kızlar günaydın..moralim çok bozuk bugün.. sebebine gelince dün ve bugün o karnımdaki şişlik gitti moralim bozuldu durup dururken canım hiç bişey istemiyor..ağrım kanamam yok ama evham yaptım kendi kendime..bebeğime bişey mi oluyor diye yoksa o gaz mı gitti folik asiti bırakınca.. 2 gün oldu bırakalı
peki canim hic kalkmadan sadece yattin mi?Evet canim ben varim progestan kullandim bitirdim ay sonu randevum var bakalim ne dicek doktorumuz
Merhaba kızlar 11+3 te kontrole gittim bebişimin boyu 4.2 cm o yüzden 1 eylül de gidicez ikili test için birde bebişim hiç oynamıyordu doktor herşey normal uyuyor dedi ama benim içim rahat etmedi sonra nette baktım çoğunlukla uyuyorlarmış.Benimle aynı durumu yaşan var mı aranızda?
9 kilomu verdin nasıl verrdin ??Kızlar merhaba inşallah iyisinizdir ben hemen kaççam internet kotam dolmuş2li testimi şükür iyi çıktı sonucum ben de çok tembellik var bulantılarım geçti şükür ama kilo vermeye devam ediyorum 9 kilo gitti benden doktor normal olduğunu söledi buarada benimde karnım hiç yok hayırlısı olsun diyelim hoşçakalın.
9 kilomu verdin nasıl verrdin ??Kızlar merhaba inşallah iyisinizdir ben hemen kaççam internet kotam dolmuş2li testimi şükür iyi çıktı sonucum ben de çok tembellik var bulantılarım geçti şükür ama kilo vermeye devam ediyorum 9 kilo gitti benden doktor normal olduğunu söledi buarada benimde karnım hiç yok hayırlısı olsun diyelim hoşçakalın.
peki canim hic kalkmadan sadece yattin mi?[/QUO
Yok ole kalkmadan yatmadim hic hatta hic yatmadim gunluk islerimi yaptim sadece diyelim bulasik yikadim sonrasinda 15 dk uzandim o sekilde donlene dinlene is yaptim tabi agir ve zorlayici bisey yapmadim
Canım kalp atışlarını duydum sadece hareket etmiyordu.MERHABA BEN DE EN SON 12+4 GİRDİM İLK DEFA ELİNİ OYNATIRKEN GÖRDÜM AMA KALP ATIŞLARINI DAHA ÖNCE DUYMUŞTUM DOKTOR DİNLETMEDİMİ ?
Bitter bende seni merak etmiştim sen işe başlamayacakmıydın yanlışmı hatırlıyorum.sebest bhcg kaç çıktı.Merhaba arkadaslar
bir suredir şehir dışındayım,yazamadım.
geçen gün 2li sonucumuzu aldık,çok şükür temiz çıktı.
bir haftadır mide yanması yok sanırım bitti.
dönüşte de dr amcaya gidicez inşallah iyidir bebeğim
Dikkat et cnm çok gerinme özellikle ayaklara kramp giriyor çok fena yoksa benimde gerinesim oluyorkızlar ben yatarken sırtüstü yatınca acayip gerinmek esnemek istiyorum yaaaa şöyle çatlayana kadar gerinebilirm o derece yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?