2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Veririm tabiki arkadaşım kasıkta değil yalnız benimki göbek üstü mide arası kasılma batma gibi

benim cd de bütün hepsi var biraz uzun.4 boyutluda var ama pek bebeğe benzemiyor orda..bende elini gördüm ağzına doğru götürüyodu.çok ilginççç :):):)
keşke şu damardada problem çıkmasaydı ama bunada şükür..
ilaç verdimi doktor?? bidahaki randevu ne zman

Sonuçların güzel çıkmış hayırlı olsun.bende hala hamile olduğuma inanamıyorum. Ancak tam hareket ettiğinde inanıca m sanirim

canım benim daha önce tecrübem yok ama kardeşlerimden biliyorum (3 tane kız kardeşim var) annemde doktora 10-11 haftalarda gittiğinde hep henüz belli olmaz ama şu olabilir diye eklemişti hatta en küçük kız kardeşimde 10 .haftada erkek demişti 6.ayda kız olduğunu anladık net cevaplar almak için hepimiz için geçerli sanırım 16.haftaları beklememiz gerekiyor.doktor banada erkek dedi gayet kesin bi şekilde ama yine de bi daha bi daha sormakta fayda var

kızlar bi komşum bal yerken gördü beni çok saçma bi cümle kurdu bal yemeği bebeği tutar burda bebeği tutar ne demek bilgisi olan varmı?

Kızlar günaydın.
Bebisler cinsiyetler yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Bizim haftaya kontrolümuz var. Ben ikili testi yaptırmayı düşünmüyorum. Oğlum da da yaptirmadim.
Özel hayat hamile olduğumu öğrendikten sonra biter bizde. Ilk hamileligimde de yapmadık. Oğlum 6 aylık olduktan sonra açılışı yaptık. Eşim içerde bebek olduğu için kendini çok rahatsız hissediyor. Çocuğa saygısızlık olmasın diyor

Canım geçmiş olsun. Tedavi edilebilir bir şey dir. Canını sıkma

Canım teşekkür ederim daha çok küçük bende biliyorum ama acaba doktor çok tecrübelidir belki bildiği bir şey vardır dedim ama kendisinde emin konuşmadı

Canim ya bu pihtilasma testi herkese yapilmiyor mu ee bizlerdede varsa ne olacak
Pıhtılaşma testi 2 3 kere düşükle kalp durması özellikle olan gebelere yapılıyor.benim kızımda hiç bir sorun yokken 2.de pıhtılaşma sorunu çıktı

Benim doktorumla randevum geçen perşembeydi, decavit vermişti o zaman. Dün gittiğim sadece ikili test uzmanıydı, 4 boyutlu halinin kısacık cdsini verdi bana da.. gözler falan pörtlek bişey zaten... havalı yatakta gibi ziplıyordu kese duvarlarını elliyordu falan çok ilginçti ya...:)

Bu arada kendi doktorum bir sonraki randevuyu bir ay sonraya verdi yine!

gerçi geçen ay da öyleydi ben arada iki kere başka doktora gittim:)

Canim ya bu pihtilasma testi herkese yapilmiyor mu ee bizlerdede varsa ne olacak

Valla canım daha önce tekrarlayan düşüklerin filan olursa yapıyorlar diye biliyorum. Benimki şöyle oldu ben hamile kalmadan yaptırdım ablam 8,5 aylıkken bebeğini kaybetti ve kan ıhtılaşması çıkınca bütün aile fertlerine yaptılar bu testi. Ama istersen yine de bir dr ne danış derim

Slm kızlar....evimde degilim tatildeyim o yüzden liste değişiklik lerini yapamıyorum c.tesi düzenleme yaparım.

bitter kızçen hayırlı olsun zevkli bir alışveriş seni bekler....

KIZLAR ALIŞVERİŞ İÇİN GİTTİGİDİYOR.COM A BAKIYORUM GAYET GÜZEL UYGUN ŞEYLER VAR NE DERSİNİZ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…