offf bu kot pantolonlar artıkın sıkmaya başladı :):)
:) BENDE ŞUAN ÖYLE YAPTIM CANIM OTURARARK ÇALIŞTIĞIM İÇİN BÜYÜK SIKINTIben düğmeyi açık bırakarak giyiyorum canım, tabi üzerine giydiğin şey kısayda tavsiye etmem
Günaydınnn ikili test sonuçlarını ve cinsiyetlerini öğrenenlerin gözü aydın. Darısı bizim başımıza... Dün akşam ishal için acile gittim kadın doğuma gitmen gerek dediler müdahale etmedi ilaç vermedi sadece tansiyonuma bakıp yolladılar. Şimdi daha iyiyim çok şükür ilaç almadan geçti. Kızlar benim ağzımda sürekli acı bir tat var hani acı çiğdem yersin de ağzından tadı gitmez ya o şekilde hiç geçmiyor yediğimin içtiğimin tadı yok. İlk hamileliğimde hiç böyle şeyler olmamıştı.
Doktor ilk 3 ayda bile sıkıntı yok dediği halde ben nolur nolmaz diyerek uzak durdum o işlerden. 12. hafta dolunca bidaha sordum doktora bi sıkıntı yok dedi sezonu açtım ama bu sefer de mantar var sanırım, bende arada mantar olurdu zaten acı çekerdim. Doktora gidip mantar için ne kullanacağımı soracağım
benimde 1.3 çıktı.burun kemiğini sormadım.kalp atım 165.bana %90 erkek dedi ama hemen ultrasonu açar açmaz.duruş şekline göre bi tahminde bulundu.Doktordan iyi bilemem tabiki ama ben kız hissediyorum halaa...
videoya alması çok güzel bende dün 3 kere izledim:):):)ben hala bişey hissedemiyorum amagaliba benim olduğuna inanamıyorum.Allaha şükürler olsunnn.
kan testi sonuçları cuma çıkıcak benim..
kot yerine , elbise etek kumaş giyin en azında hamile giysilerini doldurana kadarofff bu kot pantolonlar artıkın sıkmaya başladı :):)
Canım benim şu an genetik testim yanımda değil ama testte 4 tane değer var mthfr,m v-leiden bir tane daha bişe benimde 3 ünde sıkıntı çıktı biri normal testimi alınca yazarım. ben hergün 0.4 mg clexane kullanıyorum.Mrb cnm hoşgeldin..sana da bol sağlıklı günler inş..benimde bir kürtajım var önlem amaçlı yaptırdım pıhtı testini..sadece mthfr677 heterizigot çıktı bunun dışında hepsi normal..doktorlarda bu geni önemsemiyor kadınların %50 sinden fazlasında bu gen böyle olduğundan iğne yada ilaç vermediler.sadece folbiol folik asiti uygun gördüler..kaç Dr gezdiysem hepside aynı kararda.senin hangi genlerde sorun var
HAKLISIN CANIM YOKSA SIKINTI VERMEYE BAŞLADI BANAkot yerine , elbise etek kumaş giyin en azında hamile giysilerini doldurana kadar
Canim ya bu pihtilasma testi herkese yapilmiyor muCanım benim şu an genetik testim yanımda değil ama testte 4 tane değer var mthfr,m v-leiden bir tane daha bişe benimde 3 ünde sıkıntı çıktı biri normal testimi alınca yazarım. ben hergün 0.4 mg clexane kullanıyorum.
bende senle aynı yaştayım. ama benim allaha şükür hiçbir sıkıntım yok halsizlik dışında oda sıcak havalar normal bir insanı bile bunaltıyor. ayrıca doktorlarda yaşla ilgili hiçbir sey soylemıyorlar. gönlünü ferah tut.Canim yanlış anlamazsaniz bişey sormak istiyorum. Bu inş. Benim 2. Bebisim olacak. Oğlum 6.5 yaşında. Şimdi 33 yaşındayım. Hamileliğim zor geçiyor. Kanamalar, halsizlik, mide bulantilari...vb. Herkes tabi zamanında dogurmadin bu kadar bekledin tabi yasin ileri olduğu için böyle olur filan diyor. Ben onlara pek katılmıyorum yani yaşla zorluk arasında pek bir bağ olduğunu düşünmüyorum. Sizce?
Amin canım gerçekten çok güzel bir duygu helede o kalp atışları yokmu ağladım ben dayanamadım rabbim isteyen herkese nasip etsin annelik duygusunuBugün ilk defa bebeğimi gördüm.. sitedeki hanımlara göre çok geç bi tarih oldu :) ama bir takım sebeplerden doktora gidemedim. yerinde durmayan, zıplayan bir bebek :) çok şaşırdım çok mutlu oldum. RABBİM isteyen herkese bu duyguyu tattırsın :)
bende senle aynı yaştayım. ama benim allaha şükür hiçbir sıkıntım yok halsizlik dışında oda sıcak havalar normal bir insanı bile bunaltıyor. ayrıca doktorlarda yaşla ilgili hiçbir sey soylemıyorlar. gönlünü ferah tut.
Kızlarr bugün göbeğimde hep iğne batar gibi batmalar oluyor nedir bu tecrübeli anneler siz bilirsiniz
Amin canım gerçekten çok güzel bir duygu helede o kalp atışları yokmu ağladım ben dayanamadım rabbim isteyen herkese nasip etsin annelik duygusunu
Bugun aynısı bendede var üsutme galiba çünkü oğlum da hiç yaşamadım. Bugün dr gideceğim devam ederse sorarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?