Bilmiuorum bildigi varsada anlatma yontemi yanlis geceleri onunla konusmalarimizi dusundukce uyuyamiyorum
günaydın hepimiz aynı dertten muzdaripiz sanırım bazen bıçak saplamış gibi batıyo karnım ağrı sancıdanGünaydın kızlar. Bende bugün gazman gibiyim. Nasıl sancı oluyor. Gaz sancisi kötü Bişey mis. Bu gazin bir caresi yokmu????
Ya neler anlattim bilemezsin daha dun bana geldi evdede yapti ayni seyleri babam karisma bunaltma su kızı artik dedi. Ama biri uyardikca daha cok yapiyor.. Allah askina mudahale etme zorla yedirme dedim agzima soktukca sokuyo midem duzelmisti yine basladi bulantilarim yediklerimi hep cikartiyorum annem aklima gelince . Ben 10 yildan sonra olmusum o yuzden ustume cok dusuyor hak veriyorum anliyorum ama artik sabrim bitti 26 yasindayim her anim bu huyuyla gecti hayatimin her donemini burnumdan getirdi. Evime esya alirken bile beni rezil etti herkes kayinvaliden mi diye sordu cok doluyum kizlar coook .. Artik katlanamiyorum .canım biraz da senin bu dönem hassas olmandan kaynaklanıyor olabilir hissettiklerin. Ben de herkese karşı daha tahammülsüzüm, eşim laf arasında normalde kırılmayacağım birşey söylüyor tutamıyorum kendimi gözlerim doluyor sen bana x dedin diye...
Bence şu an daha hassas olduğunu ve seni alttan almalarını çok üzerine gelmemelerini, psikolojinin bozulmasının seni kötü beslenmekten daha çok etkilediğini anlat biraz sqakinleşince
çok uyku bende de var ama kesik kesik hep gece dönerken bile uyanıyorum ama gün içinde kafamı koysam uyurum o derece uykuluyum ve çabuk uyuyorum sadece tam uyku yok hep kesik kesikMide bulantisi, halsizlikte rakip tanimma da uykusuzluk yok bende cik sukur simdilik. Neden uyuyamiyorsunuz? Benim 9'dan sonra uykum gelmeye basliyor aksam
canım bebeğin ilk torun mu ?valla odama kapanip aglamak istiyorum moralimi yerle bir ediyo her sabah arayipben napacam bu annemle ya dayanamiyorum artik
Bende aynı durumdayım. Annem kaynanamdan çok fazla çektiriyor. Beni hep olumsuzluklara dolduruyor. Ama yine de Allah sağlık versin yokluğunu gostermesinArtik yoruldum gonlunu almaktan filan eskiden beri boyle ya beni ilgisiyle boğdu bitirdi .. Aramicam aradigindada acmicam anlasin artik sucunu . Catlasin merakindanda ya kayinvalidemde yanimda valla cıtı cıkmıyo kadınin insan kaynanadan ceker ben annemden cekiyorum oyle bildigin gibi degil canim
Evet canim ilkcanım bebeğin ilk torun mu ?
Ay valla benim gibi biri varmis demek :) sevinsem mi uzulsem mi bilemedim :) rabbim yardim etsin bizeBende aynı durumdayım. Annem kaynanamdan çok fazla çektiriyor. Beni hep olumsuzluklara dolduruyor. Ama yine de Allah sağlık versin yokluğunu gostermesin
anlaşıldı hem senin geç doğmuş olman hem bebeğin ilk oluşu annen panik olmuş durumda sabretmeye çalış canım zamanla o da alışacak atlatacaktır bu süreci.Evet canim ilk
özellikle su içme kısmı hoşuma gitti çünkü susamadığım halde su içmeyi hiç sevmiyorum. ultrason kısmı ise hiç hoşuma gitmedi çünkü meraktan doktora sık sık gitmek istiyorum :)Hamilelik hakkında doğru sandığınız 10 hurafe
http://www.milliyet.com.tr/hamilelik-hakkinda-dogru-hamilelikfotogaleri-galeri-1924612/?PAGE=1
salıver gitsin :)Günaydın kızlar çok gazım var bu sabah
Aynı durum bende de var arkadaşlargünaydın hepimiz aynı dertten muzdaripiz sanırım bazen bıçak saplamış gibi batıyo karnım ağrı sancıdan
bende çok doyurmuyorum karnımı ama genede oluyo demekki, bazen eşimin yanında tutamıyorum ama yapcak bişey yok hamileliğimin arkasına sığınıyorum "gibeyim ben ondan" diyeAynı durum bende de var arkadaşlarDavul gibi oluyo karnım ve hamileliğimin ilk günlerinden beri devam ediyo. Doktorum sık sık az az yiyerek gaz sancısının azaltılabileceğini söyledi
özellikle su içme kısmı hoşuma gitti çünkü susamadığım halde su içmeyi hiç sevmiyorum. ultrason kısmı ise hiç hoşuma gitmedi çünkü meraktan doktora sık sık gitmek istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?