2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba, kan tahlili yaptırdım kanımda mikrop çıktı. Tekrar kan tahlili yaptılar. Başına böyle bir şey gelen varmı ??

banada decavit veri. bide demir ilacı..evet çok ilginç.bana sanki ağzını açıp kapıyo gibi geldii

selam sizinle aynıyız nezaman ikili test için gidiceksiniz ben 5 eylüle almştım randevu ama geçmı kalmış oluyorum dıe pimpiriklendım dogrusu

4 eylülde gidicem canım. Bana doktorum bu tarihi söyledi ona göre randevu aldım. Geç olduğunu sanmıyorum. Seni de yanlış yönlendirmek istemem benim bebiş geç döllenme olduğu için geriden geliyor. Ara bi doktoruna sor istersen

Canim o acı tat bendede var. Bu yüzden şu bile icemiyorm. Tatlı yiyorum 30 sn sonra tekrar acilasiyor ağzım. hiç ttadım yok

Ne beter bişey bu ya geçecek mi acaba umutla bekliyorum...

Bu arada kendi doktorum bir sonraki randevuyu bir ay sonraya verdi yine!

gerçi geçen ay da öyleydi ben arada iki kere başka doktora gittim:)

Canım yanlış anlama ama iyi bir şey yapmıyorsun biliyorsun dimi?

KIZLAR ALIŞVERİŞ İÇİN GİTTİGİDİYOR.COM A BAKIYORUM GAYET GÜZEL UYGUN ŞEYLER VAR NE DERSİNİZ?

Kıyafet bakıyorsan özellikle yenidoğan kıyafetlerini görerek dokunarak al derim canım. Bazen fotoğraf yanıltıcı olabiliyor. Bebek arabası yatak falan bakıyorsan o başka :) Ben yine gidip başka mağazada inceleyip netteki en uygun fiyatlı yerden sipariş veririm :))

KUZENİMİN 1 YAŞINDA OĞLU VAR ÇOK GÜZEL ŞEYLER ALMIŞ MAMA SANDALYE SALINCAK HAMAK GİBİ BENMDE HOŞUMA GİTTİ Bİ BAKIYIM DEDİM

KUZENİMİN 1 YAŞINDA OĞLU VAR ÇOK GÜZEL ŞEYLER ALMIŞ MAMA SANDALYE SALINCAK HAMAK GİBİ BENMDE HOŞUMA GİTTİ Bİ BAKIYIM DEDİM
Gülsen migtostaki jokeri takip et orda magazaya ozel indirimler oluyor gecen ahsap buyuk besikler 200 liraydi

günaydın kızlar ben bugun yine hiç uyuyamadım Allahtan izindeyim ama haftaya işe başlayınca napıcam ben yaaa

Bu haftalarda olurmua tansiyon dusmesi bas donnesi die biliyorum dikkat et kendine

Valla benImki senin bebeden kucuk ama doktorum aa pipi goruyorum sanki dedi ve göster di cikinti vardi baya iki hafta sonra kesinlesir kesin degil diyede uyardi:)

Belki banada yapilmistir ozele gidiyorum ama haberim yoktur hangi deger pihtulasmayi ifade ediyor biliyormusin canim
Canim pt yazar onun karşılığına bak aptt yazar bide varsa tahlil resmini at istersen bana yapildi cunku koagulasyon testi yazar başında da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…