2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bilmiuorum bildigi varsada anlatma yontemi yanlis geceleri onunla konusmalarimizi dusundukce uyuyamiyorum

canım biraz da senin bu dönem hassas olmandan kaynaklanıyor olabilir hissettiklerin. Ben de herkese karşı daha tahammülsüzüm, eşim laf arasında normalde kırılmayacağım birşey söylüyor tutamıyorum kendimi gözlerim doluyor sen bana x dedin diye...

Bence şu an daha hassas olduğunu ve seni alttan almalarını çok üzerine gelmemelerini, psikolojinin bozulmasının seni kötü beslenmekten daha çok etkilediğini anlat biraz sqakinleşince

Günaydın kızlar. Bende bugün gazman gibiyim. Nasıl sancı oluyor. Gaz sancisi kötü Bişey mis. Bu gazin bir caresi yokmu????
günaydın hepimiz aynı dertten muzdaripiz sanırım bazen bıçak saplamış gibi batıyo karnım ağrı sancıdan

Ya neler anlattim bilemezsin daha dun bana geldi evdede yapti ayni seyleri babam karisma bunaltma su kızı artik dedi. Ama biri uyardikca daha cok yapiyor.. Allah askina mudahale etme zorla yedirme dedim agzima soktukca sokuyo midem duzelmisti yine basladi bulantilarim yediklerimi hep cikartiyorum annem aklima gelince . Ben 10 yildan sonra olmusum o yuzden ustume cok dusuyor hak veriyorum anliyorum ama artik sabrim bitti 26 yasindayim her anim bu huyuyla gecti hayatimin her donemini burnumdan getirdi. Evime esya alirken bile beni rezil etti herkes kayinvaliden mi diye sordu cok doluyum kizlar coook .. Artik katlanamiyorum .

Mide bulantisi, halsizlikte rakip tanimma da uykusuzluk yok bende cik sukur simdilik. Neden uyuyamiyorsunuz? Benim 9'dan sonra uykum gelmeye basliyor aksam
çok uyku bende de var ama kesik kesik hep gece dönerken bile uyanıyorum ama gün içinde kafamı koysam uyurum o derece uykuluyum ve çabuk uyuyorum sadece tam uyku yok hep kesik kesik

Bende aynı durumdayım. Annem kaynanamdan çok fazla çektiriyor. Beni hep olumsuzluklara dolduruyor. Ama yine de Allah sağlık versin yokluğunu gostermesin

Buarada bende 14 sene sonra gelmiş bir çocuğum. 2 abim var.onlara söyleyemedigi herseyi de bana söyler. Biz bide aynı evde yaşıyoruz. Mümkün olduğunca konusmamaya tartışmamaya calisiyorum. Uzak duruyorum.Ne yapsam yaranamiyorum. Bana intizar bile eder.senin çocuğunda senin gibi olsun der.bende keske benim gibi olsa derim.birtane yigenim var.anne baba ayrı.otorite tanımayan bir çocuk onla ilgili anne böyle yapma desem.senin de kızın var bakalım o nolacak der.yani sende ayrılabilirsin anlamında. Şuan anne hamileyim üstüme gelme dememe ragmen herseye laf sayıyor. Bende iletişimimi minimumda tutuyorum

günaydın hepimiz aynı dertten muzdaripiz sanırım bazen bıçak saplamış gibi batıyo karnım ağrı sancıdan
Aynı durum bende de var arkadaşlar Davul gibi oluyo karnım ve hamileliğimin ilk günlerinden beri devam ediyo. Doktorum sık sık az az yiyerek gaz sancısının azaltılabileceğini söyledi

Aynı durum bende de var arkadaşlar Davul gibi oluyo karnım ve hamileliğimin ilk günlerinden beri devam ediyo. Doktorum sık sık az az yiyerek gaz sancısının azaltılabileceğini söyledi
bende çok doyurmuyorum karnımı ama genede oluyo demekki, bazen eşimin yanında tutamıyorum ama yapcak bişey yok hamileliğimin arkasına sığınıyorum "gibeyim ben ondan" diye

özellikle su içme kısmı hoşuma gitti çünkü susamadığım halde su içmeyi hiç sevmiyorum. ultrason kısmı ise hiç hoşuma gitmedi çünkü meraktan doktora sık sık gitmek istiyorum :)

Bende boya hurafesini sevdim :)

Kızlar yapacak bişey yok. Bebeğinizin dünyaya gelince annelerinizi daha çok animsiyacak ve hatta anliyacaksiniz. Ilk oğlum 6.5 yaşında onda yaşadığım her sıkıntıda annemi o kadar iyi anlıyorum ki. Eskiden hiçbir anlam veremedim yaptıklarına ve hatta kızardım. Oğlum küçükken bile bu böyleydi. Ama paşam büyüdükçe anladım ki bende aynı annem gibi oluyorum. Pimpirikli, telaşlı, müdahaleci. .. Allah sonumuzu hayretsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…