2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Valla bilmiyorum ki canim:) ama ben hamile oldugumuda hisettmistim hatta kan tahlilimde cikmamiati dr yok dedi bem hisediyorum var dedim ve varmis:)cinsiyetide oyle hisediyordum ilk gunden beri :)
Ben de cinsiyeti erkek hissediyorum ama çevremdeki herkes erkek dediği için etkilenmiş olabilirim bilemedim

glsnn sadece o iki değere bakıp yorum yapamayız.ense kalınlığı,boyu vs ile harmanlayıp ona göre yorum yapılıyor sanırım.bir de o değerlerin yanında baz alınan değer yazıyor.

ben de doğrudan negatif tarama yazıyordu.gerçi her hastanenin farklıdır.

Kizlar doktora karninda nadirde olsa karnimin karincalandigini soyledim ters bisemi var endiselendim o an dedim hatta ama hayir hareketlerini hisetmeye başlamışsin kimi cok erken hiseder dedi:))

ben de hissetmek istiyorummmmmmmm

Ben de cinsiyeti erkek hissediyorum ama çevremdeki herkes erkek dediği için etkilenmiş olabilirim bilemedim

Bi ara bende ole düşündüm ama ne bilim cibsiyet tercihim yok saglikli olsunda ilk hamile oldugumda ogrendigimdede erkek hisettim ben ve hep hep ruyalarimda erkek bebek ti dun gece ilk defa kiz gordum ruyamda hatta aa kizmis diyorum ruyamda.dr bugun erkek tahmin etti :)

Merhaba Esra benim annemde aynı bence çok fazla kafana takma sonuçta bizi onlardan daha çok kim düşünebilir ki?Sen ona tamam de yine kendi bildiğini yap tabi bazı şeyleri de yabana atma sonuçta çok tecrübeliler.Kolay gelsin.

Selam uzun zamandır uğramıyorum
14 haftam yazıyor ama 1 hafta önden gidiyor denildi 15.haftadayım
1 kilo aldım henüz
2 hafta sonra kontrol ve 3 lü testim olacak nasipse
Tiroidim için de 3 haftada bir kan veriyorum
Sizlerin de herşey yolundadır inşallah

Daha dur dogumdan sonrada emziriyorsun diye yapacak aynilarini; ) benimde isyerindeki ablalarim yapıyorlardı. Doğum yaptım devam ediyorlar hala :s ama bizi sevdikleri ve düşündükleri için yapıyorlar.

Açıkça de annene söyle istersen anne sıkılıyorum lütfen bu kadar sık sorma diye
Ben bazen çıkış yapıyorum bi süre rahatlıyorum

Ikili testi yaptirdim yarin alacagim ayrintili ultrason da yapildi cok tatliydi bebekcik.radyolog sasti epey gec oldugu icin.cikinti var buyuk ihtimal erkek dedi tabi kiz bekleyen esim duraksadi hayirlisi olsun bence.kalp bobrek mide kemikler vs bir suru seye bakti.bebek cok hareketliydi ama o kadar durtmeye oksurtulmeye umru olmadi rahatina duskun olacak galiba

Canım bende de pıhtılaşma sorunu var aynı iğneyi kullanıyorum 6+5 te başladım (0,4 lük) ve coraspin.İlk bebeğimi 7 haftalık kaybettim sonra doktor hemen gerekli testleri yaptı ve bu tedaviye başladım birde 6+4 bir lekenme oldu ve doktor progestan vardi günde 3 kez onu kullanıyorum.

Kizlarr karnim baya baya şiş benim, evet aksamlari biraz daha sisiyor ama sabah uyandigimda da var o sislik hic duz olmuyor. Henuz 13 haftalik, hamilelik gobegi olamaz degil mi bu?
7/24 gaz da olmaz, anlayamiyorumm

nomat: 36658715 .!.:
Magnum uzeri cikolatali tatli yedim vee bu sefer yerinde durmadi bebiss, doktora sordum alakasi yok dedi ama bilmiyorumm
Nst ye girmeden önce hemşireler şekerli birseyler yemeği istiyorlardı bebek hareketlensin diye gerçektende kizim yerinde durmuyordu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…