gidince bize de haber ver canım.... Belki normaldir öğle ağrılar olması ya da gaz sancısıdır. Benim 1 ay öncesinde kasık ağrılarım olurdu sonra geçmişti bu aralar yine başladı sanki arada karın ya da hafif kasık ağrısı....
Ben de doktora gidip ultrasonda izliyordum ama ekrandaki şeyin benim içimde olduğunu çok algılayamıyordum. Yine bile tam modda değilim tabi ki de, hareket falan ettiğini görünce canlı birşey olduğunu biraz daha kavradım snaırım:) bir de gerçek bir bebeğe biraz daha benzedi sanırım atraksiyonlar yapınca:)
Doktor da DVD'sini veriyoorum dedi heyecanlandım da eve bi gittim 10 sn'lik şey.. Ben telefona uzun uzun çektirmiştim neyse ki
Sonuçların güzel çıkmış hayırlı olsun.bende hala hamile olduğuma inanamıyorum. Ancak tam hareket ettiğinde inanıca m sanirimbenimde 1.3 çıktı.burun kemiğini sormadım.kalp atım 165.bana %90 erkek dedi ama hemen ultrasonu açar açmaz.duruş şekline göre bi tahminde bulundu.Doktordan iyi bilemem tabiki ama ben kız hissediyorum halaa...
videoya alması çok güzel bende dün 3 kere izledim:):):)ben hala bişey hissedemiyorum amagaliba benim olduğuna inanamıyorum.Allaha şükürler olsunnn.
kan testi sonuçları cuma çıkıcak benim..
Bende de düğmeler foraben düğmeyi açık bırakarak giyiyorum canım, tabi üzerine giydiğin şey kısayda tavsiye etmem
canım benim daha önce tecrübem yok ama kardeşlerimden biliyorum (3 tane kız kardeşim var) annemde doktora 10-11 haftalarda gittiğinde hep henüz belli olmaz ama şu olabilir diye eklemişti hatta en küçük kız kardeşimde 10 .haftada erkek demişti 6.ayda kız olduğunu anladık net cevaplar almak için hepimiz için geçerli sanırım 16.haftaları beklememiz gerekiyor.doktor banada erkek dedi gayet kesin bi şekilde ama yine de bi daha bi daha sormakta fayda varKızlar doktordan geliyorum 10+4 daha erken küçük şimdi
İkiliyi yapmayalım 2 hafta sonra gel dedi.çok şükür herşeyi iyiydi bacaklarını oynatıyordu. Bu arada benim kızım var eşim sağlıklı olsun önemli değil diyor ama ben eşim erkek diye ısrarcı tiplerden olmadığı için gönlümden hep erkek olur inşallah diye geçiyor tabi önce sağlığı için dua ediyorum hep.bebişimin bacakları açıktı arası boş görünüyor acaba kız mı diyerek iliştirdi. Sizce bu tarihte erkek olsaydı pipisinin görünmesi gerekirmiydi.yoksa çok mu erken yani bu tarihlerde gözükmeyebilir mi?
Sorsaydin ne demek istedin diye. Bal şifa hurafe uydurmasinlarkızlar bi komşum bal yerken gördü beni çok saçma bi cümle kurdu bal yemeği bebeği tutar burda bebeği tutar ne demek bilgisi olan varmı?
Canım geçmiş olsun. Tedavi edilebilir bir şey dir. Canını sıkmabenim cd de bütün hepsi var biraz uzun.4 boyutluda var ama pek bebeğe benzemiyor orda..bende elini gördüm ağzına doğru götürüyodu.çok ilginççç :):):)
keşke şu damardada problem çıkmasaydı ama bunada şükür..
ilaç verdimi doktor?? bidahaki randevu ne zman
oda bilmiyor ki:) ben birde ordudan gelen hasbal yiyorum neden tutsun ki :)Sorsaydin ne demek istedin diye. Bal şifa hurafe uydurmasinlar
canım benim daha önce tecrübem yok ama kardeşlerimden biliyorum (3 tane kız kardeşim var) annemde doktora 10-11 haftalarda gittiğinde hep henüz belli olmaz ama şu olabilir diye eklemişti hatta en küçük kız kardeşimde 10 .haftada erkek demişti 6.ayda kız olduğunu anladık net cevaplar almak için hepimiz için geçerli sanırım 16.haftaları beklememiz gerekiyor.doktor banada erkek dedi gayet kesin bi şekilde ama yine de bi daha bi daha sormakta fayda var
Pıhtılaşma testi 2 3 kere düşükle kalp durması özellikle olan gebelere yapılıyor.benim kızımda hiç bir sorun yokken 2.de pıhtılaşma sorunu çıktıCanim ya bu pihtilasma testi herkese yapilmiyor muee bizlerdede varsa ne olacak
benim cd de bütün hepsi var biraz uzun.4 boyutluda var ama pek bebeğe benzemiyor orda..bende elini gördüm ağzına doğru götürüyodu.çok ilginççç :):):)
benim cd de bütün hepsi var biraz uzun.4 boyutluda var ama pek bebeğe benzemiyor orda..bende elini gördüm ağzına doğru götürüyodu.çok ilginççç :):):)
Canim ya bu pihtilasma testi herkese yapilmiyor muee bizlerdede varsa ne olacak
oda bilmiyor ki:) ben birde ordudan gelen hasbal yiyorum neden tutsun ki :)
:) KOMİK GELDİ CANIM SORAYIM DEDİM BEN NİĞDELİYİM EŞİM ORDULU CNMŞifa olsun kulaklarını tıka
Bu arada Ordulumusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?