2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkkese bıraktırdıklarına göre 12 haftan
3 hafta var daha ama...
ınternetten baktım bıraz. uc aylık olana kadar kullanılmalı yazıyordu. kendı kendıme bıraksam mı kı?
olduysa bırakabilirsin bence ama yerine başlaman gereken de ilaç var, decavit ya da elevit vs...

Ayni durumdayim iki seferdir uyuyoo yerli yabanci tum sitelerd arastirdim bugun de icim rahatladi, cok olasi birseymis sikinti yok yani.. Ama ikili testte uyandrsin diye israr etcem

Günaydın bugün bende erkenciyim ....
ben 6.hafta bittiginde eleviti bırakmıştım tahlillerim de normal çıktı.ama folik asite devam doguma kadar kan pıhtılaşması oldugu için bırakmayacagız...

ikili test sonucu kaç günde çıkıyor?10 gün sonra taşınacağız kısmet olursa.çarşamba yapılacak çıkar mı sonucu

kızlar günaydın.. moralim çok bozuk bugün.. sebebine gelince dün ve bugün o karnımdaki şişlik gitti moralim bozuldu durup dururken canım hiç bişey istemiyor..ağrım kanamam yok ama evham yaptım kendi kendime..bebeğime bişey mi oluyor diye yoksa o gaz mı gitti folik asiti bırakınca.. 2 gün oldu bırakalı

Ay kizlar ya benim karnim buyumuyor dumduz bebegim mi buyumuyor acaba. Ilk haftalarda kocamandi karnim simdi dumduz. Su aralar yemek yiyemiyorum ondan olabilir mi acaba

al bendende o kadar ay moralim çok bozuk

Kizlar o siskinlikler gaz siskinligi zaten, bebek ancak simdiden sonra buyumeye baslar dedi yani karninda simdiye kadar olan siskinlikler gazdan baska birsey degil dedi. Zaten gunduz iniyor aksam cikiyor, bebekle alakasi yok yani.... Bosuna takmayin kafaniza

ayy canım ya sanki bunu sizlerden biri söyleyince rahatlıyorum.. niye korkutuyorsam kendimi ..panikten önüme hazır geleni de yiyemez oluyorum

ikili test sonucu kaç günde çıkıyor?10 gün sonra taşınacağız kısmet olursa.çarşamba yapılacak çıkar mı sonucu

Ben henuz yaptirmadim da sordugumda bir hafta dediler halbuki bazi arkadaslarin 3 gubde cikmisti belki garanti olsun diye uzun surec veriyolardir da normalde daga erken cikiyordur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…