Ufff Mart ne zaman gelcek
Bu aylar en çabuk geçen aylar bence.. Tarih Şubat ortasını gösterdikten sonra o günler saatler geçmek bilmiyor, hele çalışanlar izne ayrılmış oluyor evde otur bekle koca göbekle bişeyde yapamıyosun dakikakaları sayıyosun.. İşte o zaman bu forum çooook işe yarıyo
EVET ALIŞVERİŞLERDEN NERDEYSE BİTMİŞ OLUCAK AKŞAMA KADAR BURDA MUHABBET EDERİZ ARTIK:)Bu aylar en çabuk geçen aylar bence.. Tarih Şubat ortasını gösterdikten sonra o günler saatler geçmek bilmiyor, hele çalışanlar izne ayrılmış oluyor evde otur bekle koca göbekle bişeyde yapamıyosun dakikakaları sayıyosun.. İşte o zaman bu forum çooook işe yarıyo
hayırlı olsun canım cinsiyet için yorum yaptı muKızlar ben geldim doktordan bebeğimiz çok şükür çok iyi kıpır kıpır hiç durmuyor doktorum çok hareketli dedi maşallah benim kuzuma :) ense ölçümü yaptı 0.84 çıktı çok şükür oda iyi kan tahlillerini falan verdim sonuçları 1 hafta sonra çıkacak Allah'ın izniyle :) darısı test yaptırcakların başına :)
Kesinlikle katılıyorum..İlkinde ben son haftalarda kafamı kaldırmıyordum forumdan
EVET ALIŞVERİŞLERDEN NERDEYSE BİTMİŞ OLUCAK AKŞAMA KADAR BURDA MUHABBET EDERİZ ARTIK:)
İnşallah canım benim kızım oldukça haylaz ve uykusuz bir çocuktu inşallah sağlıklı ve akıllı bir bebek olur ikincilerBana da öyle gelıyor..henuz hareketlenmedı ve bıze kendını hıssettırmıyor kuzucuklar, ondan tasalanıyoruz..belkı de cok uslu olacaklar, ondan
Canım benim ki 27 Mayıs'ta son adet tarihim ama doktor 12 Haziran dedi yani geç döllenme olmuş yani evet sonuç itibariyle doğumumuz aynı tarihte olacak :)Bbbegimizin tahmini dogum taruhleri ayni:)
Canım benim ki 27 Mayıs'ta son adet tarihim ama doktor 12 Haziran dedi yani geç döllenme olmuş yani evet sonuç itibariyle doğumumuz aynı tarihte olacak :)
Bende 33 yaşındayım bunların yaşla alakası yok her annelik farklı belirtiler veriyorCanim yanlış anlamazsaniz bişey sormak istiyorum. Bu inş. Benim 2. Bebisim olacak. Oğlum 6.5 yaşında. Şimdi 33 yaşındayım. Hamileliğim zor geçiyor. Kanamalar, halsizlik, mide bulantilari...vb. Herkes tabi zamanında dogurmadin bu kadar bekledin tabi yasin ileri olduğu için böyle olur filan diyor. Ben onlara pek katılmıyorum yani yaşla zorluk arasında pek bir bağ olduğunu düşünmüyorum. Sizce?
Canim dun benimde olmustu cok korktum bian doktorumu aradm reflor verdi. Haatta acile gittim tekrar oda ayni ilaci yazdi bi tane kullandim. Hemen etkisini gosterdi. Tavsiye ederiim gecmis olsunKızlar selam ishalim var acile gidicem de doğum hastanesinin aciline mi gitmeliyim yoksa normal bi hastanenin aciline gitsem olur mu?
Kızlar selam ishalim var acile gidicem de doğum hastanesinin aciline mi gitmeliyim yoksa normal bi hastanenin aciline gitsem olur mu?
Canim dun benimde olmustu cok korktum bian doktorumu aradm reflor verdi. Haatta acile gittim tekrar oda ayni ilaci yazdi bi tane kullandim. Hemen etkisini gosterdi. Tavsiye ederiim gecmis olsun
Direk acile git arkadaşım , geçmiş olsun çok.
Alakası yok kulaklarınızı tıklayın. Ağzı olan konuşuyor maalesef. Ben 38 yaşındayım sizin yasinizda iken daha bekardım. Her hamilelik bir olmazCanim yanlış anlamazsaniz bişey sormak istiyorum. Bu inş. Benim 2. Bebisim olacak. Oğlum 6.5 yaşında. Şimdi 33 yaşındayım. Hamileliğim zor geçiyor. Kanamalar, halsizlik, mide bulantilari...vb. Herkes tabi zamanında dogurmadin bu kadar bekledin tabi yasin ileri olduğu için böyle olur filan diyor. Ben onlara pek katılmıyorum yani yaşla zorluk arasında pek bir bağ olduğunu düşünmüyorum. Sizce?
Mrb cnm hoşgeldin..sana da bol sağlıklı günler inş..benimde bir kürtajım var önlem amaçlı yaptırdım pıhtı testini..sadece mthfr677 heterizigot çıktı bunun dışında hepsi normal..doktorlarda bu geni önemsemiyor kadınların %50 sinden fazlasında bu gen böyle olduğundan iğne yada ilaç vermediler.sadece folbiol folik asiti uygun gördüler..kaç Dr gezdiysem hepside aynı kararda.senin hangi genlerde sorun varMerhaba, herkese mutlu sağlıklı bir dönem dilerim. Bende şu an 11. haftanın içerisindeyim. 10 eylülde sanırım 2 li test için gidicem. Aynı zamanda kan pıhtılaşması yanı genlerimde mutasyon var düşük tehlikem fazla clexane iğne kullanıyorum ve 1 yıl kullanacağım. Aramızda pıhtılaşma olan arkadaşlar var mı gittileri doktorlar ne dediler acaba?
Teşekkür ederim canım cinsiyet için çok erken dedi 3 hafta sonra tekrar çağırdı o zMan bile belli olmayabilir dedi :) net birşey olmadan söylemeyeyim dedi :) bende ısrarcı olmadım sağlıklı olsunlar yeterki :)Hayırlı
hayırlı olsun canım cinsiyet için yorum yaptı mu
Teşekkür ederim arkadaşım evet her gittiğimde elim yüreğimde gidiyorum çok şükür allahıma hiç üzmüyor beni meleğim :)bur_mus
Sevindim arkadaşım , Dr.unda iyi yorumlarını duyunca deyme keyfine ,
sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?