2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhabalar mart annecikleri biz doktorumuza gittik bugun kanama alani hala ayni imis dusuk tehlikem devam ediyormus yatmaya devam kalkmak yasak ,bunun dışında bebegim iyi ve hareketli baya masallah dr hic beklemedigim bi anda pipi goruyorum sanki dedi:)kesin degil ama dedi 2-3 haftaya netlestiririz dedi:)

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.

Belki banada yapilmistir ozele gidiyorum ama haberim yoktur hangi deger pihtulasmayi ifade ediyor biliyormusin canim

değer olarak yazmıyor benim genetik testimde bildiğim kadarıyla dna da 4 tane yapı var onlar alt alta yazıyor karşılarında mutasyon saptanıp saptanmadığı hemozigot heterozigot olup olmadığına ilişkin bilgiler var.

Allah versin şifasını canım inşallah maşallah hareketli olmasıda ne güzel geçer inşallah sen yatmaya devam et dikkat et kendine :) hadi bakalım hayırlı evlat olsun inşallah benim doktorum herhangi bir tahminde bulunmadı 3 hafta sonra kontrolum var bakalım belki o zaman belli olur artık :)

Amin canim sagol yatıyorum valla iyi ilsun kuzucum haftaya benimde ikili testim var oda iyi cikar ins herkes saglikla kucagina alsin insss

Oğluşa benziyor demek allah gonlune gore versin.kanama alanina ragmen bebis iyi ne guzel demekki bebegi etkilemiyor cuma gunu bende gidicem bakalim kanama alanlarim gececek mi bebegim iyi mi merak icindeyim

Oğluşa benziyor demek allah gonlune gore versin.kanama alanina ragmen bebis iyi ne guzel demekki bebegi etkilemiyor cuma gunu bende gidicem bakalim kanama alanlarim gececek mi bebegim iyi mi merak icindeyim

Ins iyidir canim hayirlisi ile kanama alanlarimiz kapansada rahat etsek bizde dusuk riskin hala devam ediyor cumlesi korkutuyor insani ne yazikki dikat ediyorum.sende dikat et cok canim

CANIM DİKKAT ET BEBİŞİN İYİ OLMASINA SEVİNDİM ALLAH SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN.

Senden geçmiş olsun. Tez zamanda kapanır kanama alanın. Sürekli yatmak kolay değildir. Allah yardım etsin. Sana bakacak biri varmı yemek temizlik

O minik pipiliyi sevsin teyzeleri annesi de kendine çok dikkat etsin.

OFF ŞU ÖĞLEN YEMEKLERİ TAM BİR İŞKENCE BİZDE HERKES EVDEN GETİRİYO AKŞAM ZATEN ZORLA YİYORUM BİRDE ÖĞLEN YEMEK ZORUNDA KALIYORUM

Amin canim sagol yatıyorum valla iyi ilsun kuzucum haftaya benimde ikili testim var oda iyi cikar ins herkes saglikla kucagina alsin insss
Canım merak etme benim 9. haftada kanama bölgem oluştu. aynen doktor yat dedi. 15 gün yattım resmen. ama şimdi herşey yolunda benimde haftaya ikili testim var. doktor 12. hafta tamamlarsan %98 sağlıklı doğacak bu çocuk dedi. sen içini serin tut. hiçbirşey olmazz. o ana rahmine düştü bi kere korkmaa hiççç

OFF ŞU ÖĞLEN YEMEKLERİ TAM BİR İŞKENCE BİZDE HERKES EVDEN GETİRİYO AKŞAM ZATEN ZORLA YİYORUM BİRDE ÖĞLEN YEMEK ZORUNDA KALIYORUM
Canım ben 3. ayımı tamamlıyorum. hiç mide bulantısı yaşamdım. sebebide aç kalmadım çünkü. aç kalınca ya da mideyi çok doldurunca feci mide bulantısı ve koku oluyor. azar azar ye ve bol bol su içç bunu yaparsan dene bak hiç bulanmayacak günlük yaşantına devam edeceksin

ÖYLE YAPIYORUM DA CANM NEDENSE HALA GEÇMEK BİLMEDİ İSTEDİĞİM ŞEYLERİ DE YESEM YİNE AYNI YİNE AYNI

Canim ya bu pihtilasma testi herkese yapilmiyor mu ee bizlerdede varsa ne olacak
Malesef cnm kaybın olmadan yapmıyorlar bu testi benim bir tane kürtajım olduğundan Dr um önlem amaçlı yapalım eğer sorun varsada tedbirimizi alırız dedi ve yaptırdım..devlet hastaneleri genelde 3 kayıptan sonra yapıyorlar özeldekilerde kaybın olmadan bu testi istemiyor..ama sen özelde yaptırabilirsin tabi laboratuar lar yapıyor ama yaptırdığın teste göre de fiyat değişiyor ortalama 700 ile 1000 ve üstü tutabiliyor

Allah hayırlısıyla kucağına almayınasip etsin biraz daha dikkat edersen bence sonrasında bu tehlikeyi atlatmış olursun. Bende doktordaydım bugün bebişim bacaklarını acmıştı doktorumda arası boş acaba kız mı diye kendı kendını yorum yaptı.ama herkes bu haftaların çok erken olduğunu erkek olsa bile görünmeyebileceğini söylüyorlar bakalım hayırlısı

Aminnn canim ins icim rahat cok sukur stres fln yapmiyorum kendimide cok dinlemiyorum eyvah solemi bolemi diye Rabbime guvendim inandim cok inaniyirumki hersey yoluna girecck benimdr.sanada masallah testlerimizde guzel ciksin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…