- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
yok canım ne kramp ne pıhtılaşma nede başka bi sıkıntım yok çok şükür ilkindede olmamıştı bundada yok bende magnezyumun son aylarda verildiğini duymştum ondan dolayı kafam karıştı biraz bide hiçbişey sormadan yazdı bu ilaçların hepsiniGünaydın kızlar. bende bugün izin alabilirsem dr a gideceğim 1 aydır gitmiyorum merak içindeyim. kan değerilerinde bir anormallik görmese vermezdi pıhtı ilacını. magnezyumda ben ilk hamileliğimde son aylar ayağıma bacağıma kramp giriyor dediğimde vermişti böyle sıkıntıların varmı. kan değerlerin düşük olduğu içinde vitamin vermiş olabilir hoş vitamni tüm dr lar yazıyor.
Ikili testi yaptirdim yarin alacagim ayrintili ultrason da yapildi cok tatliydi bebekcik.radyolog sasti epey gec oldugu icin.cikinti var buyuk ihtimal erkek dedi tabi kiz bekleyen esim duraksadi hayirlisi olsun bence.kalp bobrek mide kemikler vs bir suru seye bakti.bebek cok hareketliydi ama o kadar durtmeye oksurtulmeye umru olmadi rahatina duskun olacak galiba
Aynıyız seninle desene:))Amin insallah bende 9+0 im bugun
canım benim oğlum var üç yaşında o yüzdn eşim kız istiyordu sadece eşim değil ikimizin de ailesindeki herkes kız istiyorduHayirli olsun ohhh bir erkek daha ne guzel bizim daha cok var cinsiyet ogrenmeye esler genellikle erkek ister senin esin kizdan yana:) desene . Benim ilk cocugum kız old. Icin gonlum erkekten yana allah eli ayagi duzgun saglikli bebekler nasip etsin bizlere
hayırlısı kötü düşünmek istemiyorum
canım benim oğlum var üç yaşında o yüzdn eşim kız istiyordu sadece eşim değil ikimizin de ailesindeki herkes kız istiyordu
amin sağol canımhımm anladım canım hayırlısı olsun sizin için.
Selam uzun zamandır uğramıyorum
14 haftam yazıyor ama 1 hafta önden gidiyor denildi 15.haftadayım
1 kilo aldım henüz
2 hafta sonra kontrol ve 3 lü testim olacak nasipse
Tiroidim için de 3 haftada bir kan veriyorum
Sizlerin de herşey yolundadır inşallah
Bende bi an once yataktan kalkmak guzel guzel giyinmek gezmek hamileliligimin tadini cikarmak istiyorummm kipir kipir olmak isttiyorumm,kipir kipirim oyuzden zor yatmak bana cok zor hasta olup yatmayan ben,sikayet degil sadece bunaldim yatmaktancok sukur Allah ima ve hic bi sorunu olmayan arladaslarim cosun enerjik olun hamileliginizin tadini cikarinnn en guzel aylarin baslangiciii bu aylarr:)))
Bende bende bendeeeeeeeeee
Oran 1/230 olur ise problem olur diyorlar bir sorun görünmüyor masallahOnlsr kandaki degerler benimde hcg 30 papa 2.48 cikmis senin grafikli kagidin yokmu asil ikili test o hepsi harmanlasmis hali bende trisomy 1:10000 kombined risk de ayni yas riski 1:483 ikili test de 1:5044 cikmis doktor yarin gorcek anlayan varmi ya olcem meraktan
Hayırlı olsun erkekler çoğalıyor masallah darısı bizimde öğrenmenize insallahIkili testi yaptirdim yarin alacagim ayrintili ultrason da yapildi cok tatliydi bebekcik.radyolog sasti epey gec oldugu icin.cikinti var buyuk ihtimal erkek dedi tabi kiz bekleyen esim duraksadi hayirlisi olsun bence.kalp bobrek mide kemikler vs bir suru seye bakti.bebek cok hareketliydi ama o kadar durtmeye oksurtulmeye umru olmadi rahatina duskun olacak galiba
Inşallah en kisa .sürede kalkarsa yataktanBende bende bendeeeeeeeeee
Sen ne zaman dr gidecektin canım
Inşallah en kisa .sürede kalkarsa yataktan
Sagol canim ben hic anlamiyorum rahatladim banda doktor bi cizgi gosterdi bak kiza benziyo dedi bizim icimize erkek doguyodu kiz deyince daha cok sevindim ins hepimizin ikili testi iyi cikar kanamasi olanlarin kanamasi biter saglikli bi sekilde kucagimiza aliriz yavrularimizi miskamberden haber varmi ya cok merak ettimOran 1/230 olur ise problem olur diyorlar bir sorun görünmüyor masallah
Canım sanırım bebeklerimiz büyüyor ve 12. Haftadan sonra rahim yukarı göbeğe çıkmaya başlıyormuş o yüzden gitmiyor artık benimde dümdüzdü normalde karnım ama şu 2 haftadır inmiyor sabahlarıda aynınız bebeklerimiz büyüyor annesiKizlarr karnim baya baya şiş benim, evet aksamlari biraz daha sisiyor ama sabah uyandigimda da var o sislik hic duz olmuyor. Henuz 13 haftalik, hamilelik gobegi olamaz degil mi bu?
7/24 gaz da olmaz, anlayamiyorumm
cuma öğleden sonra inşallah bende bugün eşime kanama alanı biterse cuma günü kendimi sokağa atıcam bidaha eve girmicem diyodum. çok sıkıldım yatmaktan inşallah hepimizin kanama alanları biter biran önce...
amiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?