Amin insallah bende 9+0 im bugunSaol cnm benim bi hafta geç döllenme olduğundan netten yanlış gösteriyor..dokuz bitti ona başlıyorum yani allahım 9 ayı bitirmeyi nasip etsin tez zamanda cümlemize
Böyle mutlu haberlerle hep mutlu olalım insallah mutlu anne mutlu bebekay cok guldum canim ya. Allah hepimizi guldursun
sağol cnm ya yazmışsın bnde geçen hafta denedim açılmamıştı az daha kaçırıyodum istediğim tarihte alamicaktm hemen dolmaya başlamış ya randevularGünaydın bayanlar,
MHRS de Eylül ayı randevuları açılmış , sonunda p.tesi için kendi druma randevu aldım. :)
Annene söyleme ama cinsiyet belli olsa ona göre alırsınTrendyol da disneyin bebek tutumları var kırmızılı mavili alasim geldi ama annemden tirstim.simdi bisürü laf sayar 7 aylık olsun hele diye
Rabbim gonlune göre versin canim bende once saglik olmak uzere ay kiz olsa diyordum yalan yok cixili bicili oluyirlar daha cok diye ama hep erkek hissediyordum ilk andan itibaren :) ilk bebeğim ikiside yok ya irkek ihtimal vermesinede cok sevindim :)
sağol cnm ya yazmışsın bnde geçen hafta denedim açılmamıştı az daha kaçırıyodum istediğim tarihte alamicaktm hemen dolmaya başlamış ya randevular
Trendyol da disneyin bebek tutumları var kırmızılı mavili alasim geldi ama annemden tirstim.simdi bisürü laf sayar 7 aylık olsun hele diye
Bende hep erkek hissediyorum :)) Anneler hisseder mi acaba :)
AA BU ÇOK İYİ CANIM :) SÜPERKizlar doktora karninda nadirde olsa karnimin karincalandigini soyledim ters bisemi var endiselendim o an dedim hatta ama hayir hareketlerini hisetmeye başlamışsin kimi cok erken hiseder dedi:))
canım hcg sonucuna göre hamılesn ama cok dusuk k. doğuma gıt benımkı 10 cıkmıstı 3 gun sonra dustu senınkı yenı dollenmıs olabılır doktora gıtyaa sonuçlarım çokmu neden kimse yorum yapmıyor bana
zaten hamıleymssn de değer dusuk anlamadımyaa sonuçlarım çokmu neden kimse yorum yapmıyor bana
kızlar kan sonuçlarım şu şekilde yorum istiyorum.
fb hcg 35,5 papp-a 2,12
yaa sonuçlarım çokmu neden kimse yorum yapmıyor bana
yaa sonuçlarım çokmu neden kimse yorum yapmıyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?