2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende bugun tahlillerimi verdim 2 li yarin diger kan tahlilerimde persembe cikcak ense kalinligi 1, 6 cikti doktor iyi dedi ama seninkinden epey yuksek dogum tarihimiz ayni senle ins iyi cikar sonuclarimiz bende cok kadik agrisi vardi doktor idrarda istedi zaten faranjit oluyorum sanirim antibiyotik icicem yazdi ama sonuclarina gore baslatcam dedi biraz uzuldum o yuzden

Canım 2,5 tan yüksek olursa risk taşıyormuş bugün öyle dedi doktorum benimki biraz narin olcak sanırım :) inşallah güzel çıkar Rabbimin izniyle. Kasık ağrısı bendede vardı ama şiddetli değil tabii söyledi doktorum rahim yukarı çıktığı için bu haftalarda ondan ağrı yapabilir hiç takma kafana dedi çok rahatlatır beni çoğu şeyde sağolsun :) sende bu kadar takma kafana benimde boğazlarım şişmişti bende kullanmak zorunda kaldım dişimden boğazıma atlamıştı iltihap kullandım doktorumun verdiği ilacı hiç birşey olmaz Allah'ın izniyle rahat ol ufak sorun bunlar Allah çaresiz dertlerden uzak tutsun bizi ve bebeklerimizi

Teşekkür ederim arkadaşım evet her gittiğimde elim yüreğimde gidiyorum çok şükür allahıma hiç üzmüyor beni meleğim :)
Bende her Dr gittiğimde o Dr bebeği bulup bana yorum yapana kadar ben benlikten gidiyorum tansiyon aleti kolumda ve hep yüksek çıkıyor nabızda 100 lerin üstünde herseferinde.dr diyor neden böyle çok yüksek diyorum siz yorum yapana kadar burda bi kaç saniye böyle beklemek benim için ölüm diyorum..ne zaman herşey yolunda diye söze başlıyor o zaman bakıyorum monitöre...monitör ekranına karşı bi alerjim var kötü bişi duyupta son halini öyle hatırlamak istemiyorum çünkü

Aslında yanlış. Yapıyoruz ama benimde elimde değil tüp bebek tedavisi görüp öyle sahip oldum bebeğime önce allahım sonra doktorum sayesinde:) olumsuz şeyler duymaya alışık olduğum için bebeğimdede olumsuz birşey duyarım diye istemsiz korkuyorum çok şükür iyi sonuçlar alıyoruz Allah sağlıklı sıhatli kucaklarımızada almayı nasip etsin :) tansiyonum bugün baya düşmüştü 9a 5 çıktı ama benimki stresten değil sıcaktandı

Bende geçtiğimiz Mart ayında kalp durmasından kürtaj olduğum için bu kadar endişeli ve stresliyim..allahım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inş

Bebegime bisi olcak korkusu yasiyorum ben ya huzursuzum

Sen nedn bukadar huzursuzsun canim Allah a emanet et ve sen yapman gerekeni yap sadece bu sekilde stresle bebegine zarar verirsin üstelik. Ben hafta sinu hastanede yattim dr bana yurumek yasak kendin kalkip yatmicaksin seni kaldirsinlar dedi dogrulmak yok vc harici kalkmak yok kac serum takildim hatirlamiyorum kollarim delik tesik kese arkasinda buyuk bi kanama alani var dedi dr ve hemen yatisimi yaptilar kese yanindada kanama alani var.ve inan senin kadar endiseli degilim inaniyorumki bise olmayacak Rabbim buyuk ina sigindim emanet ettim. Senin kanaman mi var canim yada baska sorun niye endiselisin?

canim sıkıntım yok aslinda ama netten cok sey okuyorum kafam allak bullak oluyo .. Karnim belli degil hic her goren hic karnin yok diyo halbuki ikili testte iyiydi ya bisi olduysa korkusundan mahvoluyorum bi ay beklemek zor geliyo niye sabirsizim ben boyle ya

Ne mutlu sana hic birseyin yok sukretmelisin,dert ettigin seylerin hicbiri dert degil neden tadini cikarmak varken bu sekilde eziyet ediyorsun kendine.yazdiklarimi okudun dimi benim durumumu? Yapma guzelim tadini cikar karninda hemen cikmamasi normal kimi insanin cikmaz ozellikle ilk gebeliklerde diye biliyorum.sen biliyorsun bir bebeğin var senin insanlar anlasin yada anlamasin bosversene.kendi kendine sıkıntı yapma Allah un gucune gider çok sukurki sorunsuz yasiyorsun

OTE="firuze112, post: 36641619, member: 180326"]Canim yanlış anlamazsaniz bişey sormak istiyorum. Bu inş. Benim 2. Bebisim olacak. Oğlum 6.5 yaşında. Şimdi 33 yaşındayım. Hamileliğim zor geçiyor. Kanamalar, halsizlik, mide bulantilari...vb. Herkes tabi zamanında dogurmadin bu kadar bekledin tabi yasin ileri olduğu için böyle olur filan diyor. Ben onlara pek katılmıyorum yani yaşla zorluk arasında pek bir bağ olduğunu düşünmüyorum. Sizce?[/QUOT

Bence ilgisi yok bu ilk bebegim 32 yasindayim bu belirtilerin hicbiri yok sadece eskine gore daha halsizim ama cok degil daha erken uykum geliyo o kadar bide kabizim agrim cok oluo arada doktor idrar yolu enfeksiyonundan suphelendi kanama bulanti ol

Kasik agrisi arada oluyodu doktor rahim buyuyo ondan dedi ama gecen hafta 2 gun boyunca hic yuruyemedigimi bile duyunca idrardan suphelendi bebegime bisey olmasinda katlanirim herseye

Sevindim darisi basima bana da erkek gibi dedi gonlumden kiz geciuor bakalim yarin nr diyecek

Bende geçtiğimiz Mart ayında kalp durmasından kürtaj olduğum için bu kadar endişeli ve stresliyim..allahım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inş
Çok zor Allah anne sahibi olamayan isteyen herkese versin Allah'ın izniyle karnımızda hissedince azalır bu endişeler diye tahmin ediyorum

YaA geçmiş olsun canım inşallah sonuçlarında bir problem çıkmaz temiz çıkar.

iyi aksamlar kizlar ense kalinligi 1.3 cikti.kan tahlilleri cuma gunu.tek problem bebegi besleyen damarlardan biri problemleymis.tuzu azalticam.cok tuzlu yerim normalde.hepimiz hakkinda hayirlisi olsun

Iyi aksamlar kizlar.14.haftasinda cinsiyet ogrenen varmi aranizda? haftaya carsamba randevum var ve cok merak ediyorum. 3.hamileligim diger iki hamileligimde ilk oglumda 8 bucuk aya kadar kiz dedi doktor hatta isim kunyesi bile yazdirdik doguma bir ay kala bu erkekmis demezmi.ikinci oglumdada 6 aylikken kiz dediler o da erkek cikti :)

14 te iyi bir ultrasonnla görüntülenebilir kesin olarak.oğlumda 17.haftada üç boyutluda organının resmini çekip dr gösterdiydi kesin ve kesin erkek olarak.zaten 20.haftada ayrıntılı ultrasonda kızsa yumurtalıklar erkekse testislere bakılıyor neden cinsiyeti yanlış tahmin ettiler acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…