2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun canımmm sende bulantı olmuyordu dimi

maalesef biliyorummm bu ay belki gitmem sık. ama geçen ay idrar yolu enfeksiyonu oldu korkup bi gittim girdim ultrasona, bi ara kusarken çok öksürüyodum zorluyodum nette bişey okudum ondan korktum girdim falan. belki 12 hafta geçti diye daha rahat olurum bu ay (inşallah)

Valla benImki senin bebeden kucuk ama doktorum aa pipi goruyorum sanki dedi ve göster di cikinti vardi baya iki hafta sonra kesinlesir kesin degil diyede uyardi:)

benim gönlüm kızdan yana, değişmese ve kız olsa güzel olur:)

erkek tahminleri daha doğru çıkıyormuş snaırım...

canım mide bulantısı sıkıntısını bende yaşıyorum hatta o kadar sık aralıklarla az yiyorum rahatsız olmayım diye yinede bulantı yaşıyorum bünye ile alakalı galiba

benim gönlüm kızdan yana, değişmese ve kız olsa güzel olur:)

erkek tahminleri daha doğru çıkıyormuş snaırım...

Rabbim gonlune göre versin canim bende once saglik olmak uzere ay kiz olsa diyordum yalan yok cixili bicili oluyirlar daha cok diye ama hep erkek hissediyordum ilk andan itibaren :) ilk bebeğim ikiside yok ya irkek ihtimal vermesinede cok sevindim :)

benim ultrasona karşı olan doktoruma kendisinin haricinde 3 kere daha bebeğe baktırdığımı söyledim .. bişsey olmaz dedi.rahatladım bende.yoksa kafaya takıyodum 13. haftalık olana kadar toplamda 9 kere ultrasona girmişim..ama yinede iyi bişey değilll

Senden geçmiş olsun. Tez zamanda kapanır kanama alanın. Sürekli yatmak kolay değildir. Allah yardım etsin. Sana bakacak biri varmı yemek temizlik

Cok sukur canim herseyle anem ilgileniyor aksamda eşim. Aminnn Allah hepimize kolaylik versin zormuş anne olmak ki daha yolun basindayiz:)

Trendyol da disneyin bebek tutumları var kırmızılı mavili alasim geldi ama annemden tirstim.simdi bisürü laf sayar 7 aylık olsun hele diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…