O minik pipiliyi sevsin teyzeleri annesi de kendine çok dikkat etsin.
hayırlı olsun canımmm sende bulantı olmuyordu dimiHerkese merhabalar mart annecikleri biz doktorumuza gittik bugun kanama alani hala ayni imis dusuk tehlikem devam ediyormusyatmaya devam kalkmak yasak ,bunun dışında bebegim iyi ve hareketli baya masallah dr hic beklemedigim bi anda pipi goruyorum sanki dedi:)kesin degil ama dedi 2-3 haftaya netlestiririz dedi:)
4 eylülde gidicem canım. Bana doktorum bu tarihi söyledi ona göre randevu aldım. Geç olduğunu sanmıyorum. Seni de yanlış yönlendirmek istemem benim bebiş geç döllenme olduğu için geriden geliyor. Ara bi doktoruna sor istersen
Ne beter bişey bu ya geçecek mi acaba umutla bekliyorum...
Canım yanlış anlama ama iyi bir şey yapmıyorsun biliyorsun dimi?
Kıyafet bakıyorsan özellikle yenidoğan kıyafetlerini görerek dokunarak al derim canım. Bazen fotoğraf yanıltıcı olabiliyor. Bebek arabası yatak falan bakıyorsan o başka :) Ben yine gidip başka mağazada inceleyip netteki en uygun fiyatlı yerden sipariş veririm :))
Valla benImki senin bebeden kucuk ama doktorum aa pipi goruyorum sanki dedi ve göster di cikinti vardi baya iki hafta sonra kesinlesir kesin degil diyede uyardi:)
canım mide bulantısı sıkıntısını bende yaşıyorum hatta o kadar sık aralıklarla az yiyorum rahatsız olmayım diye yinede bulantı yaşıyorum bünye ile alakalı galibaCanım ben 3. ayımı tamamlıyorum. hiç mide bulantısı yaşamdım. sebebide aç kalmadım çünkü. aç kalınca ya da mideyi çok doldurunca feci mide bulantısı ve koku oluyor. azar azar ye ve bol bol su içç bunu yaparsan dene bak hiç bulanmayacak günlük yaşantına devam edeceksin
O minik pipiyi bence kızlar sevsin
Ben teyzosu olarak tombik yanaklarini sevmeyi tercih ederim
26 yasindayim ilk canimSenben60 canım sen kaç yaşındasın ve ilk bebeğin mi
benim gönlüm kızdan yana, değişmese ve kız olsa güzel olur:)
erkek tahminleri daha doğru çıkıyormuş snaırım...
maalesef biliyorummmbu ay belki gitmem sık. ama geçen ay idrar yolu enfeksiyonu oldu korkup bi gittim girdim ultrasona, bi ara kusarken çok öksürüyodum zorluyodum nette bişey okudum ondan korktum girdim falan. belki 12 hafta geçti diye daha rahat olurum bu ay (inşallah)
9 oluyorsun canımKızlar ben dün 8+6 dım...şimdi bugün 8+7 mi yoksa 9+0 mu oluyor
Senden geçmiş olsun. Tez zamanda kapanır kanama alanın. Sürekli yatmak kolay değildir. Allah yardım etsin. Sana bakacak biri varmı yemek temizlik
hayırlı olsun canımmm sende bulantı olmuyordu dimi
Bak ya ben zaten minik pipiliyi sevelim dedim pipiyi degil.O minik pipiyi bence kızlar sevsin
Ben teyzosu olarak tombik yanaklarini sevmeyi tercih ederim
:))))))))))))))))))Bak ya ben zaten minik pipiliyi sevelim dedim pipiyi degil.
Saol cnm benim bi hafta geç döllenme olduğundan netten yanlış gösteriyor..dokuz bitti ona başlıyorum yani allahım 9 ayı bitirmeyi nasip etsin tez zamanda cümlemize9 oluyorsun canım
:) bıcır bıcırlar benimde çok alasım var tutuyorum kendimiTrendyol da disneyin bebek tutumları var kırmızılı mavili alasim geldi ama annemden tirstim.simdi bisürü laf sayar 7 aylık olsun hele diye
Bak ya ben zaten minik pipiliyi sevelim dedim pipiyi degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?