aynen öyle herşey saçmalık korkumdan saç kestiremiyorum düşünün:)Gerçekten kulak tıkamak lazım..bazen hurafede sınır tanımıyorlar
Ama cok sacma degilmi her hamileye yapilsa keske bu test pahali bisey olsa gerekPıhtılaşma testi 2 3 kere düşükle kalp durması özellikle olan gebelere yapılıyor.benim kızımda hiç bir sorun yokken 2.de pıhtılaşma sorunu çıktı
Gecmis olsun canim hic duymadim oyle birsey gecer insallahKızlar merhaba, kan tahlili yaptırdım kanımda mikrop çıktı. Tekrar kan tahlili yaptılar. Başına böyle bir şey gelen varmı ??
Saçma canım ben ilkimde kestirdim. Bunda da daha yeni kestirdim. Biraz uzasin gene kestirecegim. Hurafe hepsiaynen öyle herşey saçmalık korkumdan saç kestiremiyorum düşünün:)
Acil şifa versin Allah. Geçmiş olsun. Dr ilaç kullandiracaktirKızlar merhaba, kan tahlili yaptırdım kanımda mikrop çıktı. Tekrar kan tahlili yaptılar. Başına böyle bir şey gelen varmı ??
Acil şifa versin Allah. Geçmiş olsun. Dr ilaç kullandiracaktir
Benim doktorumla randevum geçen perşembeydi, decavit vermişti o zaman. Dün gittiğim sadece ikili test uzmanıydı, 4 boyutlu halinin kısacık cdsini verdi bana da.. gözler falan pörtlek bişey zaten... havalı yatakta gibi ziplıyordu kese duvarlarını elliyordu falan çok ilginçti ya...:)
selam sizinle aynıyız nezaman ikili test için gidiceksiniz ben 5 eylüle almştım randevu ama geçmı kalmış oluyorum dıe pimpiriklendım dogrusu
Canim o acı tat bendede var. Bu yüzden şu bile icemiyorm. Tatlı yiyorum 30 sn sonra tekrar acilasiyor ağzım. hiç ttadım yok
Bu arada kendi doktorum bir sonraki randevuyu bir ay sonraya verdi yine!
gerçi geçen ay da öyleydi ben arada iki kere başka doktora gittim:)
KIZLAR ALIŞVERİŞ İÇİN GİTTİGİDİYOR.COM A BAKIYORUM GAYET GÜZEL UYGUN ŞEYLER VAR NE DERSİNİZ?
GEÇMİŞ OLSUNN CANMKızlar merhaba, kan tahlili yaptırdım kanımda mikrop çıktı. Tekrar kan tahlili yaptılar. Başına böyle bir şey gelen varmı ??
KUZENİMİN 1 YAŞINDA OĞLU VAR ÇOK GÜZEL ŞEYLER ALMIŞ MAMA SANDALYE SALINCAK HAMAK GİBİ BENMDE HOŞUMA GİTTİ Bİ BAKIYIM DEDİM4 eylülde gidicem canım. Bana doktorum bu tarihi söyledi ona göre randevu aldım. Geç olduğunu sanmıyorum. Seni de yanlış yönlendirmek istemem benim bebiş geç döllenme olduğu için geriden geliyor. Ara bi doktoruna sor istersen
Ne beter bişey bu ya geçecek mi acaba umutla bekliyorum...
Canım yanlış anlama ama iyi bir şey yapmıyorsun biliyorsun dimi?
Kıyafet bakıyorsan özellikle yenidoğan kıyafetlerini görerek dokunarak al derim canım. Bazen fotoğraf yanıltıcı olabiliyor. Bebek arabası yatak falan bakıyorsan o başka :) Ben yine gidip başka mağazada inceleyip netteki en uygun fiyatlı yerden sipariş veririm :))
Ama cok sacma degilmi her hamileye yapilsa keske bu test pahali bisey olsa gerek
Gülsen migtostaki jokeri takip et orda magazaya ozel indirimler oluyor gecen ahsap buyuk besikler 200 liraydiKUZENİMİN 1 YAŞINDA OĞLU VAR ÇOK GÜZEL ŞEYLER ALMIŞ MAMA SANDALYE SALINCAK HAMAK GİBİ BENMDE HOŞUMA GİTTİ Bİ BAKIYIM DEDİM
Belki banada yapilmistir ozele gidiyorum ama haberim yoktur hangi deger pihtulasmayi ifade ediyor biliyormusin canimYok canım eğer dr gerekli görürse düşük vs. den dolayı ben üni hastanesinde yaptırdım devlet karşılıyor
sağol canım tabi bakarım ara ara neresi uygunsa artık:)Gülsen migtostaki jokeri takip et orda magazaya ozel indirimler oluyor gecen ahsap buyuk besikler 200 liraydi
Günaydıııııınnnn :)) ben dün gece çok kötü oldum tansiyonum çok düştü herhalde yere uzandım ama başım nasıl fena dönüyor eşim hemen kaldırdı falan suyla yıkadı yüzümü su içirdi ayaklarımı yukarı kaldırdı 15 dk sonra gelebildim kendime ayy çok fenaydıBende mide yanması çok oluyor kızlar yaa akşam mahvetti beni doktorum ilaç verdi içtim ama bir işe yaramadı belkide çok bunaldım yanmadan ondan bayılacak gibi odum
Günaydın kızlar, ikili testi yaptırdım ben de dün. Ense kalınlığı 1.8, burun kemiği 1.5 mm çıktı. Ense kalınlığı bende de 0.8 falan çıksaydı keşke diyodum risk daha düşük çıksın da aklım bulanmasın diye...
Bakalım aklımı bulandıran birşey çıakrsa harmony yaptırmayı düşünüyorum doktor riskli demese bile garanti olsun diye....
Geçen seferler hep uyuyordu dün ilk defa çok hareketliydi maşallah:) Dün görünce bi sevdim öncesinde çok birşey hissetmiyordum, durmadan videolarını izliyorum şimdi:)
Hee bir de umutlandırmamak için cinsiyet söylemiyoruz, 6 cm'lik şeyin ne pipisi olcak da görüncek dedi ama kız olabilir diye de bi sıkıştırdı araya bakalım...
Canim pt yazar onun karşılığına bak aptt yazar bide varsa tahlil resmini at istersen bana yapildi cunku koagulasyon testi yazar başında daBelki banada yapilmistir ozele gidiyorum ama haberim yoktur hangi deger pihtulasmayi ifade ediyor biliyormusin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?