2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar, ikili testi yaptırdım ben de dün. Ense kalınlığı 1.8, burun kemiği 1.5 mm çıktı. Ense kalınlığı bende de 0.8 falan çıksaydı keşke diyodum risk daha düşük çıksın da aklım bulanmasın diye...
Bakalım aklımı bulandıran birşey çıakrsa harmony yaptırmayı düşünüyorum doktor riskli demese bile garanti olsun diye....

Geçen seferler hep uyuyordu dün ilk defa çok hareketliydi maşallah:) Dün görünce bi sevdim öncesinde çok birşey hissetmiyordum, durmadan videolarını izliyorum şimdi:)

Hee bir de umutlandırmamak için cinsiyet söylemiyoruz, 6 cm'lik şeyin ne pipisi olcak da görüncek dedi ama kız olabilir diye de bi sıkıştırdı araya bakalım...

Günaydınnn ikili test sonuçlarını ve cinsiyetlerini öğrenenlerin gözü aydın. Darısı bizim başımıza... Dün akşam ishal için acile gittim kadın doğuma gitmen gerek dediler müdahale etmedi ilaç vermedi sadece tansiyonuma bakıp yolladılar. Şimdi daha iyiyim çok şükür ilaç almadan geçti. Kızlar benim ağzımda sürekli acı bir tat var hani acı çiğdem yersin de ağzından tadı gitmez ya o şekilde hiç geçmiyor yediğimin içtiğimin tadı yok. İlk hamileliğimde hiç böyle şeyler olmamıştı.

30 AĞUSTOSA RANDEVU VERİYOLAR BANA İKİLİ SONUCUMU GÖSTERMEM İÇİN ZAFER BAYRAMI DİYE UNUTTUK DOKTOR YOK DİYOLAR 6 EYLÜLDE ÇIKAN SONUÇLARI GÖSTERİCEM AMA GEÇ KALMIŞ OLMAZMIYIM

O BENDE DE VAR CANM 14.HAFTA OLDU HALA YEDİKLERİMİN TADI YOK

30 AĞUSTOSA RANDEVU VERİYOLAR BANA İKİLİ SONUCUMU GÖSTERMEM İÇİN ZAFER BAYRAMI DİYE UNUTTUK DOKTOR YOK DİYOLAR 6 EYLÜLDE ÇIKAN SONUÇLARI GÖSTERİCEM AMA GEÇ KALMIŞ OLMAZMIYIM

Benim doktorum negatif çıakrsa bir ay sonra geldiğinde gösterirsin pozitifse gel demişti...

sen de bakarsın sonuçta kafana takılan birşey olursa herhangi bir doktora gidersin bir özel hastanede, baktın ki 5000'de 1 falan gibi değerler çıktı zaten sorun yok demektir

Günaydın bayanlar,

MHRS de Eylül ayı randevuları açılmış , sonunda p.tesi için kendi druma randevu aldım. :)

CNM İKİLİ TESTİ YAPAN DOKTOR AKSİ BİR DURUM YOK DEMİŞTİ AMA NASIL UNUTULUR 30 AĞUSTOS OLDUĞU YA GİTSEYDM :)

selam sizinle aynıyız nezaman ikili test için gidiceksiniz ben 5 eylüle almştım randevu ama geçmı kalmış oluyorum dıe pimpiriklendım dogrusu

benimde 1.3 çıktı.burun kemiğini sormadım.kalp atım 165.bana %90 erkek dedi ama hemen ultrasonu açar açmaz.duruş şekline göre bi tahminde bulundu.Doktordan iyi bilemem tabiki ama ben kız hissediyorum halaa...
videoya alması çok güzel bende dün 3 kere izledim:):):)ben hala bişey hissedemiyorum amagaliba benim olduğuna inanamıyorum.Allaha şükürler olsunnn.
kan testi sonuçları cuma çıkıcak benim..

Kızlar bugün 9+3 üz biz. 13 eylülde doktora gidicem ve yıllık izne çıkıyorum 14 eylül gibi 4 günlüğüne tatile gidicem. Sizce 18 19 eylülde yaptırsam ikili testi geç mi olur? 12+4 yada 12+5 e denk geliyor ne dersiniz?

11-14 hafta arası yapılması gerekiyor , bence uygun bir tarih ama randevunu al öyle git .

Kızlar sorması ayıp olması , Seks hayatıyla ilgili bir sıkıntısı olan varmı ? ( Dr un yasakladığı gebeler dışında )

Sıkıntı olmaz heralde ben 12+3 te gttim

Kızlar sorması ayıp olması , Seks hayatıyla ilgili bir sıkıntısı olan varmı ? ( Dr un yasakladığı gebeler dışında )

Doktor ilk 3 ayda bile sıkıntı yok dediği halde ben nolur nolmaz diyerek uzak durdum o işlerden. 12. hafta dolunca bidaha sordum doktora bi sıkıntı yok dedi sezonu açtım ama bu sefer de mantar var sanırım, bende arada mantar olurdu zaten acı çekerdim. Doktora gidip mantar için ne kullanacağımı soracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…