2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hersey inanmak iyi düşünmekle alakali Allah in izniyle tüm sorunları atlatip yavruna kavusursun

Hersey inanmak iyi düşünmekle alakali Allah in izniyle tüm sorunları atlatip yavruna kavusursun

Kesinlikle canim ve inaniyorum ki Rabbim buyuk hersey guzel olacak yavrum tum icimde olup bitene ragmen iyi masallah :)Allah ima emanet ettim.cok sagil guzel dileklerin icin

kızlar hiç sıkıntı yapıp bebeğinizi de stres sokmayın sakin olun ki bebeğiniz de sakin yapıda olsun şimdiden stres yaparsanız daha çok ayımız var onlar hiç geçmez. herşeyin hayırlısı diyin. doktor dediki mutlu hamilelerin hamilelikleri de bebekleri de mutlu oluyor o yüzden psikoloji en önemli şey. bende aynı şekilde düşünüyorum. olacağı varsa olur engelleyemeyiz zaten. o yüzden dua edip sakin olmak en güzeli. :)

kızlar yaaa benim acaip şekilde geniz akıntım var sizde de var mı bebeğe zararı olur mu acaba?ne iyi gelir hiç bilmiyorum ilaç da kullanmak istemiyorum.Tabi midem de bu akıntılar yüzünden daha da kötüleşti sürekli boş boş öğürüyorum.

geniz akıntısına tuzlu ılık suyu burnuna çekmek iyi geliyor hemen temizleniyo yada denize girebilirsen burnuna deniz suyu çek . mide bulandırıyo ama tıkanıklıktan kurtuluyosun

geniz akıntısına tuzlu ılık suyu burnuna çekmek iyi geliyor hemen temizleniyo yada denize girebilirsen burnuna deniz suyu çek . mide bulandırıyo ama tıkanıklıktan kurtuluyosun
cnm senin dediğin burun tıkanıklığını açmak için olabilir mi? benimki genizden içeriye akıyor yani yutmak zorunda kalıyorum.Tuzlu su buna iyi gelir mi?

Kızlarr bugün göbeğimde hep iğne batar gibi batmalar oluyor nedir bu tecrübeli anneler siz bilirsiniz

selammm bizde ikili test sonucumuzu aldık çok şükür bi sorun yok, yalnız dr çok fazla ilaç verdi zaten hiç sevmem ilaç kullanmayı demir ilacı, multivitamin, magnezyum (magvital) ve ecopirin verdi demir ile vitamin tamamda magnezyum için çok erken değilmi kasılmayı önlemek için veriyorum dedi ama zaten kasılma filanda yokki hani olmasın diye vermiştir muhtemelende daha çok erken değilmi kasılma için doğuma kadar kullan dedi bide bide ecopirin kan pıhtılaşmasını önlemek için veriliyormuş bizim bu tür bi sorunumuz yokki niye verdi şimdi bunları anlamadm

Günaydıııııınnnn :)) ben dün gece çok kötü oldum tansiyonum çok düştü herhalde yere uzandım ama başım nasıl fena dönüyor eşim hemen kaldırdı falan suyla yıkadı yüzümü su içirdi ayaklarımı yukarı kaldırdı 15 dk sonra gelebildim kendime ayy çok fenaydı Bende mide yanması çok oluyor kızlar yaa akşam mahvetti beni doktorum ilaç verdi içtim ama bir işe yaramadı belkide çok bunaldım yanmadan ondan bayılacak gibi odum

Günaydın kızlar. bende bugün izin alabilirsem dr a gideceğim 1 aydır gitmiyorum merak içindeyim. kan değerilerinde bir anormallik görmese vermezdi pıhtı ilacını. magnezyumda ben ilk hamileliğimde son aylar ayağıma bacağıma kramp giriyor dediğimde vermişti böyle sıkıntıların varmı. kan değerlerin düşük olduğu içinde vitamin vermiş olabilir hoş vitamni tüm dr lar yazıyor.

günaydın kızlarr hepimizin sıkıntıları aynı belli ki bende gözlerimi açamıyorum şuan ofise nasıl geldim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…