2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın Mart anneleri, herkese merhaba

Güzel bir hafta sonu diliyorum herkese

Arkadaşlar benimde karnım bir gün çok şiş bir gün çok düz oluyor. Bunda korkulacak birşey göremiyorum ben.
Sonuçda ters giden bir durum yoksa ortada o günkü şişlik olduğunu anlayabilirsiniz. Sonuçda vücut büyük bir değişime uğruyor

Ama kasınlarınızdaki sertlikten mercimeklerin orada olduğunu anlayabilirisiniz :)

Canim bende ayni durumdayim.dune kadar kocaman gaz gobegim vardi.simdi yok.herseyden korkar oldum.Neyseki yalniz degilimm sizde oylesiniz.anliyorumki annrlik psikolojisinden bunlar:))))

Kızlar merhaba inşallah iyisinizdir ben hemen kaççam internet kotam dolmuş 2li testimi şükür iyi çıktı sonucum ben de çok tembellik var bulantılarım geçti şükür ama kilo vermeye devam ediyorum 9 kilo gitti benden doktor normal olduğunu söledi buarada benimde karnım hiç yok hayırlısı olsun diyelim hoşçakalın.

MERHABA BEN DE EN SON 12+4 GİRDİM İLK DEFA ELİNİ OYNATIRKEN GÖRDÜM AMA KALP ATIŞLARINI DAHA ÖNCE DUYMUŞTUM DOKTOR DİNLETMEDİMİ ?

günaydın kızlar. benim mide bulantılarım da fena yine bugün. bi gün çok iyi oluyorum bi gün daha fena oluyorum. ama karnımdaki bebişimi düşününce mide bulantılarıma bile seviniyorum, annelik böyle bir şey oluyor sanırım :)

9 kilomu verdin nasıl verrdin ??

9 kilomu verdin nasıl verrdin ??

kızlar ben yatarken sırtüstü yatınca acayip gerinmek esnemek istiyorum yaaaa şöyle çatlayana kadar gerinebilirm o derece yani.

9 kilo epey fazlaymış.kilolu musunuz?serum takviyesi yapılmadı mı?
ben oğlumda 6 kilo verdim iki kez tam şişe serum verdiler.günde 30 kez kustuğum oluyordu.çok geçmiş olsun.

Merhaba arkadaslar
bir suredir şehir dışındayım,yazamadım.
geçen gün 2li sonucumuzu aldık,çok şükür temiz çıktı.
bir haftadır mide yanması yok sanırım bitti.
dönüşte de dr amcaya gidicez inşallah iyidir bebeğim

Bitter bende seni merak etmiştim sen işe başlamayacakmıydın yanlışmı hatırlıyorum.sebest bhcg kaç çıktı.
bizim kontrolumuzde taaaa 12 eylülde 3 hafta var daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…