2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım ne kramp ne pıhtılaşma nede başka bi sıkıntım yok çok şükür ilkindede olmamıştı bundada yok bende magnezyumun son aylarda verildiğini duymştum ondan dolayı kafam karıştı biraz bide hiçbişey sormadan yazdı bu ilaçların hepsini o yüzden anlayamadım sebebini kan değerlerimdede sorun yok bide bu başka bi dr du kan değerlerinide görmeden yazdı o yüzden işkillendim bende kullansammı diye hala kararsızım aranızda ecopirin ve magnezyum kullanan varmı kızlar

Hayirli olsun ohhh bir erkek daha ne guzel bizim daha cok var cinsiyet ogrenmeye esler genellikle erkek ister senin esin kizdan yana:) desene . Benim ilk cocugum kız old. Icin gonlum erkekten yana allah eli ayagi duzgun saglikli bebekler nasip etsin bizlere

canım benim oğlum var üç yaşında o yüzdn eşim kız istiyordu sadece eşim değil ikimizin de ailesindeki herkes kız istiyordu

hayırlısı kötü düşünmek istemiyorum

Onlsr kandaki degerler benimde hcg 30 papa 2.48 cikmis senin grafikli kagidin yokmu asil ikili test o hepsi harmanlasmis hali bende trisomy 1:10000 kombined risk de ayni yas riski 1:483 ikili test de 1:5044 cikmis doktor yarin gorcek anlayan varmi ya olcem meraktan

Bende bi an once yataktan kalkmak guzel guzel giyinmek gezmek hamileliligimin tadini cikarmak istiyorummm kipir kipir olmak isttiyorumm,kipir kipirim oyuzden zor yatmak bana cok zor hasta olup yatmayan ben,sikayet degil sadece bunaldim yatmaktan cok sukur Allah ima ve hic bi sorunu olmayan arladaslarim cosun enerjik olun hamileliginizin tadini cikarinnn en guzel aylarin baslangiciii bu aylarr:)))

Bende bugun cekirge nerelerde acaba die gecirmistim aklimdan:)) 3 lü test 2 li iyi ciksada istiyorlarmi?

Bende bende bendeeeeeeeeee

Oran 1/230 olur ise problem olur diyorlar bir sorun görünmüyor masallah​

Hayırlı olsun erkekler çoğalıyor masallah darısı bizimde öğrenmenize insallah

Sen ne zaman dr gidecektin canım

cuma öğleden sonra inşallah bende bugün eşime kanama alanı biterse cuma günü kendimi sokağa atıcam bidaha eve girmicem diyodum. çok sıkıldım yatmaktan inşallah hepimizin kanama alanları biter biran önce...

Inşallah en kisa .sürede kalkarsa yataktan

amiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Oran 1/230 olur ise problem olur diyorlar bir sorun görünmüyor masallah​
Sagol canim ben hic anlamiyorum rahatladim banda doktor bi cizgi gosterdi bak kiza benziyo dedi bizim icimize erkek doguyodu kiz deyince daha cok sevindim ins hepimizin ikili testi iyi cikar kanamasi olanlarin kanamasi biter saglikli bi sekilde kucagimiza aliriz yavrularimizi miskamberden haber varmi ya cok merak ettim

Merhaba güzel anneler Allah hepimize hayırlı,sağlıklı bebisler nasip etsin Bende aranıza yeni katıldım bebeğimiz 13 haftalık 2li testi yaptırdık ultrasonda bebegimiz pek hareketliydi maşallah Doktorum %60 kız dedi bende baştan beri kız hissediyorum zaten ilk bebeğimiz olacak inşallah. Tahlil sonuçlarım henüz çıkmadı bekliyoruz sizlerin nasil sonuçlar. Bu arada benim de karnim bariz bi şekilde çıkmaya başladı özellikle yemekten sonra kıyafet bile aldim hatta sizinde öylemi?Kanaması olanlarda biran evvel duzelirler inşallah Allah sizlere ve bebeklerinize sağlık versin

Kizlarr karnim baya baya şiş benim, evet aksamlari biraz daha sisiyor ama sabah uyandigimda da var o sislik hic duz olmuyor. Henuz 13 haftalik, hamilelik gobegi olamaz degil mi bu?
7/24 gaz da olmaz, anlayamiyorumm
Canım sanırım bebeklerimiz büyüyor ve 12. Haftadan sonra rahim yukarı göbeğe çıkmaya başlıyormuş o yüzden gitmiyor artık benimde dümdüzdü normalde karnım ama şu 2 haftadır inmiyor sabahlarıda aynınız bebeklerimiz büyüyor annesi

Sen yinede acele etme canim dikat et :) braz daha sabredicez bebislerimiz icin bakalim hayorlisi herseyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…