hamilelikten değil gazdan dolayı göbeğim şiş herkes bebek sanıyor ama sabah inik akşam kocaman ne kadar komik :)Aynı durum bende de var arkadaşlarDavul gibi oluyo karnım ve hamileliğimin ilk günlerinden beri devam ediyo. Doktorum sık sık az az yiyerek gaz sancısının azaltılabileceğini söyledi
Amin canım ama alıştım artık. ALLAH annemi babamı düşürmesi sağlık versin yeterSenin abilerin filan varmis yine torun sevgisini de tatmislar seninki bence asiri ilgiden degil de annenin karakteri o heralde hep el altinda ol istiyor gibi . Benimki cok farkli universiteye gonderirken bile o kadar dua ettim kazanamasin diye of ya dedi :) zaten on yil gec oldu ben bunu ne ara evlendirip torun sahibi olacam derdi taaa yillar once olüm korkusu var hemen olsun istiyor bebek olana kadar da zaten basimin etini yemisti :) neyseki biraz sakinlestim . Senin isinde benimkinden zormus arkadasim rabbim yardim etsin
Gözün aydın masallah darısı bizlere de insallahKızlar ben geldim doktordan bebeğimiz çok şükür çok iyi kıpır kıpır hiç durmuyor doktorum çok hareketli dedi maşallah benim kuzuma :) ense ölçümü yaptı 0.84 çıktı çok şükür oda iyi kan tahlillerini falan verdim sonuçları 1 hafta sonra çıkacak Allah'ın izniyle :) darısı test yaptırcakların başına :)
Kızlar formun en yaşlı anne adayı olarak söylüyorum endişe etmeyin. Vesvese kötü bir şey ben ilk çocuğumu 37 yaşında dogurdum. Ozaman o kadar endişeli gecirmistim hamileligimi ve çok dua etmiştim. Rabbim bana bir kez daha yaşat hamilelik ondada çok Gamsız olayım diye. Şimdi bakıyorum kendime çok Gamsızizim.
Âmin canım inşallah :)Gözün aydın masallah darısı bizlere de insallah
Insallah rahat bir hamilelik geçirirsin. Benim ilk bebeğim tüp bebek yöntemi ile olmuştu. Yumurta rezerv azlığı vardı. Dr tüp bebekte bile% 25 şans veriyorlardi. Bu yüzden hep bir şey olacakmi korkusu ile yaşadım. Çok berbat bir duygu ozaman hamile iken ettiğim duaydi. Inşallah bir kere daha yaşarım bu duyguyu ve çok Gamsız olurum diye. Rabbim kaldırdı içimdeki sıkıntıyı. Ben birde düşük ve nazar için yazılmış Muska takiyorum. Oda rahatlatiyor psikolojik olarakGamsız olmayı basardıysan ne mutlu sana arkadasım..Ben de ilkini 31de dogurdum, şimdi 37yim..ilkinde gamsızdım, şimdi kurtulamıyorum vesveseden..ama hareketlerını hıssettıgımde daha iyi olurum dıye umut edıyorum
ikili test yaptıran arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. test sonuçlarınızı doktorunuz mu yorumladı yoksa sizi perinatologa mı yönlendirdi?
Kızlar ben geldim doktordan bebeğimiz çok şükür çok iyi kıpır kıpır hiç durmuyor doktorum çok hareketli dedi maşallah benim kuzuma :) ense ölçümü yaptı 0.84 çıktı çok şükür oda iyi kan tahlillerini falan verdim sonuçları 1 hafta sonra çıkacak Allah'ın izniyle :) darısı test yaptırcakların başına :)
Kızlar formun en yaşlı anne adayı olarak söylüyorum endişe etmeyin. Vesvese kötü bir şey ben ilk çocuğumu 37 yaşında dogurdum. Ozaman o kadar endişeli gecirmistim hamileligimi ve çok dua etmiştim. Rabbim bana bir kez daha yaşat hamilelik ondada çok Gamsız olayım diye. Şimdi bakıyorum kendime çok Gamsızizim.
Insallah rahat bir hamilelik geçirirsin. Benim ilk bebeğim tüp bebek yöntemi ile olmuştu. Yumurta rezerv azlığı vardı. Dr tüp bebekte bile% 25 şans veriyorlardi. Bu yüzden hep bir şey olacakmi korkusu ile yaşadım. Çok berbat bir duygu ozaman hamile iken ettiğim duaydi. Inşallah bir kere daha yaşarım bu duyguyu ve çok Gamsız olurum diye. Rabbim kaldırdı içimdeki sıkıntıyı. Ben birde düşük ve nazar için yazılmış Muska takiyorum. Oda rahatlatiyor psikolojik olarak
ben gaz var karnımda diyorum dalga geçiyorlar bebek olmasın sakın o diye :)hamilelikten değil gazdan dolayı göbeğim şiş herkes bebek sanıyor ama sabah inik akşam kocaman ne kadar komik :)
ben 36 yaşındayım mide bulantım falan yok denecek kadar az çalışıyorum ve rahatım bünyeyle alakası var yaşa bağlamıyorum. 20 lerinde olup 4 ay sadece serumla beslenen tanıdıklarım var çünkü.Canim yanlış anlamazsaniz bişey sormak istiyorum. Bu inş. Benim 2. Bebisim olacak. Oğlum 6.5 yaşında. Şimdi 33 yaşındayım. Hamileliğim zor geçiyor. Kanamalar, halsizlik, mide bulantilari...vb. Herkes tabi zamanında dogurmadin bu kadar bekledin tabi yasin ileri olduğu için böyle olur filan diyor. Ben onlara pek katılmıyorum yani yaşla zorluk arasında pek bir bağ olduğunu düşünmüyorum. Sizce?
Canim yanlış anlamazsaniz bişey sormak istiyorum. Bu inş. Benim 2. Bebisim olacak. Oğlum 6.5 yaşında. Şimdi 33 yaşındayım. Hamileliğim zor geçiyor. Kanamalar, halsizlik, mide bulantilari...vb. Herkes tabi zamanında dogurmadin bu kadar bekledin tabi yasin ileri olduğu için böyle olur filan diyor. Ben onlara pek katılmıyorum yani yaşla zorluk arasında pek bir bağ olduğunu düşünmüyorum. Sizce?
ben 36 yaşındayım mide bulantım falan yok denecek kadar az çalışıyorum ve rahatım bünyeyle alakası var yaşa bağlamıyorum. 20 lerinde olup 4 ay sadece serumla beslenen tanıdıklarım var çünkü.
Yaşla bağlantılı canım elbette ama senin öyle sıkıntı yaratacak bir yaşın yok..Her hamılelık bırbırınden farklıdır..Yanı cok ara vermenle fılan da alakası yok..Benım oglum da 6,5 yasında ama masallah ne bulantı ne de baska bısey yasamadım..Genelde 35 yaş sonrasına riskli denir, o risk de bebeğin gelişimi ve doğumun şekliyle ilgilidir, nasıl bır hamılelık gecırecegınle ilgili değildir..Yani sana yorum yapanlar yanılıyor
Ya nasıl moralim i bozuyor o yorumlar. Tsk ederim cevabınız için. BBebislerimizi kucağımıza alsak geçer bu sıkıntılar. Office Mart bi gelse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?