Sağlıklı ve çok güzel bir kızın olur insallahSelaaaamm
Biz geldik kızımla2 hafta önce erkek demişti doktorumuz,şimdi emin bir şekilde kız dedi
3 hafta sonra 3lü test için çağırdı ve sanırım yaptırıcam.2li ve 3lü yü beraber değerlendiricez dedi.
Hersey inanmak iyi düşünmekle alakali Allah in izniyle tüm sorunları atlatip yavruna kavusursunSen nedn bukadar huzursuzsun canim Allah a emanet et ve sen yapman gerekeni yap sadece bu sekilde stresle bebegine zarar verirsin üstelik. Ben hafta sinu hastanede yattim dr bana yurumek yasak kendin kalkip yatmicaksin seni kaldirsinlar dedi dogrulmak yok vc harici kalkmak yok kac serum takildim hatirlamiyorum kollarim delik tesik kese arkasinda buyuk bi kanama alani var dedi dr ve hemen yatisimi yaptilar kese yanindada kanama alani var.ve inan senin kadar endiseli degilim inaniyorumki bise olmayacak Rabbim buyuk ina sigindim emanet ettim. Senin kanaman mi var canim yada baska sorun niye endiselisin?
a.slm kac haftalıksnz bende 12+2de kıza benzıyo dedı kesın degıl ama dedıSelaaaamm
Biz geldik kızımla2 hafta önce erkek demişti doktorumuz,şimdi emin bir şekilde kız dedi
3 hafta sonra 3lü test için çağırdı ve sanırım yaptırıcam.2li ve 3lü yü beraber değerlendiricez dedi.
Hersey inanmak iyi düşünmekle alakali Allah in izniyle tüm sorunları atlatip yavruna kavusursun
Ay kizin olcak he hayirli olsun canimmm saglikla kavus prensesineSelaaaamm
kızlar hiç sıkıntı yapıp bebeğinizi de stres sokmayın sakin olun ki bebeğiniz de sakin yapıda olsun şimdiden stres yaparsanız daha çok ayımız var onlar hiç geçmez. herşeyin hayırlısı diyin. doktor dediki mutlu hamilelerin hamilelikleri de bebekleri de mutlu oluyor o yüzden psikoloji en önemli şey. bende aynı şekilde düşünüyorum. olacağı varsa olur engelleyemeyiz zaten. o yüzden dua edip sakin olmak en güzeli. :)Bende ayni ya
geniz akıntısına tuzlu ılık suyu burnuna çekmek iyi geliyor hemen temizleniyo yada denize girebilirsen burnuna deniz suyu çek . mide bulandırıyo ama tıkanıklıktan kurtuluyosunkızlar yaaa benim acaip şekilde geniz akıntım var sizde de var mı bebeğe zararı olur mu acaba?ne iyi gelir hiç bilmiyorum ilaç da kullanmak istemiyorum.Tabi midem de bu akıntılar yüzünden daha da kötüleşti sürekli boş boş öğürüyorum.
cnm senin dediğin burun tıkanıklığını açmak için olabilir mi? benimki genizden içeriye akıyor yani yutmak zorunda kalıyorum.Tuzlu su buna iyi gelir mi?geniz akıntısına tuzlu ılık suyu burnuna çekmek iyi geliyor hemen temizleniyo yada denize girebilirsen burnuna deniz suyu çek . mide bulandırıyo ama tıkanıklıktan kurtuluyosun
hadii yaaa :) hemen yapıyorum :)tuzlu suyu çekince genizden içeri bi çıkıyo zaten beyyyk:)
evde burun damlası şişesi varsa ona doldurupta yapabilirsin daha rahat oluyo bol tuzlu ılık suhad
hadii yaaa :) hemen yapıyorum :)
Sanada günaydın Canım geleni tutma yoksa daha rahatsız eder :) Şişlik yapar çok zor oluyo öyledeGünaydın kızlar bu sabahki problemim yine değişmeyen gaz
Günaydın kızlar. bende bugün izin alabilirsem dr a gideceğim 1 aydır gitmiyorum merak içindeyim. kan değerilerinde bir anormallik görmese vermezdi pıhtı ilacını. magnezyumda ben ilk hamileliğimde son aylar ayağıma bacağıma kramp giriyor dediğimde vermişti böyle sıkıntıların varmı. kan değerlerin düşük olduğu içinde vitamin vermiş olabilir hoş vitamni tüm dr lar yazıyor.selammm bizde ikili test sonucumuzu aldık çok şükür bi sorun yok, yalnız dr çok fazla ilaç verdi zaten hiç sevmem ilaç kullanmayıdemir ilacı, multivitamin, magnezyum (magvital) ve ecopirin verdi demir ile vitamin tamamda magnezyum için çok erken değilmi kasılmayı önlemek için veriyorum dedi ama zaten kasılma filanda yokki hani olmasın diye vermiştir muhtemelende daha çok erken değilmi kasılma için doğuma kadar kullan dedi bide bide ecopirin kan pıhtılaşmasını önlemek için veriliyormuş bizim bu tür bi sorunumuz yokki niye verdi şimdi bunları anlamadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?