- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
tamam fatmaipek,gelince eklersin kızımı oraya :)Slm kızlar....evimde degilim tatildeyim o yüzden liste değişiklik lerini yapamıyorum c.tesi düzenleme yaparım.
bitter kızçen hayırlı olsun zevkli bir alışveriş seni bekler....
Ben de cinsiyeti erkek hissediyorum ama çevremdeki herkes erkek dediği için etkilenmiş olabilirim bilemedimValla bilmiyorum ki canim:) ama ben hamile oldugumuda hisettmistim hatta kan tahlilimde cikmamiati dr yok dedi bem hisediyorum var dedim ve varmis:)cinsiyetide oyle hisediyordum ilk gunden beri :)
Kizlar doktora karninda nadirde olsa karnimin karincalandigini soyledim ters bisemi var endiselendim o an dedim hatta ama hayir hareketlerini hisetmeye başlamışsin kimi cok erken hiseder dedi:))
Ben de cinsiyeti erkek hissediyorum ama çevremdeki herkes erkek dediği için etkilenmiş olabilirim bilemedim
ben de hissetmek istiyorummmmmmmm
Merhaba Esra benim annemde aynı bence çok fazla kafana takma sonuçta bizi onlardan daha çok kim düşünebilir ki?Sen ona tamam de yine kendi bildiğini yap tabi bazı şeyleri de yabana atma sonuçta çok tecrübeliler.Kolay gelsin.Moralim cok bozukk yaa annemle yine kavga ettik surekli beni arayip takip ediyor sevmiyorum ben bunu yaa uyudun mu yedin mi bulanti var mi yalan da soyleyemiyorum sonra basliyo saymaya yatma gez evden cik halim yok diyorum tembellik yapma diyo ilaclarindan oluyo doktora git diyo ben elimden geldigince yiyorum zaten hic sevmedzdim ama dun koca bi bardak süt bile ictim ama bu kadin beni deli ediyoya bıktırdi artik yapma boyle azicik olumlu ol deyincede aradigima pisman oldum deyip suratima kapatti benim sınavımda annem heralde
Sekerli bir seyler yersen doktora gitmeden önce bebeğin hareketlenir.:)valla hareketler. vericem göstermek zorunda ensesini falan, bidaha 280 lira veremem:)
İyi düşün iyi olsun ve Druna yorumlat sonucunu.!hayırlısı kötü düşünmek istemiyorum
Daha dur dogumdan sonrada emziriyorsun diye yapacak aynilarini; ) benimde isyerindeki ablalarim yapıyorlardı. Doğum yaptım devam ediyorlar hala :s ama bizi sevdikleri ve düşündükleri için yapıyorlar.nost: 36658073 .!.:Merhaba Esra benim annemde aynı bence çok fazla kafana takma sonuçta bizi onlardan daha çok kim düşünebilir ki?Sen ona tamam de yine kendi bildiğini yap tabi bazı şeyleri de yabana atma sonuçta çok tecrübeliler.Kolay gelsin.
Canım bende de pıhtılaşma sorunu var aynı iğneyi kullanıyorum 6+5 te başladım (0,4 lük) ve coraspin.İlk bebeğimi 7 haftalık kaybettim sonra doktor hemen gerekli testleri yaptı ve bu tedaviye başladım birde 6+4 bir lekenme oldu ve doktor progestan vardi günde 3 kez onu kullanıyorum.Merhaba, herkese mutlu sağlıklı bir dönem dilerim. Bende şu an 11. haftanın içerisindeyim. 10 eylülde sanırım 2 li test için gidicem. Aynı zamanda kan pıhtılaşması yanı genlerimde mutasyon var düşük tehlikem fazla clexane iğne kullanıyorum ve 1 yıl kullanacağım. Aramızda pıhtılaşma olan arkadaşlar var mı gittileri doktorlar ne dediler acaba?
hayırlısı kötü düşünmek istemiyorum
Sekerli bir seyler yersen doktora gitmeden önce bebeğin hareketlenir.:)
Nst ye girmeden önce hemşireler şekerli birseyler yemeği istiyorlardı bebek hareketlensin diye gerçektende kizim yerinde durmuyordu:)nomat: 36658715 .!.:Magnum uzeri cikolatali tatli yedim vee bu sefer yerinde durmadi bebiss, doktora sordum alakasi yok dedi ama bilmiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?