2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim o acı tat bendede var. Bu yüzden şu bile icemiyorm. Tatlı yiyorum 30 sn sonra tekrar acilasiyor ağzım. hiç ttadım yok

Anladım , bizde de sıkıntı yoktu , eski heybeti ile olmasa da slow motion olarak süregeldi...

Mantar kötü , benimde bünyem hassastır , gebelikten önce ayda bir eczaneden batikon alıp wc de boca edip temizlerdim dış yüzeyini...

Ben de doktora gidip ultrasonda izliyordum ama ekrandaki şeyin benim içimde olduğunu çok algılayamıyordum. Yine bile tam modda değilim tabi ki de, hareket falan ettiğini görünce canlı birşey olduğunu biraz daha kavradım snaırım:) bir de gerçek bir bebeğe biraz daha benzedi sanırım atraksiyonlar yapınca:)

Doktor da DVD'sini veriyoorum dedi heyecanlandım da eve bi gittim 10 sn'lik şey.. Ben telefona uzun uzun çektirmiştim neyse ki

Canım benim şu an genetik testim yanımda değil ama testte 4 tane değer var mthfr,m v-leiden bir tane daha bişe benimde 3 ünde sıkıntı çıktı biri normal testimi alınca yazarım. ben hergün 0.4 mg clexane kullanıyorum.

Canim ya bu pihtilasma testi herkese yapilmiyor mu ee bizlerdede varsa ne olacak

bende senle aynı yaştayım. ama benim allaha şükür hiçbir sıkıntım yok halsizlik dışında oda sıcak havalar normal bir insanı bile bunaltıyor. ayrıca doktorlarda yaşla ilgili hiçbir sey soylemıyorlar. gönlünü ferah tut.

Bugün ilk defa bebeğimi gördüm.. sitedeki hanımlara göre çok geç bi tarih oldu :) ama bir takım sebeplerden doktora gidemedim. yerinde durmayan, zıplayan bir bebek :) çok şaşırdım çok mutlu oldum. RABBİM isteyen herkese bu duyguyu tattırsın :)

Amin canım gerçekten çok güzel bir duygu helede o kalp atışları yokmu ağladım ben dayanamadım rabbim isteyen herkese nasip etsin annelik duygusunu

35 yaştan sonra down sendromu gibi risklerin üzerinde biraz daha fazla duruyorlar sadece. Benim zaten kısmetse ilk çocuğum doğduğunda 29'u geçmiş olacağım, bi de ikinci çoduk düşünsem 35 civarı bieşey olmam kaçınılmaz... Artık doğum yaşları ilerledi... Bizim ofiste 32+ olup henüz çocuk yapmayan çok kişi var

Bu arada bende bulantı hiç olmamıştı şuanda yok çok şükür. sanırım böyle devam edecek. kabızlık başladı. sabahları aç karnına kuru kayısı ve uzerıne ılık su ıc dedı doktor. agrılarım sızılarım da bıttı aman nazar degmesın :) bir hafta öncesine kadar baş dönmesinden ayaga kalkamıyordum şükür o da bitti :)

Amin canım gerçekten çok güzel bir duygu helede o kalp atışları yokmu ağladım ben dayanamadım rabbim isteyen herkese nasip etsin annelik duygusunu

ben onu öyle gördüm ya içim öyle rahatladı ki :) eşim de çok hareketlidir. bebeği görünce aa aynı ben dedi :) ne bileyim daha bi mutlu oldum :)

Bugun aynısı bendede var üsutme galiba çünkü oğlum da hiç yaşamadım. Bugün dr gideceğim devam ederse sorarim

gidince bize de haber ver canım.... Belki normaldir öğle ağrılar olması ya da gaz sancısıdır. Benim 1 ay öncesinde kasık ağrılarım olurdu sonra geçmişti bu aralar yine başladı sanki arada karın ya da hafif kasık ağrısı....

Kotlar sıkıyor ben hamile kotu aldim onu giyiyorum ama cogunlukla elbise tercih ediyorum ama benim epey gobegim var hamile pantolonunu dolduruyorum bugun bir ara resim cekersem eklerim

Kızlar doktordan geliyorum 10+4 daha erken küçük şimdi
İkiliyi yapmayalım 2 hafta sonra gel dedi.çok şükür herşeyi iyiydi bacaklarını oynatıyordu. Bu arada benim kızım var eşim sağlıklı olsun önemli değil diyor ama ben eşim erkek diye ısrarcı tiplerden olmadığı için gönlümden hep erkek olur inşallah diye geçiyor tabi önce sağlığı için dua ediyorum hep.bebişimin bacakları açıktı arası boş görünüyor acaba kız mı diyerek iliştirdi. Sizce bu tarihte erkek olsaydı pipisinin görünmesi gerekirmiydi.yoksa çok mu erken yani bu tarihlerde gözükmeyebilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…