Benimde 5.5 yaşında kızım var canım ama ben annemin bana karşı tavırlarına hala anlam veremiyorum.hatta kocama eğer ben annem gibi olursam çocuğum a karşı bana hemen müdahale et diyorum.asiri baskıcı dediğim dedik tavizsiz. Böylesi bir annenin çocuğu çok Pasifize ve ozguvensiz oluyor.eger üniversiteyi kazanıp dışarda okumasaydim o zincir hic kırılmayacakti.toplum içinde durakta inecek var diyemezdim. Neyse geleceğin anneleri kontrolle baskiciligi birbirinden ayırın. Çocuğunuz sizden bir parça olsa da, sizle aynı düşünceleri paylaşmak zorunda olmadığını kabul edin. Ona bağımsız bir birey olma şansı verin lutfenKızlar yapacak bişey yok. Bebeğinizin dünyaya gelince annelerinizi daha çok animsiyacak ve hatta anliyacaksiniz. Ilk oğlum 6.5 yaşında onda yaşadığım her sıkıntıda annemi o kadar iyi anlıyorum ki. Eskiden hiçbir anlam veremedim yaptıklarına ve hatta kızardım. Oğlum küçükken bile bu böyleydi. Ama paşam büyüdükçe anladım ki bende aynı annem gibi oluyorum. Pimpirikli, telaşlı, müdahaleci. .. Allah sonumuzu hayretsin
Bu arada şu imza işini beceremedim bir türlü sizlerin imzası üzerine tıklıyorum imza için bir link var oraya tıkla diyor ben tıklayınca kullanıcı adı ve şifre isteyen bir çerçeve çıkıyor.ama ben zaten giriş yapmış durumdayım mesela az önce mesaj attım kullanıcı olmamış olsam mesaj yazmama zaten izin vermez.
Yarın ikili test yaptıracağım ve bebeğimi göreceğim heyecanlıyım ama endişede duyuyorum.kızım var 6 yaşında onda hiç bir konuda endişe duymamıştım her doktora gidişimde bebeğimi göreceğim mutluluğu ile gittim.şimdi kötü bir durumla karşılaşmayalım diye dua ediyorum.tüm testleri sanki prosedür gibi yaptırdım.ama bunda yine kötümü çıkar acaba diye endişe ediyorum.niye böyle oldu bilmiyorum.mesela yarın doktora kızımızda götürmek istiyorum görmek istiyor çünkü ama ya bir problemle karşılaşırsam kızıma gitmek iyi bir fikir olmayabilir diye düşünüyorum.doktorumda bir o kadar rahat.kanama bölgesi görmüştü hiç önemi yok kanarsa paniklere düşük tehliken yok dedi.tabi bende henüz bir kanama olmadı.kızıma gebeyken zaten problemsiz bir hamilelik geçirmiştim.ama onda hergün sabah aç karnına safra çıkarıyordum.bunda yok öyle bir şey sadece kahvaltıdan sonra gün içinde hafif bulantım oluyor.bu arada yarın cinsiyet hakkında bir şey diyeceğini sanmıyorum 10+5 teyim.
Miskambere ulaşabilecek kimse yok mu arkadaşlar..çok merak ettik
Senin abilerin filan varmis yine torun sevgisini de tatmislar seninki bence asiri ilgiden degil de annenin karakteri o heralde hep el altinda ol istiyor gibi . Benimki cok farkli universiteye gonderirken bile o kadar dua ettim kazanamasin diye of ya dedi :) zaten on yil gec oldu ben bunu ne ara evlendirip torun sahibi olacam derdi taaa yillar once olüm korkusu var hemen olsun istiyor bebek olana kadar da zaten basimin etini yemisti :) neyseki biraz sakinlestim . Senin isinde benimkinden zormus arkadasim rabbim yardim etsinBuarada bende 14 sene sonra gelmiş bir çocuğum. 2 abim var.onlara söyleyemedigi herseyi de bana söyler. Biz bide aynı evde yaşıyoruz. Mümkün olduğunca konusmamaya tartışmamaya calisiyorum. Uzak duruyorum.Ne yapsam yaranamiyorum. Bana intizar bile eder.senin çocuğunda senin gibi olsun der.bende keske benim gibi olsa derim.birtane yigenim var.anne baba ayrı.otorite tanımayan bir çocuk onla ilgili anne böyle yapma desem.senin de kızın var bakalım o nolacak der.yani sende ayrılabilirsin anlamında. Şuan anne hamileyim üstüme gelme dememe ragmen herseye laf sayıyor. Bende iletişimimi minimumda tutuyorum
Daha iyiBeni de kimse hamıle yerıne koymuyor ya..herhalde yaş kemale erdiğinden
SAĞ ÜST KÖŞEDE İSMİNİN olduğu yere tıkla kişisel bilgilerine gir hamilelik takvimi kısmına doğum yapacağın tarihi girip kaydet canım.
Benim de 6,5 yaşında bir oğlum var ve ben de senin gibi bu sefer endişe içinde gecırıyorum hamılelıgımı..BElkı de ikincide böyle hıssetmek normaldir. Bir de yaşımın 37 olmasının verdiği bir gergınlık de var bende..Ben sanıyordum kı ıkıncı hamılelıgımde deneyımlı olacagım ıcın daha rahat olurum ama tam tersi oldu..Allah korktularımıza ugratmasın dıye dua edelim, saglıkla kavusalım ınsallah evlatlarımıza
Doğru söylüyorsunuz bende 35 yaşındayım belki bu yüzdendir. Inşallah tekmeleri hissetmeye başlayınca bu korkularımızda biter.
Teşekkür ederim burcu sonunda oldu.
canım hayır aç olmak gerekmyor öyle birşey söylemedi doktorlar bende normal bi şekilde gittim yaptılarkızlar ikili teste giderken açmı olmak gerekiyor
GELİCEK İNŞALLAH CANIM HERKES SABIRSIZ:)Ufff Mart ne zaman gelcek
canım ben hasekiye randevu aldım gebe polikliniğine. gittim hemen ultrasona koyup bakıyorlar kan tahlili için kan alıyorlar.haftayada sonuç vericekler. hiç öyle sıraya girmek yok. bide orayı dene istersen özeller çok pahalı 250 istediler.Evet ben bakirkoy sadi konuk arastirmaya gittim yaptiramadim onlar kanuniye de sordu yer yok dediler yarin ozelde yapilacak
vaktim kalmadı canım yarın 13+3 olarak yapılacak maalesef 200 tl vereceğimcanım ben hasekiye randevu aldım gebe polikliniğine. gittim hemen ultrasona koyup bakıyorlar kan tahlili için kan alıyorlar.haftayada sonuç vericekler. hiç öyle sıraya girmek yok. bide orayı dene istersen özeller çok pahalı 250 istediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?