdı bu kadar erken çıkmazdı diyeikili test sonucu kaç günde çıkıyor?10 gün sonra taşınacağız kısmet olursa.çarşamba yapılacak çıkar mı sonucu
Evet canim ben varim progestan kullandim bitirdim ay sonu randevum var bakalim ne dicek doktorumuzBenim de rahimde kanama alanı var. İğne oldum iki kere ve progestan verdi. Dinleneceksin dedi. Böyle bir durum yaşayan var mı?
al bendende o kadarAy kizlar ya benim karnim buyumuyor dumduzbebegim mi buyumuyor acaba. Ilk haftalarda kocamandi karnim simdi dumduz. Su aralar yemek yiyemiyorum ondan olabilir mi acaba
Ikili teste kadar sabretcem benimde moralim bozuk. Sen ikili test yapgirdini gelisimi nasilmis bebisinal bendende o kadaray moralim çok bozuk
çok iyiydi canım sıkıntı yok ben sanırım evham yapıyorum bi sonraki randevum eylül 15 o vakte kadar artık naparım bilmiyorumIkili teste kadar sabretcem benimde moralim bozuk. Sen ikili test yapgirdini gelisimi nasilmis bebisin
Banada 1 ay sonra gel demisti 1 ay gecmek bilmiyor arasi uzayinca evham yapmaya basliyoruz sanirim :)çok iyiydi canım sıkıntı yok ben sanırım evham yapıyorum bi sonraki randevum eylül 15 o vakte kadar artık naparım bilmiyorum
al bendende o kadaray moralim çok bozuk
ayy canım ya sanki bunu sizlerden biri söyleyince rahatlıyorum..Kizlar o siskinlikler gaz siskinligi zaten, bebek ancak simdiden sonra buyumeye baslar dedi yani karninda simdiye kadar olan siskinlikler gazdan baska birsey degil dedi. Zaten gunduz iniyor aksam cikiyor, bebekle alakasi yok yani.... Bosuna takmayin kafaniza
ikili test sonucu kaç günde çıkıyor?10 gün sonra taşınacağız kısmet olursa.çarşamba yapılacak çıkar mı sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?